Kalas Plugg Andrija

Pengarna kom och pengarna försvann. Bra eller dåligt? Jag är nöjd i alla fall!


Går kvällen var en inte som alla andra. Jag tll inte er kategori. I alla fall inte just nu. Min tid kommer och så ska det vara. Vi ska ta vara på den tiden vi lever i och bara njuta. Ni var trevliga och som sagt vi tillhörde olika kategorier. Jag tackar och bockar! Och du, jag håller med dig om C. Det är BRA! Men pricket över i:et skulle vara om ni varit där.


Idag blir det kalas för Emma! 18 fylla år! Blir grillning och mys.
Ska allt bli trevligt att träffa de gamla töserna igen. Kommer inte kunna vara där allt för länge eftersom jag har ett halv högt berg med plugg. Matte sista diagnosen sen är kursen klar och Malin får sitt första VG i matte sen har vi de där andra, provet i samhälle. Hur mycket som helst! Men som sagt, det löser sig. Mitt nya mål är att få MVG i samhälle. Kommer det gå? 

Och ja, älskling jag vill träffa dig idag! Du behöver inte stressa, ta det lugnt. Tänk på att du börjar bli gammal nu!

Take care


Flaggan i topp



                                                      Fredag slutade med flaggan i topp!                                                     
Bättre lycka nästa gång på biljard!

Studiebidraget har kommit och det betyder shopping! En ny klänning kanske? Vi får se vad som händer.  Hjärtevännerna ska så småningom ta sig in till stan och kolla runder. LÅnglördag idag, hipp hipp hurra!

Och min kära pojkvän är (lokal)  tidningskändis! Haha!
Bilden imorse gav mig ett gott skratt.
Morgonskratt är något som ska ske varje dag.

Och spela inte! Du gör saken inte bättre för dig!
Tyvärr men du är ute från leken!


shinedown - if you only knew

Take care


You are the best ingen protest

C är GODKÄND!! Och det ska hurra för. HURRA HURRA HURRA!
M blev också godkänd med nästa tisdag får vi veta om VG håller i sig eller jag sumpar det totalt. Pressen är hög men förväntningarna små.

Idag har jag i alla fall överlevt mitt första läkarbesök. Tog inte lång tid, tur det när jag inte gillade läkaren jag kom till. Mamma hade rätt, hon var en läkare för äldre. Men hon fixade ny tid till hudläkaren och en tid till otopeden(stavning?). Vi får se vart detta slutar. Skänker en tanke till min vän fyllosamtalsmästaren! 

Annars har jag bara slagit i huvudet i hatthyllan på bussen
Hållit på att trilla i bussen
Blivit fruktansvärt avundsjuk på alla som har massa sovmornan (fast ni är trots allt värda dem)

Det bästa med denna dagen var ändå svenskan. Fnitter och skratt! Och mitt i allt detta kom smset "Vad gör du älskling?" nån minut efter det kom de andra smset som gjorde att mitt hjärta gick upp i 120! Han erbjöds sig att hämta mig! Vilken pojkvän! och det är just de små sakerna som gör att han är så bra! Han orkar sitta och vänta i en halv timme för att köra mig hem, som tar en ca 10-15 minuter. Det var den den bästa tiden idag! Få åka bil med den bästa! 

Och du, jag hoppas att chokladbollen smakade bra!


Take care

Denna dagen har varit en 10 poängare trots min miss

What a day!
Ridit
Skolan
Fika
Buss
Stan
Skratt!

Dagens skratt går till Jens! Ni skulle sätt honom när vi skulle rida.
Jisses! En stor vuxen man, alltid säker och inte rädd för något. Ha, så fel vi hade.
Den som vi trodde va stark visade sig vara livrädd för hästar!
Jag hade precis ridit och skulle leda Jens. Innan han kan hoppar upp så får hästen bredvid hos ett litet ryck. Det var något hon inte gillade. När detta rycket kom (hon var nära på att göra sprak ut eller stegra) kom först en Martin och sa "Jag ledar aldrig den hästen. Den är ju livsfarlig" och sen fick jag en stor och manlig Jens på mig. Eller rättare sagt bakom mig. Hans ögonen var som tennis bollar och hans plus gick säkert i 190. 

