Säger vi GOTT NYTT ÅR

2009
Ett år som har varit mycket omtomlande!
Men ett tack till C & E som står stadigt vid min sida och som håller mig upp när mörket faller!

Tänker inte dra upp sno-insidenten för alla men den var ganksa roliga.. Haha

Gaaah. längtar tillbaka till detta! GUllbranna med helsingborgarna och Jönköpingspågarna! Usch och fy, va längesen det var. Känner lite för att åka tillbaka i tiden för att få uppleva den natten/morgonen/dagen igen! Underbart!

 Malin, Hampus, ? och ?..

Hej

Förresten är detta nog mitt sista inlägg för 2009!

 

GOTT NYTT ÅR!


Bara för att Hanna fyller år och jag inte har någon present!

Utgången blev riktigt bra! Blev Hessle för hela slanten, inget dansställe men det gick riktigt bra utan dans också.

Ikväll blir det kalas hos Hanna.. Har dock ett problem jag har INGEN PRESENT!! Men vad ska man göra?! Ligga på lat sidan och njuta.. Njaa, ett tag till sen ska jag ta tag i det men jag har redan mina funderingar..

Nu eller snart blir det ONE TREE HILL! Äntligen finns de två första boxarna i mitt hus och det är helt magiskt! sen blir det städning och Hannas present. ( Lite roligt om Hanna läser detta.. Haha)

Men får jag ta tagt i detta + att årets första mellandagsrea sak är köpt. En tröja från BikBok som jag spanat in ett tag men inte riktigt haft lust till att lägga 300 spänn på.. MEN nu var den på rea och då slog jag till!

Hej

 

 


Här sitter jag eller vi

Julen är över och nu jag är hemma.

Julaftonb beståd av att åka bil och äta. Ska dock inte klaga eftersom denna julafton var rikigt bra! fick både träffa släkten och Kineserna! Underbart! Klapparna var det heller inget fel på.. Stolt som en tupp. Äntligen har Malin fått en RIKTIG plånbok!!!

Och nu sitter jag här med syster, Helene och Dessi. Gamla minnen och skvaller! Radion är på och ljus på bordet. De gamla dricker kaffe och äter julgodis! Jag gillar det!

Ikväll blir det stan med de gamla goda! Kan inte säga de mer men detta kommer sluta väldigt bra!

Vi tar igen det. Ogillar verkligen att jag missade helt! Men det löser sig, du kommer ju inte dö!!

Hej

Tänk att om....

Kristianstadflickornas årliga juluppvisning är avklarad.



Denna gången gick det riktigt bra och du skulle varit stolr över mig. För denna gången kändes det som jag glänste(?) Och jag är redan taggad för nästa helgs bravader. Dans i Malmö/Köpemhamn. Kan det bli mer spännande och roligt..

Iaf jag tror att min mamma har vågat öppna ögonen och se min begåvning till att dansa. Inte för att hon inte har sett den innan men nu ser hon den på ett annat vis. Hon pratar mer om min dans och hur jag dansar. Hon kommenterar ofta att jag har rytmen i kroppen och bla bla bla. Jag tror detta kan vara början på något bra!

kvällen har spenderats hemma och tror det eller ej men jag har pluggat. I know, det är illa men en gång är ingen gång.

Nu säger jag godnatt och går och lägger mig eller så läser jag lite till om pedagoiskt ledarskap......

Hej


... jag hade en liten apa!!


Kan det vara så?!

Idag är det tisdag och det gillar vi. Iaf tiden mellan 19-21. Skolan på tisdagar brukar inte vara tip top utan mer helvete. Engelska läraren verkligen ingen empati för elever. Jag kom och tänka på en sak som han sa bland de första gångerna vi hade honom "jag har varit lärare så många år så jag vet allt" GUBBEN vet ingenting! Han lever fortfarnade på stenåldern och inser inte att dagens musik, tvserier och allt annat är på amrikanska och inte brittiska! varför håller på och tjata om denna brittiska när vi har fårr prata amrikanska sen vi började på engelska?! Usch, han är verkligen ingen som kommer få ett tacktal när studentmössan höjs mer ett hattal.

Jag har gått och tänkt på en del saker. Framför allt mig fram tiden. Hur den kommer ser? Vilka kommer att finnas med mig i den? Kanske står jag där helt själv? I alla fall. Min storadröm är att dansa. Kanske inte dansproff men något med dans, danstränare, danslärare på någon dansgymnasium. Men en annan tanke har slått mig. Varför inte lärare? Ja, en helt vanlig lärare på gymnasienivå. Jag är ändå tjejen som gillar samhälle men hatar matte. Jag tror att någon stans inom ser jag nog upp lite till Anders.

Anders är mannen som är klädd i svart. han springer mellan klassrum, upp och ner för trapporna i skolan. Han tycker man har gott om tid när det är 2 minuter kavr på lektion och att man hinner göra mycket på den tiden. Han är läraren som tycker om att han vända orden "fokus, gott om tid. TIDEN!"

Men! Han är läraren som brinner för att lärar oss nya saker. Han brinner och älskar att stå längst fram i klass rummet och prata om BNP eller konjuktrer. Han är läraren som inte ger sig förens vi fattar! Han är läraren som är allvarlig när det gäller men han kan skratta till ibland. Jag gillar Anders och om jag någon gång skulle bli samhällslärare skulle jag vilja ha samma passion för det som Anders har!





Jag vill bara göra dig lycklig

I'm Yours

Efter dagens bravader är jag rätt nöjd.

