Jag blir nyfiken!!!

Efter att ha läst emmas blogg kan min nyfikenhet inte vara lugn, det bara bubblar och jag vill veta!! Kanske inte är någon specllt men man vet ju aldrig.. Så Emma, när blir jag din i veckan..

Har precis tagit fram kläder, ska snart upp in i duschen, platta håret, sätta upp håret och sen åker vi. För idag är det dags för att servera på bröllopet(?).. Och efter denna fest kanske det blir ännu mer fest. Jag gillar detta!

Förövrigt så at jag hittat en ny kärlek, en Canon Eos 1100D!

Nu beger jag mig!

Jag är mitt i bland dom, dom som gör mig lycklig!

Just nu skulle jag gjort allt för att ha er här, sittandes i min säng, ha på både tvn och musik och få prata om livet, minnen och allt annat som kommer i vår väg. Jag skulle vilja att ni fanns på närme avstånd och inte så långt bort... Kom lite närmare eller så lyfter jag mina vingar och flyger, det kommer jag göra en dag men det blir inte detta året, tyvärr.

Så, jag kom i i Umeå och blev reserv i Växjö.. Detta var min sträck eftersom det var dom två städerna som jag ville komma in i men nu efter många om och men har jag bestämt mig, det blir ingen flytt till umeå så jag stannar hemma och jobbar lite till, att det kommer in mer pengar på kontot är ingen nackdel....


Ska även skänka(?) ett hjärtligt tack till Gustav och Victoria som kom och hälsade på mig i helgen. Helt underbart!! Dock saknar jag er nu när ni inte befinner er i Skåne längre!

Nu ska det sovas!
















Målas om

Imorgon efter jag har duschat ska jag måla mina naglar! Jag förstår inte hur man kan känna sig naken när man inte har naglack på sina naglar. Ett lustigt fenomen... Men imorgon ska de målas, det kommer troligen bli röda! Vilket har varit mitt favorit naglack i några år nu eller mitt nya korall som ligga på 3 i topp listan.

Min motivation till att träna kom idag, kommentaren "Malin har du gått upp i vikt?", blev droppen.. Nu kämpar jag fast att ryggen är kass, gode gud skona mig för att inte förstöra min rygg helt! Men nu kör vi, heja heja heja! Gillar träningen som jag kör på jobbet, springa upp och ner för alla trappor (halv trappor) och är på 5e våningen! Helt underbart!

Dags att ta trappträningen igen, upp för trappen och äta mat!



Ibland längtar jag till Kina

Jag blir glad



Detta är min sommarplåga! Det kommer inte gå en fest utan att denna spelas. Vem blir inte glad av denna låten och vem vill inte dansa när denna låten sätts på?!

Och idag spelas den för att ladda upp inför imorgon och för att dämpa sorgen för att mina Lerum-töser inte kom ner denna helgen. Jag och Martina ska allt hitta en helg och komma upp till er!!! VI MÅSTE, thats it!

Upp och mysa med Klara innan det är dags för att sova! Heja alla som kan fira in Kristianstaddagarna ikväll! Jag firar av dom istället med några av dom bästa!



Snart är det dags igen!!!!!!!!!

"Man bör aldrig skämmas för att erkänna att man har haft fel, för det betyder ju att man är klokare idag än igår." Jonathan Swift

Satt precis och läste lite citat om allt möjligt. Lite roligt hur folk har uttryckt sig..

Livet är på topp! Imorgon är det 7 dagar till att jobba och sen är det 2 lediga dagar. Helt okej! DET ÄR VÄLDIGT OKEJ, för då kommer både Gustav och Viktoria hit plus att det är kristianstaddagarna. Sommar sommar sommar!

Satte på tvn och då visas Allsång på skansen i dansk version, haha! Men det är glädje MEN jag fattar då nada av vad som sägs eller sjungs! det funkar tills csi eller någon annan kriminalare börjar.

och jag hoppas på¨lite Lerum-nesök i helgen!!




Skåne-Lerum, gjorde Turkiet bättre än bäst!


Nu Bones