Mycket Har Hänt

Tell me how did you know
how could you see
you were the one for me
with everything gone
I was just holding on
when you came along
tell me, how did you know
how could you se
you were the one for me
with everything gone
I was just holding on
when you pulled me through
And that's why I love you

Denna delen av texen fick börja mitt blogginlägg. För er som inte vet det är det Joahnnes kotschy med And thats why I love you. Lyssna och njut av låten !

Annars har dagen varit bra och den kommer att bli bättre, ska snart åka in till stan igen, köpa min nya kofta och fika med Carro ! ÄNTLIGEN ! Thank you God for this moment ! Vid halv 8 blir det träning, tackar för det ! Leggings och hårband har kommit :) Tjoohoo ! Emily är glad :) Och shit, kom på att jag skulle ringa Andrija mär jag åkte hem.. Ajdå,  får ringa honom när jag åker in till stan. Haha, han är en rolig filur :)

Vet ni hur jag har börjat känna mig?! Ni vet såna som är verkligen är överviktiga?! Tjocka människor helt enkelt. Jag har börjar känna mig som en sån. TJOCK !! Hoppas verkligen inte jag är det, för då är det verkligen dags att börja träna.. Aldrig att jag vill bli sån !! Usch !

Tycker synd om dom som har fått för mycket av det god !

Kiffe gjorde mig nästan överdrivet nyfiken igår ! Jag ska inte säga mer bara för att ni också ska få vara nyfikna ;) Han kommer hit nästa helg ! Underbart ! Jag tycker om honom<3

På tal om ingenting, så har jag haft tur och otur idag, I morse gick jag in i en dörr, jag var nyvaken och det var mörkt, såg inte rikigt vart jag hade dörren till toan. Det var oturen och turen var att idag när jag kom hem var ingen hemma och jag hade nästan som vanligt glömt mina nyklar hemma. Jag började med att plinga på och kancka. Kolla fönster så det inte var någon hemma som låg där inne och sov. Men det var ju förstås ingen där, men sen så gick jag förbi dörren som jag aldrig brukar gå in genom och gissa, DEN VAR ÖPPPEN !!( det var turen) Skit bra tänkte jag, då är det någon hemma och gick in. Men ingen var hem och här sitter jag i min ensamhet. 

Ska snart åka in till stan och köpa min tröja, men ingen panik för Carro hade blivit dålig :( Så ingen fika med henne idag !! Mycket tråkigt !!  

Nu blir det att äta och tar nästa buss som går. orkar inte rikigt stressa:P

Take Care
One Tree Hill eller OC?

Btw, kom på en till rolig sak. Min vän Jakob ringde mig i morse. Han hade ringt fel men iaf. Det var trevligt att få prata lite med honom ! Jakob 08 som nu mera är Jokob Laxå.


Julstämning

Har nog skrivit om första raden 10 gånger. Vet inte hur jag ska skriva för att ni verkligen ska förstå vilken härliga känsla jag har.

Men rummet är nystädat, julgardinerna är på, julstaken är uppe och julskivan är på. I detta fallet är det självklart Carola med Betlehem. Nyduschade är jag också. Jag vill ha jullov, lyssna på julmusik, klä granen, baka papparkakor, slå in julklappa, KÖPA julklappa och bara få mysa.

Förövrigt ar dagen varit helt okej, vakande vid 9 för någon skickade sms. Men det var tur för pappa kom in 2 sekunder senare och frågade om jag ville följa med till Beckers(?). Och det ville jag självklart, kolla på tapter som blev en ren förlust. Fanns ingen tapet som jag gillade eller kunde tänka mig att ha. Men hoppet lever kvar, den 24 april 2009 ska rummet vara klart !

Gick fins på praktiken idag också, Mycket skratt denna dagen, Glenn är en rolig filur Fick reda på att jag ska hålla i tre låtar på vattengympan nästa vecka. Haha, tanterna kommer få sig ett gott skratt men det får man bjuda på. Livet är för kort för att ha tråkigt ! Jag väntar fortfarnde på att få lite besök på badhuset. I morgon har ni chansen mellan klockan 8-14. Välkommna !

Familjen Israelsson/Nilsson kom hem idag. Äntligen fick ma träffa Klaren igen och hon ska få glasögon. Kan ju inte bli bättre? Den första kommentaren Emil sa när vi började prata om det va " Dom är runda och jäkligt fula".

Take Care och undrar hur det är med dig?

 Stugen är en saknad i sig !


Vilken vecka och dag

Fick sluta tidigt, äntligen något som går bra. Eller idag har det varit en bra dag om man bort ser från vissa saker. Fått mig några rikigt härliga skratt och allting har bara rullt på. Skönt att apun är fixad. Det fick bli på badhuset istället, Så nu gott folk får ni ta er i kragen och komma och hälsa på mig på badhuset. Vet dock inte mitt schema än, men är i alla fall på Österängbadet på måndag 14-20 ! KOM KOM KOM !

Rödtotten som jag senare fick reda på att hon heter Gunnel, visste heller inget om att Vä bara skulle ta imot 2 elever i år, så då ska jag icke vara arg på henne längre. Inte hon som gjorde fel denna gången !

Ska bli en rikigt bra kväll ikväll, massa tjejer och bara massa mys ! Ha roligt och bara njuta av livet. Inte tänka på allt ! Äta tacos och kolla på IDOL ! Ojojoj, tur att Carro och Frida är där och kan hjälpa mig igenom detta progam som jag inte har en aning om vilka alla är eller nåt. Haha, jag har inte kollat på Idol på hela säsongen.

