Det blir en helg i Göteborg

Imorgon beger jag mig. Lämnar Skåne, tack och lov! Vill bort ett tag, USA känns väldigt långt bort just nu.


Jag drar
Du åker



Jag drar!



Canon





Jag sitter i ett nystödat rum, tvn är avstäng och radion är på satt. Mysigt!

Kameran går lite varmare nu än innan, har fotat 2 gånger denna veckan och jag är sugen på att gå ut en vända idag också men samtigt vill jag ligga i sängen och läsa. Ladda upp för zumban imorgon.

Kyrkan och att tro

Jag är uppvuxen i en kristen familj, mamma och pappa tror, mormor och morfar var troende och farmor och farfar var troende. Släkten är troende.

Jag har vuxit upp i kyrkan. Jag är inte lika aktiv och jag kan inte kalla mig själv för kristen. Men någonstans sitter min barnatro kvar. Jag tror på en god Gud, jag tror att man kommer till himlen efter man dött, jag tror på änglar och demoner. Jag tror på den gyllenereglen "Så som du själv vill bli behandlad, ska du behandla andra". Och idag när jag satt i kyrkan så kändes det bra. Ingen dömmer mig där, jag kan sitta för mig själv, funderar på det jag vill och samtidigt höra lite vettigt som sägs och sjungs i rummet. Det är lite små mysigt att sitta i en kyrka.

Jag tror att när jag flyttar från Kristianstad kommer jag att söka mig till någon kyrka, inte för att bli en aktiv medlem utan för att just bara få sitta, funderar på livet och höra om någons äventyr i livet.











Lite bilder från dagen

Bakslag

Ingen direkt bra dag på veckan!





Nu kan det bara bli bättre!

Torsdag....

Zumban började ikväll, eller den börjar om 4 minuter men jag sitter här... Måttligt irrereterad oh allt man kan vara, typ..

Har varit småförkyld, sovit dåligt och igår blommade det ut. Feber, hostar och skallevärk! Jag älskar det! Så jobbade funkade (hade ingen feber på jobbet igår eller när jag vaknade idag) men ingen zumba.. Jag och jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag har laddad och laddad  och laddad lite så bara skiter sig allt...

Men jag satsar på en lugn för att vara full frisk på måndag då street-dansen börjar!! JAG KAN, JAG VILL, JAG SKA vara frisk! Helst nu men det är lite jobbigt!

Har lite planer inför hösten/våren med dansen, men måste prata med både Elin och Karin om detta. Jag vill och hoppas, det skulle varit underbart!

NU ska jag bädda ner mig igen, mamma har inhandlat massa c-vitaminer till mig, så ikväll är det jag och c:an som gäller.



Gillar bilder som ger tillbaka minnen.. Sommaren 2011-med Tove och Martina. Ett försök tappert försök!

Dans!!

Det blir inte jazz eller salsa i år. Jag vill dansa street! Så då gör jag det. Anmälade mig precis till en strret/funk-kurs! Och det känns väldigt bra! Det innebär att det är tränings minst 2 gånger i veckan, vill helst dansa 3 gånger i veckan men kanske ska använda friskis-kortet som jag har köpt. Det kommer bli en bra höst!

Träningens bilden som är guldvärd!



DANS DANS DANS DANS DANS!!!!!!!!!!! Jag är lycklig!!

Film nu!


Vissa är bara väldigt bra!

Satt precis och läste gamla inlägg i Gustavs blogg. Lyssnade på Winnerbäck och kunde inte göra annat än gilla det. Gustav är en fin vän.


Började som fyllekompisar och fortsatte som vänner

Jag har då haft otur idag, varje gång jag skulle cykla idag så började det ösregna. Men man måste ha otur om man vill ha lite tur också..

Imorgon är det fredag och jag är sugen på bio, eller en hemmakväll. LÖrdagen är bokad från morgon fram till småtimmarna och söndag är det mys med mannen min.

Film eller mat?

Höstväder

Efer jobbet sprang jag och mamma en runda på stan.. Tanken var att jag skulle kolla på en vinterjacka och inte köpa någon MEN när mamma är med och man hittar jackan (och bara råkar) testa jackan så går det inte så himla bra. Plånboken blev rätt tom efter detta köp, för nu har jag äntligen min skönhet hemma. En grön Fjällräven!



Fick även med mig en tröja hem

Helt underbar!

Tänkte då lägga upp en bild på mina nya skor också men så blev det ikke.

NU ska jag fixa nötblandning!

Undra om man kan äta för mycket nötter?

Första spinning-passet på ett bra tag. Vågade inte gå helt in idag eftersom ryggen har varit som den har varit. Och spinning gör den inte bättre. Men ska försöka spinna varje tisdag om jag inte dansar.

FÖR JAG SKA BÖRJA DANSA IGEN!!!!!!!!! Finns ingen lyckligare än mig just nu. Zumba, jazz eller salsa, kanske både. Det kanske blir lite street också, jag är sugen, jag vill dansa allt denna hösten och våren!

Imorgon blir det stan en runda med mor, en ny jacka till hösten/vintern ska inhandlas. Har mina funderingar på en Fjällräven! Och sen är det snart helg, då blir det dans och lite mer dans och kramkalas med Andrija kanske.

Nu ska det ätas nötter och dricka vatten!

och förövrigt åker jag till usa i januari med TOVE, MARTINA OCH ELIN!


Herr och Fru Lindvall








Har nu varit på mitt 7:e bröllop och har en pojkvän som har flyttat till Malmö.. Helt okej! Så det kommer troligen bli många besök på Gina och Jensens Böffhouse!

Hej och hå, nu blir det Idol!

Vilken morgon

Vilken morgon!

Vaknade tidigt och har hunnit med allt innan det bär av till jobbet. Jag hinner till och med sitta här en stund. Det är ett mirakel. Jag tror jag ska börja gå upp vid 7 varje morgon, väldigt skönt och behagligt!

Idag är jag redo för att slita!

Heja torsdag och imorgon blir det Norrköping/Stockholm!


Bara för att jag saknar Jennie!