galen i kläder och trollungen

Jag shoppade mycket igår men det betydde inte att mina shoppingkänslor hade svalnat. Efter att jag och Klara hade varit vid stationen tog vi en vända in på H&M för att kolla läget och hälsa på Magda. Hade redan kollat en svart jacka så tänkte "Testa är alltid gratis". Det slutade med att jag gick därifrån med den svart jackan och ett rikigt fräckt linne som passar väldig bra till min nya svarta kjol! Haha.. Jag

Tollungen ligger och sover och det ät skönt. För idag är det inte bara hon som är trött utan jag också. Fast att hon kan vara pain in the as (specillt på morgonen) är hon helt otroligt. Vi målade med fingerfärg men efter ett tag började Klara att måla på kroppen. Haha! Ni ska få se bilder senare. Men hon hade skoj och det är de viktigaste! Varför alltid göra som man ska när det är roligare på ett annat sätt?

Jag tror min syster är stolt över mig. Att jag inte föll för lockelsen. För jag stod stolt och sa "Ja, det har jag". Jag tror min syster känner mig bättre än vad jag tror. Vi säger inte mycket men det finns troligen ett språk som både hon och jag känner till det. Hon har varit i mina skor och vet hur det är. Hon står oftas på min sida när mamma är på hugget. Min syster är bra, tro det eller ej. Hon är en skönhet från insidan och ut. Det kan verka som vi ogillar varandra och är spydiga mot varandra men då verkar det bara så och sån är syskonkärlek. Vi älskar varandra trots allt! 






 


Blir det Örebro?

Detta är en stad som fångade mitt hjärta från nästan första stund. Liten och mysig men samtidigt stor med många äventyr som väntar. Jag gillar att husen är en blandad kompott, moderna och äldre och svartån som går genom stan. Den är något bättre än kanlen där hemma. Men och detta är ett STORT men, dialekten! Usch och tvi och blää! Där ligger skånskan i lä. Jag kan iaf tänka mig att flytta hit. Kanske blir framtidens studier här i Örebro? Har hört att det finns en folkhögskola (?) här som verkar vara jättebra.. Tåls att tänka på!

Nu ligger de lilla underverket och sover. Hon är som en ängel! Fast att hon ser ut som en liten trollunge. Idag har vi inte hunnit med så mycket mer än tatt en liten och ytterst liten runda på stan. I eftermiddag blir det mer, kanske därför hon ligger och sover nu för att orka med att shoppa på Marieberg? Hmm... 



Jag gillar att köra barnvarg. Jag längtar tills jag får mina egna knyten. Dock kommer det dröja ett tag till men någon gång i livet kommer dom komma. Och nej, min tjej ska bara inte bära rosa! Nej nej nej!! Vissa saker kan få vara rosa men inte ALLT! BLäää på rosa! Finns finare färgare!

JAAAA!! Imorogn smäller det. Tåger rullar in 22.40 på stationen och då blir jag hämtat av någon. Troligen mamma men ändå. Efter det kommer den stora och finalen. Malin får äntligen träffa sin Andrija igen! Tjooohoo!


Take care

Lördag och jag är sliten

Sittande vid köksbordet och chill-musik på. Kan det bli bättre ? Aaa, lite kan de det. Är sliten efter gårdagens ståhej och ikväll blir det mer. Ser imot denna kvällen!

Jag kan verkligen inte återberätta gårdagen/kvällen för jag kommer inte få med poängen i det och inte de roliga heller. Så jag skippar det. Men 24e juli är en dag som kommer att minnas. Lila leggings, gula korta shorts, värmland, syster, lillasyster, dans och tryckare! Haha! Sista dansen var såklart en tryckare. Kändes som vi var tillbaka på lågstadiet igen! Minnen väcktes och skrattade gjorde jag. ( kan hända att det kommer bilder....)

Klädsel för kvällen är oklar och jag måste sova en stund.

Take care


Ghost?!....




eller bara allmänt .....?

10 djupa andetag

Gaah! Är fortfarande frusterad! Att folk inte fattar. Rent ut sagt är det löjligt det ni håller på med. Jag vill egentligen gå ner på samma nivå som er men kan behäska mig. Kan har vuxit upp och kan behäska mig nu. Somliga har inte kommit så långt i utvecklingen än. Tyvärr. Jag eller vo hoppas att ni någon gång under er livstid gör det och kan ta ert ansvar, så andra slipper tycka ni är pinsama och annat. GROW UP!

Och ja E & C, jag andas! haha

I
kväll blir det fiskgratäng och jag är lycklig! Hur gott som helst. Kanske ska ta och baka något också?!

Vi hörs!