Just nu är jag jätte kissnödig, men orkar inte rikigt gå på tao, illa jag vet. Men vad gör man inte? Men måste väl resa på röven och gå, måste äta börjar bli hunrig ! Någon som är villig att bjuda på mat?! Eller laga mat skulle vara bättre?

You found my heart
you saw right through
you changed my life
and that's why I love you

I used to live
in a world that no one knew
you brought me home
and that's why I love you

Tell me how did you know
how could you see
you were the one for me
with everything gone
I was just holding on
when you pulled me through
and that's why I love you

I live for you
with every breath I breathe
that's all I need
for as long as you're with me

Tell me how did you know
how could you see
you were the one for me
with everything gone
I was just holding on
when you pulled me through
and that's why I love you

don't mean to be so sentimental
so emotional
but you're the dream I never dared to dream
oh, I'm holding on so strong
yeah, yeah, yeah

Tell me how did you know
how could you see
you were the one for me
with everything gone
I was just holding on
when you came along
tell me, how did you know
how could you se
you were the one for me
with everything gone
I was just holding on
when you pulled me through
And that's why I love you

You found my heart
you saw right through
you brought me home
and that's why I love you



Take Care




Står utan praktikplats och läxa..

Okej, skönt att inte ha någon läxa, ta det lugnt och bara vara. Ha ont i huvudet och så vidare. Känns som magen håller på att vända sig ut om in ! Magsjukan på gång kanske?! Rädda mig i så fall..

Att vara utan praktikplats känns väldigt bra när man ska ut på praktik på måndag, hur kunde de bli så fel?! Rödtotten var ju så säker på det och allting var fixat och klart sa hon, men icke. Här ringer man och får höra att de bara skulle ha två elever detta året och dem har de redan haft !!! Får prata med Rödtotten imorgon, fråga vad som händer nu.. Moncia sa om det krisar så får jag komma dit, men i alla fall, känns lite dumt. Åååh, jag orkar inte..

Provet gick heller inte bra idag, MÖG är allt !

Ta mig i kragen och sova en stund innan träning, måste vara på topp idag känner jag, annars vet jag inte vad jag gör..

Take care

Inget går som planerat....

Bra förmiddag, sen har resten varit kasst. Ont i huvudet, 3-4 var hemska. Jag och Jennie la över allt till de två andra, det gick som det gick. Barnen hade säkert kul ! Allt bra ! Men med mitt och Jennies humör idag, funkade det inte. Aldrig mer säga vi ! Vi vill inte, vi kommer proteserar ! Usch, tanken är bara hemsk !

Snart dags för träning och påtal om träning, tjenare vilken träningsvärk jag har sen igår. Både rygg, axlar,  ja nästan hela kroppen har träningsvärk. Men som sagt, den ska bort snart eftersom det blir träning idag också. Men jag vill helst av allt bara lägga mig i sängen och somna. Somnade i fåtöljen(?) innan, vaknade av att jag höll på att tappa mitt glas jag höll i. Rätt skickligt att vakna precis innan det ska trilla?

Jag har fortfarande ont i huvudet, mycket konstigt haft det i en vecka snart. Kanske dags att slänga sig i väggen? Eller göra en hjärnrönken(?)? Eller säg mig en bra lösning på mitt problem?

Kom på en sak, vill att praktiken ska börja. Jag tror att jag går och spänner mig, både för allt vi har i skolan nu och sen hur det ska bli på praktiken. Usch ja, tänk om min praktikplast är dryg eller bara helt, helt underbar?

Snart är det helg, det betyder Kiffe och massa annat skoj. Jag vill på bio, ska försöka övertala Kiffe detta. Jag vill se Patrik 1,5. Någon som sett den?! Eller vet ni någon annan bra film som går på bio nu? Oh nej, inte High school musical(?) 3 !!

Imorgon återförrenas jag med mina älskade, Frida och Carro. Jag kan ju alltid hoppas att dem har något roligt att berätta ! Usch, saknade dem idag och Matilda ! 

JAG SAKNAR LIMPAN

    

Take care


Från Norr till Skåne

Sitter fortfarande hemma hos kusinerna. Vi ska snart sätter oss ner för sista lunchen tillsammans innan vi trogna Skånebor åker neråt.

Idag har jag hunnit med att
- Bajsa
- Fått ont i huvudet som jag har haft konstant i nästan en vecka nu.
- Plockat svamp, mycket trevligt
- Packat

Om sanningen ska fram så längtar jag lite hem, till minsäng och min toalett. Finns det något bättre än att komma hem till sin egna tao?! Kan jag inte tror det..

Denna helgen har det även varit återträff för Stenungsön, som jag missade.. Kände att släkten kom förre och sen hade jag inte rikigt lust. Visst att jag ville träffa alla underbara som är där men ändå, något blev helt fel i somras. Jag vet inte vad det är men något. Stenungsön kommer vara ett andra hem för mig tills jag dör men jag kommer nog aldrig mer åka dit på läger. Midsommar kommer jag förhoppningsvis fira där. Men inga läger, känns bara helt fel och gjorde det lite i somras också, Tyvärr men TACK alla för 4 underara år!!

Igår fick jag ett trevligt samtal från Adrian ! Evigheter sen man pratade med honom men det var mycket trevligt.. Har saknat honom eftersom vi blev jättebra kompis när jag jobbade på ön. Vi bestämmde även att vi skulle prata minst en gång i veckan bara för att kolla hur den andra mår.. hur gött är inte det?!

Men nu ska jag åter gå till att vara social med släkten.

Take care och ring/sms, kommer inte ha allt för skoj när jag sitter i bilden.