Klockan närmar sig midnatt...

Suget efter att stå på dansgolvet
Suget efter att känna basen
Att ha känslan
Att skratta tills magen går sönder!
Jag vill nu!

Helt plötsligt är det inte jag som går ute längre, det är mannen min!! Lovely! Äntligen har han förstått sig på att Kristianstad  inte är fel trots allt.

Kvällen har vair lugn och skön. Idol med mina två kompanjoner. Men nu är jag sugen på att dra ut, lite sent? INTE skulle Gustav sagt. Sätt på musiken, sätt på festkläderna och kör.. Varför gör jag det inte? Dum eller dummare?

Imorgon ska jag kolla på skor och sen jobba. En helg på äldreboende ska bli intressant men jag tror att jag kommer att springa till jobbet på måndag morgon!

Nu ska jag sova och sniffa lite på tröjan som ligger bredvid mig.


SAKNAR JENNIE

Sommar men ändå höst...

Njuter av litet fortsätter. Efter min första gång med barngrupper träffar jag på en "ny" vän, hon hade fika med sig så det blev fika och prat. Härligt värre att bara dyka upp och bjuda på fika speciellt när man är vrål hunrig och bara vill ha mat. kom precis hem och nu tänker jag inte göra något.

Fick höra idag att jag troligen har lite fler tider på mitt dagis, lovely!

Jag ror jag kommer börja leva ett storstadsliv fast i en mindre stad. jag ska leva på lyx och jag ska leva. Jag ska göra saker och skratta! Både med gamla och nya bekanskaper!

Vi ses!