Snart börjar nedräkningen!

Take care


Jag tar det med en kliché

Hemkommen från mitt kära Åsum. Denna kväll var verkligen behövd, iaf från mitt hål och jag tror allt mina flickor inte säger imot. Ännu en gång fick vet svart på vitt. Alla är inte som vi. Och tur är väl det. Vi är eilten med några till. HA! Och vi tar det och jag försöker ta det med en kliché.

Ett fritt land. Tänka och tycka precis vad vi vill.

LIlllördag idag och Kstad har vaknat lite till liv igen efter Kristianstaddagarna + att jag fixat eller fåt ett LITET jobb till. Barnvakt i Örebro åt min systerdotter Klara. Woohoo! Klara och Moster Malin kommer att äger sönder. Haha. Ska försöka undvika skador och sådant. Du, du med det stora H:et har något att berätta. Handlar om nästa torsdag..... tyvärr!



Helgen på ett kick blivit fullbokad, Vickan, sommarfest och sen packa på söndag för att sen åka till Örebro på måndag någon gång vid 7 tiden på morgonen.

Ha det bra !

Take care

Godnatt

Ännu en dag och har gått och snart är det bara en vecka kvar!

Sitter nu i sängen med min efterlängtade laptop. Äntligen är den hemma igen. DEn har varit på en lång resa och fått nya saker i sig. Men lika underbar är den och den funkar utmärkt. Och allt detta kostade inte mig ett öre. Vilken kundservice. Så om ni ska köpa dator, köp från Fujitsu Siemens. Kanon märke och allt!

Jag vet inte alls vilka som läser mig blogg. Jag vet inte om någon gör det (förutom ni som sagt de till mig, att ni gör det). Jag vet inte vad ni tycker och tänker om min blogg eller om mig. Jag utgår i alla fall ifrån mig själv. Tar inte skydd av någon. Står på egna ben och så enkelt är det. Jag behöver inte gömma mig bakom någon för jag vet vem jag är och jag vet vad jag tycker om saker och ting. Låter livet gå vidare efter det.

Imorgon blir det simma. Har äntligen tagit mig i kragen och börjat använda mitt kort. Bättre sent än aldrig! Kanske en prat-stund med tjejerna också. I need that and ni också! Haha! 

Läsa lite nu och sen sova!

Take Care

Du vet redan att jag tänker alldelse för mycket på dig!

Tankarna är på ett helt annat håll

KVÄLLEN SLUTAR MED FLAGGAN I TOPP!


I'm yours


 


Är det måndag idag?

Nu är jag laddad!
men förvirrad. Är det måndag?
Känner att sommarlovet börja sätta sina spår.

Ska snart bege mig till stan för att simma och efter det en runda på stan. Har nämligen hört att det är rea på klockor + att jag måste köpa present till Vickan. 18 års/välkommen hem-fest på fredag. Tjoho!

Pratade precis Martin. Får sällskap på min runda på stan. Inte illa!
 
Take care


Tiden går fort
Tror det eller ej
Snart 2 år and i love her


Move away...

Idag har det hänt saker men ändå är humöret inte på topp!

Hatar att vara på detta humöret!
Usch och tvi!
Vad ska man göra?
Baka?
Tvätta?
Duscha?
Måla naglarna?

Skiter i detta idag!

FamiljeTid

Jag är på festhumör men ändå inte. En hemmakväll funkar, bara det inte blir för ofta. Men det är nog ingen risk i denna familjen efter som mamma jobbar som hon gör och pappa jobbar/ är ljudtekniker så är chansen liten, plus att jag far runder. Men ikväll är det familjekväll och familjetid.

Kollade på sista minuten-reseor innan, jisses de är dyra! Så i år blir det ingen resa till medelhavet. Får spara pengarna till Kina i stället. Äntligen är det bestämt att vi ska dit nästa år, japp, allihopa mamma, pappa och jag! Och kanske du?! I hope so!


2010 blir det KINA och fler par SKOR/väskor/SJALAR (inte stora näsdukar)/ARMBAND!!!


Haha, kineser kan dom

I går fick jag träffa Plutten. Och ni hade rätt, vilketn snygging han var. S, du har en underbar systerson! Och jag får läta av dina erfarenheter av småbarn till min Klara. Jag trodde jag kunde mycket men du kan mer, mycket mer! 

Imorgon blir det andra bullar!

There's a boy I know
He's the one I dream of
Looks into my eyes


Take care

 

Finally!

Finally 1

Har hört att A lever och har det bra! Ett bra tecken! Något mindre bra är att jag saknar honom. Men dagarna rullar på så snart får jag träffa denna man igen. Ska allt fixa detta! 