Efter denna händelse så kom Jens i alla fall upp på sin häst och han var fortfarande lika rädd! Och han sa hela tiden till mig:
-Malin, i helvete att vi springa med denna hästen
-Malin, du SKA hålla i hästen HELA tiden
-Malin, HÅLL i hästen
- Nu stannar vi Malin så Emil få rida!


hon stå

Ni kanske inte ser det roliga i denna händelse men ni kan skratta lite  i alla fall. För det var roligt ! Hahahahahahahahaha!

+ Jennie är bäst på att rida!

Denna bilden är också rätt så komisk!
Ge er själv ett gott skratt!!


Skola har varit som alla andra förutom att matten var inställd, vår kära P-O var inte där och teckenspråken glömde jag bort. Det gjorde jag med min intrdektion också inför sommarjobbet. Pinsamt? Svar JA! Eftersom jag kom dit för att prata med Pia och då insåg jag vad jag hade glömt. Men fick veta, kanske de viktigaste MIN LÖN! och hipp hipp hurra! Vilken lön och so long fuckers som jobbar med kommunjobben (det är alltid pengar så va glada att ni har det). För Mötesplatsen ha det höga lönerna! YEAH!

Andrija och Fyllona, jag bjuder på helrör när lönen kommer!

Timmen är slagen och Hjälpa-Malin-Time ska börja !

Take care


Jag är trött på detta!

Jag blir trött på tjejer som beter sig som svin!
Jag är trött på att se mina nära och kära blir upp äta från insidan och ut för dessa tjejer.
Jag är trött på allt!

Går fick jag i alla fall prata av med med Adrian. Killen som lyssnar på allt mitt tjat. Han vet det mesta och känner mig. Även han behövde råd. Råd från en tjej och han tänkte på mig. Impnerande! Jag gjorde mitt bästa för att få honom på fötter igen och jag tror allt att jag fick det, i alla fall lite. Jag tror jag fick yupp dig lite på tå! You gonna make it through!




En hälsning till Jimmi också!
Take care

Långa nätter

Sova är totalt omöjligt för mig nu!



Dansen gick allt annat än topp idag. Fick byta plats och allt precis innan vi skulle upp på scen och innan vi skulle åka till Fjälkinge var det en fågel som bajsade på mig. Mer otur kan man inte ha.

Festen var över förväntad. Bönder är härliga! Jag gillar er starkt! Speciellt mina danspågar Jimmi, Blixten och André! Många nya människor och många nya intryck ikväll. Men jag tackar och bockar för de få men roliga timmarna vi fick tillsammans.

Jag hade gärnat velar dra upp dejag sitter och stör mig på men jag ska inte. Ni är som ni och det är synd. Lika falska och lika stora idioter. Stå för era konsekvenser! Livet ä ingen dans på rosor! Tyvärr! Ni behöver en spark i röven! Jag tycker inte om er och kommer nog aldrig att börja göra det.

Skönt att höra att Philip tycker att nummer 1 inte är snygg! Äntligen någon som ser det! Thank God!

När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!

Take care

E & C, dags att peppa!

Jag orkar inte! Blocken ligger på hög och vill bara att jag ska ta tag i dom och börja plugga. Men jag orkar inte! jag vill ha LOV! Veta att jag inte kommer ha något krav på mig på ett bra tag! Jag vill heller inte ha pressen "att detta arbetet är avgörande för ditt betyg". Skulle kunna skita i allt och bara låta tiden flöda förbi men NEJ. Nu har jag kämpat och får väl (jag MÅSTE) fortsätta kämpa. Nu är det bara x antal prov kvar och x antal arbeten sen är det över!

Och nu började få upp lite motivation och engergi till att börja!

Ikväll blir det först att dansa i Tivoliparekn med Folket. Måste få tag i Emilie eller Emilia (kommer aldrig ihåg vad hon heter. Illa) och efter det bär det av till Åsum (?). Fixa till sig och för att sen åka på 18 års fest för André och Jocke. Just nu är jag inget pepp på att festa men det kommer väl. Tjejerna är i alla fall pepp på det! Och det är underbart! jag lägger över kravet på att ni ska få mig pepp! Ni kommer lyckas, det vet jag.