Du har dina bra sidor
Jag har mina bra sidor
Du har dina sämre sidor
Jag har mina sämre sidor

Jag har insett att livet är något som jag aldrig kommer att förstå mig på. Det kommer att komma gånger då jag älskar att leva, för då har jag bra stunder och de kommer komma dåliga stunder då jag bara vill ¨gå och dö eller iaf gräva ner huvudet i sanden och låsas som att igen ser mig. För om jag inte ser någon så ser ingen mig?

Trots att livet ät något man får leva med så måste det ändå planeas och man måste ha drömmar. Man måste på något vänster veta iaf lite vad man vill göra med sitt liv. Detta beslut ska man näst in till veta när man är 18 eller 19 år gammal! Frågan är, vet man det?! Vissa vet nog precis vad dom villa göra och andra är som mig och inte har en aning. Man kanske har en liten känsla att detta skulle vara roligt att testa eller resa skulle vara skönt att göra nu!

Vågar man släppa taget och kasta sig ut?

Jag har också funderat en del på hur det skulle vara att skaffa en egen lägenhet. En egen som bara är min! Ingen mamma som kommer och tjatar, ingen pappa som bara går in på ens rum.. Man har får ha koll på sitt egan, diska när man känner för det, tvätta när man får en tvätt tid. Laga sig egna mat i sitt egna kök!

Visst är jag sugen på att skaffa eget men sen tanken på att få bo tillsammans med sin pojkvän är något som inte går att undvika.( Jag tycker helt klart att man ska bo helt ensam innan man flyttar ihop med någon. Jag tror det är viktigt att man får testa att klara sig själv.) Jag längtar tills den dagen kommer då man kollar runt på lägenheter och hittar en som båda gillar. När man får packa upp allting och få ordning och reda. När man blivit hemmastadda och känner att detta är vårt. Förhållandet kommer att komma upp ännu en nivå och när man väl flyttar ihop, det är då alla ens sidor kommer fram. 

Jag längtar tills man går där på Ikea. Köper glas, lampor, soffa, tvbänk! Eller till och med tv (det görs nog inte på Ikea, men ni fattar grejen)

Jag längtar tills man får de vardagliga i sitt förhållande. Som att Andrija drar och tränar och när han kommer hem så har jag gjort kvällsmat. Eller efter jag varit och tränat har Andrija fixat mat. Eller bara åka iväg och stor handla. Tänk första gången detta kommer att hända! Vilka lyckokänslor!   

Innan man flyttar ihop med någon är det viktigt att båda är mot samma mål, att man tar ett steg i taget och inte slänger sig in i något. Det brukar inte sluta bra!

Nu har jag bara skrivit och har näst in till ingen aning om vad jag skrev. Kanske var det vettigt eller så var det inte de.

Imorgon är det skola och sen träning!


Världens bästa!


Jag drömmer om ett liv med dig

I'm Yours

Mamma julstädat
Pappa är är ljudtekniner någonstans
Malin ligger i sin säng och bara njuter!

Helgen har varit väldigt bra!

Lite mer engelska och sen bär det av till friskis!


Inte som planerat

HOME SWEET HOME

Jag älskar när lärare har satt upp lappar att lektioner är inställda! Det är verkligen en frihets känsla som man aldrig kan få för mycket av!

Efter vår enda lektion och mat blev det stan och handla julklappar. Sprang runt som en ur höna och visste inte de ena eller de andra. Ringde syster och frågade vad hon hade köpt till Klara och självklart hade hon köpt det jag hade tänkt köpa ( men tänk så smart att jag ringde och kollade innan jag köpte julklappen)


Kvällen började med att äta våfflor med mor och far. jag tänkte och hade känslan "detta kommer bli en lugn kväll" men så fel jag hade. kvällen började med dom gamla goda, Hanna, Frida, Hilda, Linnea, Jon, Fidde, you name it! Efter detta så var planen att Hanna skulle köra hem mig. Vi kom hem till mig men sen åkte vi igen. Vi fick en impuls att åkte och hälsa på Hannas gamla klasskompisar som skulle ut!! följde dom till Class där även jag träffade en hög av folk som jag kände.. En upplevelse i sig och NVelever är inte som alla andra. hahaha!!  

Sen gled vi bara runt på stan lite, träffade Simon och sen helt plötsligt satt jag på 545-bussen. Möttes av Andrija för att hitta till festen. Väl på festen var det bara DANS DANS DANS!  



Men nu ligger jaghär i min säng! Kommer nog ligga här ett tag eftersom kvällen slutade allt försent eller förtidigt!
 
S.O.S Gute snaaaaart!

 

 

 


One day!

One day
One day
One day
One day

all my live I've been waiting for
I've been praying for

Jag är fast i låten!

1 i 12e och det är svin kallt ute. Jag önskar att mamma kommer hem i tid så hon kan köra mig annars blir det Gullan och jag mot kylan. Vi har klarat det innan så vi kommer att fixa det idag också! WOOW!

Imorgon är det onsdag och vi slutar klockan 12. Jag tror bestämt (i think) att mina julklappar kommer inhandlas imorgon med CAROLINE! Kvällen kommer att avslutas med han där! Jag gillar det!

 Än så länge har jag överlevt dagen. Fick reda på både samhällen och religions provet idag. Jodå, Malin hon kan när det väl behövs. Som sagt, jag tror allt min hjärna stänger av när jag inte är i skolan. Haha!  

Nu sätter vi igång pratet om framtiden. Det började idag i matsalen. Vi är nog alla rädda inför framtiden och vad vi ska hitta på. Ska vi våga lämna boet och testa våra vingar eller ska vi ta de säkra koret och stanna kvar? Troligen kommer vi missa något om vi inte testar.

Peppa nu och sen träning!