 


Finally 2
Att det är FINT väder så man kan åka till straden.

Hanna och Frida! Det var gårdagens underhållning. Först stranden och sen matlagning, 3 rätters. Inte illa och gott blev det. Evighetersen vi umgicks men VI finns fortfarande kvar. På något väntser lyckas vi allt skratta så mycket att vi måste skippa (?) efter luft! Haha! Ni är härliga och ni kommer alltid vara ja just precis NI. Inga andra är som ni. Haha!

Ikväll blir det filmkväll eller något liknande med folket från kära Åsum. Lite kubbspel också kanske?! SNÄLLA!

En rolig sak som jag inte kan berätta rak ut här men C & E, var beredda när vi ses. Ni kommer att skratta, jag skrattade iaf! Haha, mer blåst än vad vi kunde tro! Hahahahahaha! Fast att mO var en idiot har mO sina ljusa studer! VERKLIGEN LJUSA STUNDER! Gaah, underbart!





Vi hörs!
Take care

Konstigt

Förra inlägget är bara konstigt och det går inte att ta bort!

Det skulle visa en väldigt fin tröja från Gina Tricot!

Miss you!

NEXT

Gaaaaah!


Tisdag kväll

The Sounds och Pauline är nu min favorit artister! Lasse kommer alltid vara en av de bästa


Och den 21 november smäller det i idrottshallen! Visornas man till stan, ingen mindre än Lars Winnerbäck! Tills dess ka jag göra allt för att få E att börja gilla denna mannen! Vet redan att C är svag för honom. Och dig har jag redan räknat med! Inga ursäkte finns denna gången min vän.

Det blev en vända på Kiviksmarknad. Denna gången med Frem. Haha. Malin, vi kan inte stå under järn-sakerna nu när det börjar åska! Hahaha. Malin: Vi lägger oss UNDER bilen ist Emma!

Jaja, hittade ett par solbrillor, en tröja till Klara och nytt naglack! jag har blivit svag för detta. 2 nya på mindre än en vecka. Ojoj! Måste ta och testa det nya NU NU NU NU ! det är inte klar färg som jag bruka ha utan mer diskret. Haha. Men det är fint! Tror det är lite glansigt! haha!

Till hösten man kanske har en väldigt bra vän här i Skåne. Gudomligt bra! Får jag hålla tummarna och hoppas?! Är osäker men gör det än då.

You know i love you in a fucking strange way, aiight?
Right back at (to?) you!



Jordgubbar och glass!

Dagar rullar på och nästa helg bär det av till Landskrona/Helsingborg!

Tack och hej!

Tis

Andra dagen på sommarlovet och jag njuter
Ska bege mig till jobbet idag och pratar lite med Pia. Berätta vad jag har kommit fram till. Och nej, jag ska inte jobba!
Annars ska jag försöka få med mig mamma och pappa till Kivik idag eller imorgon. Eller kanske Martin?! Jag har ju hört rykten om att du fårr körkort nu, så upptill bevis min vän. Haha

I sades det att det skulle bli jättefins väder. Men är de det?! NEJ! Det blåser och är inte specillt varmt. Det kunde varit bättre om man säger så. Men ut ska jag i alla fall. Måste börja pressa nu när mannen min är iväg och pressar järnet. Både med brännan och musklerna.

Till helgen har jag inga planer med nästa helg bär det av till Landskrona/Helsingborg. Äntligen ska jag få träffa mina old ladies! Gamla som dom är åker de till London i september och jag måste hinna träffa dom innan dess. Så nu är det fixat! Och Helsingborgsfestivalen är tydligen då också, två flugor i en smäll. Kan det bli bättre NOPE!

Men nu är det verkligen dags att ta på sig bikinin och gå upp och lägga sig i solan!

Take care


Kärleken till musiken växte!

Först får man säga grattis till den nya kusinen Tjejer! Äntligen kom han ut!! Härligt!
Vad blev det för namn?
Plus att jag redan har planerat att han ska gifta sig med några av mina kusin bra eller till och med Klara! JAA, vilken idé;)


Min kärlek till The Sounds växte igår!
Hur kan man missa denna musik? Jag vet inte men underbar är den och HON är så skön! Jag älskar det! Och ni nu som sitter och tycker dom är lite halv kassa SE DOM LIVE! Gaah! Man kan inte stå still, det bara spitter i bena och man vill dansa!



Snart kommer släkten från Borås-trakten att befinna sig i detta huset och vi ska bjuda på våfflor. Ska allt bli trevligt, inte sett de på ett tag! Och självklart blir det en kväll med Adde!

Take care

Simple The Best

Heeeeeeeej!