Vi ska visst dansa på Parkliv. Böjar 18.00!

Take care 


And I made it

Nästan precis hemkommen från den stora staden Malmö. Det har verkligen varit en bra dag!
Det hela började med att man fick vaka upp med den bästa, iaf en liten stund innan han åkte och jobbade.
När han kom tillbaka fick man stiga upp, klä på sig och käka frulle. För att sen åka med hela familjen Lucic till Malmö.
Denna familjen är verkligen i en klass för sig men en väldigt bra klass.

Inte allt för mycket shoppande, en jeans jacka från Gina trico till mig och Adde köpte CONVERSE VITA! Gaaah, dom är så snygga och han är het och han är MIN!




Kvällsen planer blev omändrade. Lite små besviken men samtidigt inte. Hemmakväll eller Åsum? Kroppen är trött och imorgon smäller det för fulla muggar! Då kan ingen stoppas oss! So go for it<3

Ska bara berätta att jag nästan och ytterst nästan höll på att gå vilse i staden Broby. Jag fick besked om att jag skulle gå rakt fram hela tiden men så var det visst inte. Som tur var hann min kära komma och hämta mig innan det var försent.
 
Och nu hörde Hanna va sig och undrade om jag ville följa med till Kristin. Javisst, var ett tag sen sen sist tänker jag så varför inte. Mina favoriter får jag allt träffar imorgon! 

Take care 

090521. Biffen fyller 18

Jag hade en otrolig kväll igår!
Mina favoriter är verkligen mina favoriter!
Och ni är bara så BRA!
Tack för igår Tjejer!



Du är som han. Han jag en gång var kär i. Du hittar inga nya tjejer utan tar av mina. Du vet att jag har en drös som är snygga. Det du inte vet är att du fortfande är en lika stor idiot! Jag trodde vi skulle kunna bli kompisar igen men icke. Du la dina kort och jag vann. Du är en förlorare. Du förlorade första priset och har ingen chans att få det! Jag var en av de bästa tiderna i ditt liv och jag var tjejen som var bästa för dig. Men du var inget för mig! Och du, den andra. Du pratar och pratar. Tar den ena efter den andra. Du vet inte vilka som är äkta eller falska. Du behöver bara någon. Oc häven du missade första priset. Förlorarna får inget pris, bara en stämpel i pannan att man behöver träna ännu mer. Träna och kom tillbaka med flaggan i topp! Då kanske ni har någon chans mot oss!


 
Nu är det sista rycket med plugg innan sommarlovet! Jag har lite bensin kvar och den ska hålla enda in mål. Och sen behöver jag ingen bensin för då har jag lov! Tjoohoo !

Take care

Grattis Biffen!!




Det blåa-spåret

Jag har för första gången i mitt liv tagit mig en jogging tur i Björket. Och vet ni, jag gillade det. Fast att det var en drös joggare som joggade brydde dom sig inte om mig. Dom lät mig jogga där i MIN takt och det gillar jag.

Det hela började med att jag tog ett uppvärmings varv och sen hittade jag det blåa-spåret. Och jag gillade det, lagom långt och det var bara perfekt! Ska testa det röda-spåret också men det blåa kommer nog alltid vara mitt favorit spår.
Det andra som hände var att jag nästan spottade på en kille som sprang förbi mig. Tro nu inte att jag var slö. För det var jag inte, det var bara han som sprang som om det vore 190 på den stigen.
Det tredje som hände var att jag såg en män som gick runt med en pistol i handen. Jag vet att har mina fantasier och dom kan bli överdriva/vilda. När jag såg denna man, slutade jogga och började gå istället. Ville att han skulle ta av vid nästa korsning men det gjorde han inte. Så istället samlade jag mig och joggade förbi. När jag kom närmare honom såg jag att det inte var någon pistol utan det var bara en väldigtstor bilnyckel.

Nu sitter jag här och känner mig stolt! Jag är stolt över två saker.
1. Att jag joggade idag
2. Att jag gick på teckenspråk lektionen fast att jag hade över 2 timmars rast.

