Godnatt

Mästaren!

Tränare som tränare!!

Jag ska bli tränare!
Jag ska träna!
Jag ska göra mitt bästa för att unga ska hitta glädjen i dansen!
Jag ska göra allt för att de ska tycka om mina träningar!


Helgen börjar i Malmö, inget illa! Bara lycka över att få ha lite egen tid tillsammans med Andrija. "Jag får skylla mig själv eftersom jag själv har cpat med dig"//Andrija
Känner att vi börjar komma på samma nivå med vårt cpande. Helt okej för min del!

Kvällen kommer att gå i kärlekens-tecken! Tollarp, Annelin, Jessica, Martina och Rebecca! Lovely! Drinkar, mys, spel och bara massa gädje!! Men innan dessa trevligheter så ska jag hinna med en shopping i Malmö, hitta Malmös bibliotek och ett systembolag!

Ett år närmare pensionen, Caroline och Emma! Grattis!!


Pulsen gick upp när vi satte hos i storlarna, musiken sattes i gång "I will survive". Vilken tur att vi gjorde det! Love it!

USA!

Snart har vi varit hemma i en vecka, EN VECKA!! Vad hände där?!

Det blev att springa rak in i vardagen, inget illa med det men med jetleg är det inte det minsta roligt.. Trött, trött och åter trött. Jag somnar alldels för sent för ofta denna veckan. Imorgon hade jag tänkt att sova tills jag vaknar ut av mig själv. Ingen klocka som ringer för tidigt (eller väldigt lagom för att hinna göra allt innan man ska cykla till jobbet)

USA, bästa resan! Starten på 2012 kunde inte bli bättre! JUST LOVE!! Simmat med delfiner, träffat på ormar, krokodiller, universal studios, Disney world, Key West, Miami, NYC, skor, shopping, skrattanfall,bilresor,hotell,ytekvällar,shopping,pizza,fruktsallad,museum,solnedgången,The day dream, försök att äta med kinapinnar, försök till att få en bränna,dragqueens...































































God natt!





på väg!!

Har nu lämnat både miami och key west!! sorgligt men sant.. Hade jag kunnat så hade jag stannat i miami!! Vilken stad! Love it!
Nu är vi på något hotell i någon stad halvvägs till orlando.. Vägen hit var ingen dans på rosor. Vi kom lite vilse men vi lever än! Imorgon blir det lite mer shopping och åka båt i träskmarken för att sen åka vidare till orlando! Heja Elin som kör!
Nu säger jag godnatt!!
''
Heja mamma som läser här!!

Miami!!

Nu är jag här!! Helt galet och underbart!!
En dag på stranden och en shopping är avklarad men tror inte man är super brun, solskydd 30 var på för att inte bränna sig.. Nu är jag den ända som är vaken av oss töser..
Imorgon verkar det bli mindre bra väder vilket vi ser som en anledning till att shoppa lite mer och att använda vår bil!! Kameran är med överallt så det kommer komma bilder..
Nu är det fest i rummen bredvid oss och de spelar inte dåig musik!! jag väntar bara på att deras allsång ska börja!
Nu säger jag godnatt och godmorgon!
Maimi är underbart!!