Nu händer det!

Det är lördag och jag är utvilad, efter många timmar på jobbet och några timmars sömn är jag på gi igen. Oh yes, skulle kunna jobba lika många timmar till och många fler.

Men idag ska jag först kolla på Körslgaet, äta popcorn och sen ut och skaka rumpa med Caroline och Emma. Kanske att man träffar på Martina i dimman. Oh YEAH, det hade varit något!

Idag har jag också köpt mig ett par nya joggingskor (400, hade kostat 900), skickat efter inte mer än 110 bilder till mitt studentalbum och ansökt till högskolan.. Plus att jag lyssnar på Hoffmaestro! Vilken lördag!

Och nu ska jag platta mitt hår och måla naglarna!

Hej!






Som en saga..



Så gulligt!

Andrija, tro nu inte att du ska fria till mig.. det får vänta ett tag till men jag älskar dig!

Jag har det bra!

En vanlig dag och jag har det bra! Väldigt bra!

Fika med bra tjejer
Pratat med Gustav som kom hem från solen igår!
Jobbat!
Och nu avsluta detta med att läsa lite av Katarina von Bredow.

UNDERBART!



Jag är säker!

Just nu är det väldigt mycket kärlek!





Jag saknar dansen

Efter snart ett år utan dans vet jag att det är något som jag måste få göra, hålla på med, dela med mig av, GÖRA! Bara få dansa, stå i en danssal, känna pulsen, känna dansskorna! Att bli arg på sig själv för att man missar ett steg och sen sätta det, få stå på en scen, höra jublet, applåderna! Oh ja! Där är en plats där jag hör hemma!

Jag tror också jag saknar dansen för det är mitt sätt att kunna uttrycka mig, människor kan förstå min känsla när dom får se dansen.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=89878231678

Gör vad du älskar, umgås med dom du tycker om, så kommer livet att rulla på. Jag säger inte att det blir en dans på rosor men det är livet!



Jag gillar oväntade överraskningar!