Imorgon kommer bli en sån där dag som bara vil skjuta alla. Först idrottslyftet och sen simma med skolan. Och nu kom jag på en tanke. Varförvara så negativ? Det kanske bli rikigt roligt trots allt? Inställning har en stor betydelse för hur allting blir och hur roligt man kommer att ha det. Morgondagens inställning kommer vara på topp! Inga negativa tankar här eller i framtiden!

Kollade facebook innan och då hade jag fått en kommentar av Johannes. trevligt tänkte jag och sen kollade jag runtpå hans bilder och OJ vilken heting jag har till kusin. Inte tänkt på det innan men kolla in honom själv. Men tyvärr tjejer, han har flickvän och till hösten flyttar han till USA för att jobba på NASA. Inte helt fel det heller, ett snille som han är.


Johannes

Take care


Tillägg

Vi är på GÅNG
Vi är LADDADE
Vi är TÄNDA!


Och JAAAA ! Jag har börjat på historia arbetet! Detta kommer bli så B R A. Ska bara övertyga Tommie att det är bra också, önska mig lycka till! Psykologin är också på väg uppåt och snart ska jag upp och fixa lite mat. Vem tackar nej till mammas hemmagjorda hambugare? Not me !

Nu ska det inte komma fler meningslösa ord!

MEN denna helgen kommer att bli bra! Jag känner det på mig!

Vi är på GÅNG



 



Tre veckor kvar nu!
            


LAUGH

Jag vill bara att det ska bli torsdag!

Idag var skolan rolig!
- Skrattanfall med Josefin på teckenspråken
- Youtube på historian
- Skratt i matsalen med folket!
- Sov på ULSen

En lyckad dag helt enkelt plus att jag fick sällskap på bussen hem. Inte fel!

Och nu ska jag sätta igång med min läxhög som ligger och väntar på mig. Har inga tankar och funeringar idag. Känns väldigt skönt! Tankarna är på bra saker idag och ni är inte inräkande i det!

+
Att jag fick trevligt sällskap i morse utav den berömde Hampus och Caroline. Och vet du Hampus JAG ÄR INTE BLÖT! Ha!

Jag längtar!

Take care

Kort och Kompakt

Ett kapitel bort! Nästa kanske redan är påbörjat?

Nu står kakan i ugnen och jag väntar på att One Tree Hill ska börja.
Dagen har varit allmänt seg och dryg. Skulle egentligt till Fru Nilsson och prata om projektarbete, men det blev icke. Nästa vecka, kanske?

Igår var det Eurovision Song Con.. och Sverige under alla förvåningar vann inte. Vet inte vilken plats vi kom på, men kval nästa år igen? Vårt kära granland vann! NORGE! Heja heja heja! Han var B R A och låten är verkligen i en klass för sig! Inga fler kommentarer om den kvällen mer än att mamma och pappa satt och sov i var sin stol. Rolig familjekväll! N O T!
Måste bara säga att Island var rikigt bra igår!

Nu ska jag gå vidare för klockan tickar!


Take care

Kort sammanfattning

Går kvällen/natten var verkligen på topp!
Danset golvet va vårt
Och allt annat!
Vilken tur att vi drog ut trots allt!
Vi kanske ska börja göra detta oftare?
Jag är på

Igår var jag sjuk och idag är jag sjukare. Huvud värker (det är huvudvärk och inget annat!) och näsan vet jag inte vad jag ska göra med! Kvällen kommer nog tillbringas hemma eller med någon trevlig. Vi får se!

Nu ska jag sätta mig och skriva psykologi och lite samhälle.
Man ska inte sitta sysslolös på en lördag!

På åter seende!

Take care

Fyllesamtalsens mästare lever vidare

Emil är fortfande en räddare

Fredagen är här och Kjellan kunde inte fixa min dator. Emil är åter igen dagens fixare, han ringer hit och dit. Sista samtalet lät på följande vis

- Fungerar de nu, Malin?
- Nej, funkar fortande inte att ladda den.
- Men hon jag pratade med sa det. Men men..
- Aha, men den funkar inte.
- Hon testade hon någon ny laddre?
- Nä...
- Vet vad jag gör Malin? jag köper en ny och skickar ner till dig!

