If i were a Boy....

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy, even just for a day

En av det bästa låtarna just nu.
 
Det skulle ändå vara roligt att vara kille för en dag !

Klockan är mycket och jag har inte gjort ett skit. Somnade försent igår och det ledde till att man vaknar sent också, Jag som skulle göra så mycket idag, plugga, städa, fixa present till Magda, slå in Emils presnet men vet inte om jag orkar. Skulle vara mycket skönare att bara lägga sig i sängen igen och kolla på någon och kanske somna.

Vädret gör inte det lättare för en att bli piggare, regn, regn och åter regn ! Hellre snö än regn och snön kommer till helgen, i alla fall högre upp i Sverige. Och det är ju bra ! Jag gillar det, äntligen får man känna lite vinterkänsla. Jag vill göra snöänglar och snölyckor ! Mys på högnivå.

Dags att ta tag i sitt liv, skriva lite på arbetet och sen blir det film/slå in present och plugga till provet om ledaregenskaper och sånt skit. Kanske inte så svårt men det är mycket !

Take care

HEJ lov och slut körd

Lovet har kommit till sin tredje dag, onsdag. Och onsdagar betyder träning. Emily hade inge nåd med sig idag. Gör si, gör så, nu får ni göra om, STRÄCK PÅ FÖTTERN TJEJER ! Nu tar vi om det, vänster ben upp först och då ska armana vara kors över bröstet !! Nu tar vi det igen !!

Eller lite hade hon nog, för lite beröm fick vi allt när vi satte det. Dansen är skön, vissa steg är hel grymma och man följer bara med, vissa andra som är har massvis med tekniken kan ju bara slänga sig i väggen !! Har inte varit Malins-teknik-dag idag, tekniken har bara gått helt fel och ingenting klaffade. Bättre lycka nästa gång må jag säga.

Som sagt lovet har kommit till dag 3 och jag har inte gjort något vättigt känns det som.. Skulle ha träffat Carro och tjejer idag men så blev det inte. Fick åder av mamma att städa gästrummet och fixa ute för det skulle komma folk och sova här. Men icke, inga har kommit som ska sova här och tur är väl det för jag har inte städat klart, knappt börjat. Fixade ute en massa i stället krattade löv osv.

Imorgon blir det till att plugga, prov och 2 arbeten som ska vara klara till nästa veckan. Skit, idrottslyftet nästa veckan ! Oh Lord, önska mig lycka till ! Helgedals skolan ungar är verkligen inte att leka med. Dags att rymma nu kanske? Kanske ta en fika med Carro med flera?

Fredag bär det av till Norrköping. Träffa lite släkt, fira systra mi som fyllt år.. Oh no, fixa present till henne står på min måste-göras-lista för den dagen ! help me, vad ska jag köpa?! PANIK !

Nu tror jag att min blogg-vän 08:an är glad ! Haha, att jag skriver.

Take care
 



Kusinerna Nilsson

Magda och Klara                              

Jag vill nu !!

Carro, detta är inte bra för oss att vi sitter och snackar om vad vi vill göra nästa år !

Vi blir bara så sugna på att dra iväg, lämna Kristianstad för ett tag och bara vara. Inte känna någon press eller nåogt jobbigt ! Ta dagen och natten som den kom. Får lov att vara den man är och skratta dynget runt !

Iaf har jag och Carro planerat att vi plus Frida och Emma ska iväg nästa år, både på en solsemster och en skidsemster. Ni har inget val tjejer NI SKA MED ! Skidresan går troligen till Alperna över nyår, vi ska stå som ufon i backen och skratta åt oss själva och åt dom andra för ingen kan åka skidor sen ska de komma snygga snowboaråkare och skratta åt oss också. På kvällen ska vi lyssna på Abba och göra Abba-movsen innan det blir utgång. Längtan är stor !


Snart blir det av att åka och träna, spinning ikväll och jag har mensvärk.. Känner mig som en gravid 90-årng, inte dåligt va? 

Hade en trevlig kväll igår, kanske inte den kvällen man hade tänks sig men jag gillade den !

Men tjejer, Stockholm snart, eller vad säger du Gustav? Haha;)

haha, måste bara säga att mina och Carros planer är dom bästa !! Vi kommer att lyckas med detta !!

tack och hej ! 

I'm back

Då sitter man här igen och har sina funderingar. Denna gången är det med en ny blogg men med samma skriver. Malin, 17 och bor i Skåne. Gillar att dansa och skratta är mitt andra namn. Mobba inte min stavning(för jag stavar som en gnu) Så antingen bort ser ni från stavfelen eller så säger ni till. Säg isf till på ett snällt sätt.. Haha

Hänt mycket sen sist
- Haft sommarlov
- Skaffat pojkvän
- Bytt klass
- Varit i Kina
Lite av vad som har hänt.

Men aa, livet rullar på och jag är väl som jag brukar, men inte riktigt. Vet inte vad det är som håller mig tillbaka lite. Kan det vara att jag inte känner mig lika säker på det gör jag och dom jag är med. Att jag inte är helt säker på mig jag är? Är jag för rädd att göra något dåligt, göra någon ledsen/arg? Eller har man bara såna här stunder i livet, då man inte riktigt vet?

Ibland vill jag tillbaka till den tiden som var perfekt, somrana som var helt underbara och jah visste vem jag var, vad jag trodde på och ja, allt det där. Jag funderar en hel del på detta, men mest i min ensamhet, på kvällar eller när jag sitter här och lyssnar på bra eller mindre bra (när man sitter på är också ett bra tillfällne att tänka och funderar). 

Antagligen ska man inte tänka så mycket på sånt här, men jag tror det är viktigt ibland att man funderar över, vem är jag? vem vill jag vara? vad tror jag på egentligen? tror ja på nåogt eller ingenting? 

Kvällen kommer att fortsätta i samma spår, funderar och tänka. Kommer ha ett uppe håll när jag är iväg och träna. 

Depp inlägg, men ändå. Det är en början till nåogt bra !

tack hej
 


Välkommen till min nya blogg!