Feber + de andra

Bra start på lovet!

... NOT

Ligger och väntar på att mamma ska säga att det är mat.. Hade ingen matlust igår och idag är det bara mammas köttfärssås som gäller!

Nu ska jag leta upp boken och läsa ut den, 43 sidor kvar. Tjoho!

Take care

Vad kan det vara?

Jag drar hellre nytta av det än blir mer irriterad på det. Vi alla har varit där men jag är överlycklig att den tiden är förbi! Jag förstår inte hur man överlevde i den världen eller så visste man reglerna( eller man visste hur man skulle vara och bete sig för att helt enktl överleva) eller så visste man inte hur "den nästan verkligheten" ser ut. Verkligheten reflekterar jag till livet efter skolan. Skolan är ändå ett säkert kort, man vet vad man har att vänta.

Imorgon är det iaf fredag och jag ska äntligen får reda på hemligheten. Vi ska bland människor och jag ska bli hämtat halv 8 är det jag vet. Vad kan det vara? 

Jag behöver hjälp, Spotify fungar inte! Vad/Hur ska jag göra?!


Röda slingor gillar vi, eller?!




Nöt som nöt, eller?

checklistor är något som jag borde göra, bara för att hålla koll på ditten och datten.

annars händer inte allt för mycket i livet just nu eller det händer mer än vad min hjärna hänger med på. Tex imorgon tas det sista skolkoret/klasskortet. Vi kommer aldrig att kunna ta om det och aldrig någonsing diskutera när och vilken tid vi ska fotas, allt detta kommer bara bli minnen! men minnen gillar vi!


På fredag händer någoting som jag inte har en aning om. Jag vet bara att jag ska befinna mig i Broby och inget mer.. Andrija vet heller inget eftersom det är hans föräldrar som planerat något för oss. Vad kan det vara? Bio? En resa? Mat? Blommor? Vi får se..

Snart ska friskiskoret inköpas!

Take care

........

Orken börjar försvinna och betygen gå neråt. Vart är jag på väg? Vart är mitt mål som jag hade innan? Det var så tydligt innan men nu finns det inte. Jag måste verkligen sätta upp mina gatlysen nu för att dett ska funka..


Ikväll är det verkligen en ensamkväll men tvn kommer vara min troga vän, först SOS gute och sen Inlåst. 

Vilket pepp-inlägg! not.....

Älskar dig!


Mycket om lite...

I söndags fick jag se första matchen som Broby IF spelade. Har inga kommentarer till just det men det var i alla fall en trevlig stund fast att det regnade och blåste..

I går var det skola och dans. Och kan ni tänka er Malin ska lära sig att göra masken! Tjooohooo! Tyvärr är det väldigt svårt men jag ska klara det. Om alla andra kan, varför inte jag? Plus att det verkar som det blir balett i år iaf. Träffade Lena idag som håller i baletten.. Hon tyckte verkligen att jag skulle börja. Får ser vart detta slutar..

Slut för idag!

Gymnasiemässan var nice och dagsen citat var
" Vem vill bli som sin mamma?"

2009 10 01

Här sitter man och kan inget bättre...

Innan klockan slår 8 ska jag ha hunnit göra en kopp te och ta en fruk. För nu är fruktskålen full och kylskåpet proppat med mat. Familjen Nilsson Axelsson har varit och handlat.

Jag är bara så trög ibland. Jag ställer frågor som jag redan vet svaret på eller så vill jag höra svaret men ändå inte. Jag har verkligen ingen bra förklaring till detta för det ända jag gör med såna frågor är att såra mig själv på det ena eller andra viset... Jag vill visa mig stakare än vad jag egentligen är och klara av det men jag gör det inte och ska göra allt jag kan för att sluta upp dessa helt helt onödiga frågor!

Do you really.....

 
            I thinks and hope so !        
Because I love you


Kan skriva till att min mor och far mår bra! De ha fullt upp med att prata om grävningen runt huset som kommer att ske inom bara några veckor. Och som ni vet jobbar mamma på som vanligt förutom ikväll då hon är på sin kurs. Pappa gör nog inget speciellt skulle jag tro. (till delat släkten som läser bloggen)

Nu är det verkligen dags att sätta igång med tevattnet!

Ha det bra!