Underbart! Snart ligger den nya laddren i min brevlåda och förhoppningsvis funkar min laptop då!
Emil är räddaren i nöden!

Vet inte hur denna kvälle/natten kommer att sluta, men bra kommer det bli!

Annars glider livet på fint. Nu är det bestämmt att Andrija ska med på bröllop! Underbart !
Jag har dragit på mig en förkyldning!
Jag har inte alls panik över skolan och betygen!

Jag har mina tankar och funderingar!
Jag börar förstå hur jag fungerar och utgå från det!
Jag kan se och höra
Förstå, men att koppla bort måste jag jobba på!
C är min stora förebild i denna punkten. Att kunna koppla bort är du mästarinna på!

Nu kom äntligen Mamma hem!!!!!!



Take care

Emil är dagens hjälte

Jag vill bara säga att Emil är dagens höjdpunkt. Han är berättar för lilla Malin vad hon ska göraoch berättar också vad det är för fel på hennes laptop. Tänker inte berätta det här för jag kommer inte ihåg vart felt låg. Imorogn blir det Kjellan igen med far min, datorn + laddare ska med sen är det nog fixat och klart! 

Slutade tidigt idag. Tog bussen hem och sen bussen in till stan igen. Träffade de där två, C & J! Haha! Jag fick trevligt sällskap till kjell och co. Efter det lämnade jag dom vid resecentrum och gick vidare till H&M där jag köpte min jacka! Åhh, så snygg den är!!! Plus att jag hittade min bikini! Ingen slår den och den är 20 kr billigare än den andra jag har tittat på! 

Nu ska jag åter igen sätta mig ner och skriva engelska. Önska mig lycka till ! och ni, nu gäller det bara att få 5 poäng till sen är man iaf godkänd i A! 

Take Care

Cassie går på högvarv




 

Dagen för diskutioner

Denna dagen är en ( nu ringde David). Nu är jag tillbaka och jag har tagit av mig kärleksrådgivare-rocken.

Denna dagen är en sån dag som man inte vill diskutera med Malin. Hon är på agg-humör och inget botemedel finns för det. Hon strade dagen med att ha nationella i matte efter det blev det diskution med samhälls läraren, icke bra. Malin förlorade diskutionen.

På historian gick det lite hett till, Malin och några till började diskutera politik. Och som många vet är detta ett ämne som Malin tycker om att prata om. Hon har sina erfarnheter och kunskap som hon dra nytta av.

Malin fick även ett litet utbrott på personen nummer 1. Mer trångstynt än nummer 1 är svårt att bli. Personen har solglasögonen på sig och vill inte ta av sig dom. Personen sparkar på personer som redan ligger och tar till alla knep för att persnen ska vinna/ha rätt ! Ta av dig solglasögonen och se saker från den ljusa sidan! Det blir lättare då!

En vända på stan med Favoriterna, fixade biljitter och snackade skit!

Pastasalladen kallar på mitt namn och min laddare till datorn har slutat funka! Panik? Svar jaaa!


                                                                         You make me happy! You are the best

                                                                                             And I like you<3

Take Care

Planen är gjord!




Min nya plan!
Lyckad?







Hon & Han passar!

Ni hör ihop. Båda kommer med löngner. Han och Hon passar! Jag sitter nästan och väntar på att det ska bli ni. Båda är fria, bara att ta varandra! Jag har min stadiga punkt och han finns no matter what! Du kan komma krypande men du har gjort ditt i mitt hjärta! Dörren är stängd och nycklen har du slängt iväg. Jag är glad att du gjorde det ! För du är inget för mig! du kan komma och säga att jag var en bra tid och allt! Men du har sumpat din chans! Lyckan har gott till en bättre<3



Äntligen har jag coh Carro fått tummen ur röven och tagit tag i vårt projekarbete! Efter skolan tog vi 2 till Mötesplatsen. Och ni ska veta att det gick hur bra som helts. Det kunde inte gå bättre!
Nu kör !

Skolan förövrigt har varit nästan piss och pina. Går kvällen var i:et och idag var pricken över i. Galen blir jag men inte förvånad! Tack och lov att sommarlovet är nära!