Oj oj oj!
Oj oj oj!
Oj oj oj!

Dans och glada människor! Så slutade gårkvällen. Den började som en katastrof! Men med lite prat och skön sång med vart ligger landet där man böjer bananerna gjorde kvällen en vädning! Ni är guld värda! Jag kanske är sämst på att visa det! Men tjejer! Ni är så mycket mer och betyder så mycket mer för mig än vad ni kan drömma om! Ni ger mig skratt och goda råd! Tack och lov!
 
Ännu ett bevis på att rätt val gjordes!



Jo, ikväll blir det då TivoliRock!
Kristianstad stolthet? jag vet inte riktigt?
Dagen kommer iaf börja hemma i Åsum eftersom alla mina kläder finns där, nästintill iaf.. När tjejerna kör gummistövlar tar jag ballerinaskor... När tjejerna tittar på, äter jag Wookad Älg! När tjejerna skrattar skrattar jag också! När ni mår bra, mår jag bra!

 



Du ger mig bra vibrationer
Varje gång du tar min hand i din
Och varje gång du ler
Så får jag bra vibrationer
Som kan leda till nåt mycket mer
Och jag tror kärleken är på väg
Med stora steg




Take care

I'm so much better!

Nu är det över
Nu är det slut!
Jag vill inte ha något mer med dig att göra!
Dubbelt budskap funkar inte för min del!


Tankarna ska vara på rätt plats ikväll. De ska vara hos mina bästa på stora eller lilla torg, vad det nu blir! Jag behöver C&E NU! Pepp-tjejerna! Jag behöver träffa folk som jag inte träffat på evigheter! Jag vill träffa dig! Jag vill befinna mig i ett varmt land med massa andra. Jag vill vara så långt ifrån dig som bara det går! Du knäckte mig och jag vet inte hur jag ska knäcka tillbaka eller bara ¨få upp dina ögon på hur du beter dig! No one likes you!

A kom och hälsade på på jobbet idag. Haha, han är omtyckt av de äldre. Och av mig, ingen tvekan där! Förövrigt åker han på måndag. Tråkig? Jo, det kan man mycket väl säga. 3 veckor utan varandra, bra eller dåligt? Båda delar tycker jag. och äntligen damer och herrar är min TivoliRockBiljett köpt!!! Nästan värt ett HURRA!  

Nu ska jag ta tag i livet.. Kan inte sitta här och ruttna sönder! Jag är nog bättre än så!

 or? No, I'm better then that!

Take care

Vill varna känsliga läsare (CARRO) för första bilden

 
Ursäkta att foten är skitig


Första och sista getingsticket för denna sommaren?
I hope so!

Och Carro, spy nu i toan och inte på golvet bredvid dig!

Lever fortfarande på helgen. Helgen som hade de stora H:et. Ska nästa helg kunna höja ribban? Dagen har rullat på och just nu har jag 4 dagar kvar att arbeta. Hur underbart låter inte det?! jag har sagt det innan och säger det igen "När ****** är borta, Dansar Malin på bordet" Vilka känsla!

Planerna för kvällen var Rix Fm med folket men dom kanske bli ändrade. Vädret är inte 100 och familjen Israelsson + Dansken ska visst hit och käka. Beslutångest? Svar ja! Men det löser sig, det gör det alltid!

Hultsfrd börjar imorgon och önskan var att kunna vara där. Dok säger både jobbet och föräldrana nej. Men, hittar man en skjuts och någon trevlig som ska dit, så varför inte åka dit på lördag? Dock är det TivoliRock då också. Köpa biljett= Ett måste! Annars funkar inte detta alls! Be pappa göra det imorgon? Låter som en bra grej att göra!

 Snart kommer VICKAN!


Take care

Se där. Jag kan se ljuset!

Svensk sommar! det innebär att det regnar ute men fortfarande är varmt. Och sånt väder är det idag. Man får säga välkommen till det!

Nu sitter jag här och imorogn börjar min sista jobbvecka eller näst sista. Ska jobba vecka 33 också, tyvärr men vad gör man inte för pengarna?

Helgen har haft gasen i botten. Jag har levt livet och haft skoj. Favoriterna har varit vid min sida som alltid. Festen fortsätter på måndag och veckan ut. Händer massa nu för tiden. Träffat på många trevliga Göningebor! Haha. Jag får erkänna, Ni kan inte klassas som bönder fast att jag säger det men ni är trevliga och mycket bättre än folket i stan som är ytliga som jag vet inte vad (dom flesta, finns undantag).

Nu vill jag ha mat!
Har min kära mor kommit hem tror ni?


 
Du ska bara veta!


Take care