Mycket är sagt och mycket mer kommer att sägas!

Take care

Tomt

Inga ord ikväll!

Adde<3

Fyllesamtals mästaren kommer alltid finnas kvar


01.52

Långa nätter!
Hultsfred?
Den berömde Hulth
Den vite mannen
God mat
Trevligt sällskap!
Min Prins

Tjejkvällen
en av de bästa!

Fika imorgon!


Godnatt


En famn för mig

Att vakna upp med dig är något otroligt!

Hittade en klänning på Indiska ! En sommarklänning och den skrek ut mitt namn. Men för ovanlighetens skull köpte jag inte den. Imponerad eller vad? Testade bikiniöverdelar också men kunde inte bestämma mig vilken jag ville ha. Någon som vill följa med och vara smak råd? EC eller A, H kanske?!!

Läste en blogg och hittade Melissa Horn!
Hon sjunger med Lasse!
Men vilken kvinna!
Vilken röst!
Vilka texter!
Underbart!



Jag har fortfrande inte sett Eragon. Igår natt blev det "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra somaren". Läskig men inte lika läskig som för några år sen.

Kvällen kommer bli bra och välkommen hem 08an!

Take Care


Liggandes i sängen med datorn framför mig. Fiiint!

Sängen är ny bäddad med mina nya makrimekolakan och rummet är städat från topp till tå!
Och jag älskar det.
Mina ben är nyrakde och jag är nyduschad. Härligt!
Tvn står på och det är någon bra film som går. Kalas!
Om en halv timme kommer Han! I'm loving it!

Kvällens planer blev ändrade, drastiskt. Jag vet, dåligt planerat. Förlåt! Kvällen har alltså spenderats hemma med mor och far. Far min har namnsdag idag. Grattis Åke! Och snart kommer höjdpunkten av denna kvällen. Min kära kommer och denna gången med bil. Och inatt ska vi se Eragon punkt slut.

Natten igår blev lång. Arbetet som skulle vara inskickat innan tolv blev insickat vid 1. Men det blev gjort och så även psykologin. Vi får se hur långt de räcker men jag ska ha min nivå kvar. När jag äntligen har kommit upp i Anton-nivå ( ca hälften VG och hälften MVG) kan jag inte lossa på tyglarna.

Jag har vunnit första pris!

Vilken man!
Vilken personlighet!
Vilka ögon!
Vilken kropp!
Mannen gör mig lycklig!

Och mina favortier EC! Ni är fortfarnde de bästa! Just tell me if something is wrong and we fix it! NI vet mer om mig än vad jag själv vet. NI se det inga andra ser och jag älskar det. JAG ÄLSKAR ER! Ni har det jag länge sökt efter och nu har jag äntligen hittat er! Att bara vara i er närhet gör mig trygg! Tack för allt och för allt som kommer! Ni är otorliga!


Imorgon smäller det Hanna! Its you and me! Haha.. Äntligen ska de bli vi två och en kväll. En god middag och härliga samtal! Som den gamla goda tiden! Vi behöver oss en genomgång avv allt och ingenting! Svettis & Lökis, ChokladTrollet & Herbamare! Hanna och Malin! Och du, jag kom på en sak. Vad vill duha i stuntpresent? Eller ska det bli en överraskning? Jag vet att du tycker om der!!

Take Care

Just tell me

Idag var det ingen vanlig dag
Dagen började halv 3, då jag hade en halv timmes lektion. Redovisning på teckenspråken och jisses, så mycket beröm jag fick och ett MVG blev det också. Jag kan jag också! Jag börjar komma upp i dina nivåer nu! Tack och lov för det!



Jag har verkligen börjat att fundera på att köra lite desing(?) blogg nu?
Min garderob är full av kläder och annat. Och min skohylla är full med skor!
Kanske kan börja redan idag?

Dagens outfit
Leggings
Vitt linne
Ljus jeansblå skjorta
Sjal, rödrandig
Röda convers
Bild kanske behövs?

Är det en början eller ska jag lägga ner det innan jag börjat? Just tell me

Fint folk kommer sent, fint folk lär sig långsammare? Vi kan väl köra på den så jag inte behöver känna mig helt IQbefriad
för att jag precis lärde mig att Nerderländer och Holland var samma land och INTE är 2 länder.

I sommar blir det Party i detta hus. Mr min har på eget språk sagt
"Malin, ha fest här och bjud alla!"
UNDERBART!
Välkommna

Take care

Sova bär man annars dör man

Funderar Malin är vaken!

Hennes tankar och känslor är en rör!
Hon tänker för mycket men tar aldrig något för givet.
Den läxan har hon fått lära sig tio gånger om!

Ikväll tycker Malin att det skulle varit bra att ha Adde vid hennes sida.
Hon behöver någon som ligger bredvid och håller om henne!
Fast att han ibland tycker att Malin är ströd så tycker Malin om honom!


Han är fin!
Han är underbar!
Han är bra!
Han är allt och mycket mer!



Han gillar inte att lyssna på Malins tjat men han står ut.
Han är blyg men han ser Malin!

Han tycker inte om onödiga sms, fast att hon kan sakna att få dom ibland. Hon saknar ibland att bara få ett sms där det står att han saknar henne!

Sov nu Malin!

Jag är blond med du är blåst

Anders är trevlig i telefon! Ingen samhälle imorgon, ingen fritid, ingen matte MEN halv 3 är det teckenspråk och redovisning som står på schemat.

Jag är blond men det är du som är blåst. Jag vet inte va de va som hände men något var det. Skulden ligger hos båda men jag försöke men du funskade och gömde dig bakom en buske. Jag kunde lika gärna fortsatt på min jogging stig som jag redan var på. för nu är jag tillbaka på den. Men denna gången har jag min utrustning på mig och det gillar jag.. Jag ser roten som jag kommer snubbla över och jag vet om det också, men jag kommer att resa mig upp igen och springa vidare och jag kommer springa fortare än någonsin....

Jag vill ha en förändring här i livet.
En positv förändring
Jag vill träffa gammla vänner
Jag vill åka tåg och byta i Alvesta
Jag vill träffa dig!

Fruktsalladen är tillbaka och nu kommer den stanna!

Take care


Kvällens inlägg

Och jag skulle bara meddela att idag blev den min!

En Fujitsu siemens amilo röd/svart!
Den är läcker och jag gillar den!








Godnatt!

Vilken söndags morgonen!

Jag älskar söndags mornar, iaf denna söndagen. Allt började med att Klara kom in och väckte mig! Ungen är otorolig mysig när man precis har vaknat! All kärlek till henne! Och nu för en stund sen eller några minuter sen kom Emil och berättade att han får min laptop idag eller a, när dom åker hem! Jag behöver inte vänta längre för snart ligger den på mitt rum och ägaren heter Malin. Fint!

Jag lyckas alltid! Jag lyckas allt med att somna när jag kollar på film. Denna gången var det på 2a bion filmen för kvällen någon ny Xman-film och jag fattade ingenting. Men entligt Adde var denna filmen skit bra man MÅSTE bara ha sett de andra filmer innan.

Idag skulle motivationen vara på topp men känner inte för det! Kan vänta med att göra det men hur illa kommer det inte bli i veckan då? Inget kommer gå som jag vill och betygen kommer ligga under mina kunskaper! Jag är fast besluten om att jag ska inte ha några mer G än i grundämnena.

Take Care

Dansen är jag säker på

Malin! Det är efter 4! Sen är det PAM PAM PAM ! Och på Single Ladies är det 1 2, 1234!
Detta tjat ledde till något bra och i onsdags satte jag det! Jag lever fortfarnade på att det gick så bra. Den energin vi hade och allt! Jag är ingen mäster dansre men jag gillar det. Dansen är jag säker på! 



Detta prat, detta prat med alla andra. Alla ska lägga sig i! Nu är det verkligen en rör av allt. Jag orkar inte! Jag låter de vara. Jag var beredd på en förändring, var du? Jag är bredd på bomben, jag är bredd på att ta allt. För jag har mina stöttpelare! Och de är starka!



Kvällen kommer att spenderas med dom där!
Grillning
Barnvakt
Bio
Film?


Take care