090927

Kraven väntar vid dörrkarmen. De går inte att undvika, för att komma ut måste jag gå igenom en vecka full med prov, projekarbete och dans! Imorgon kommer jag ångrar att jag inte gjort mer än vad jag har gjort idag. Men kan inte klaga på någon annan än mig själv.... 


Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig

Kan de bli låten?

Take care

 

 

 


Välkommen Stockholm

Äntligen är man här
Stockholm/Älvsjö
17e våningen
Andrija bredvid sig
Och man kan inte vara annat än lycklig! 

Igår fck vi uppleva att stockholmare kan vara trevliga och hjälpsama. Och tror det eller ej men jag gillar Stockolm. Gillar att det är fart och fläckt för de mesta och att ingen bryr sig på hur man ser ut. Som det är i Kristianstad, där man måste tänka på hur man ser ut bara när man ska åka och hyra en film. Men en sak som jag nog aldrih kommer att tycka om om Stockholm är dialekten. Visst finns det värre men stockholmskan ligger iaf i topp 10. 

Nu blir det film på hotellet innan vi ska in stan och  ni, jag ska SHOPPA!!! ska även få min kära man att köpa både ena och de andra till sig! önska mig lycka till !



Ha det fint! 

Och Johannes klarade det. Nu är han Doktor Karlsson.


Mörker blir ljus

Samma känslor som för några år sen!
Det tar djupare än vad man vill tro!



Hemfärd imorgon och jag ser ljuset!

Tack och lov att Du finns!


KLIPP KLIPP

Och just de ja

jag har varit och klippt mig också...



5 cm kortare!


Jag blir bara så.....

Du ser mig inte som innan. Jag vet inte vad som försegår i din hjärna och ditt hjärta men jag känner dig och du känner mig. Bete dig inte som något annat då! Gaaah!! Kvinna, skärp dig och låt bara allting vara. Eftersom jag KÄNNER dig vet jag vart du är på väg genom ditt uppförande. Alltid samma visa...

Dagens sammanfatting
Buss
Polis
Pistolmannen
Carro
Blind
Stan
Sängen!

Imorgon bär det av till ÖREBRO och Klara fyller 2!!
 


Hejdå Fru Sommar

Och välkommen Herr Höst!

Just idag är det verkligen en höstdag, bara regnar och blåser. Vilken tur att man äger en skön säng, en skön filt och en tv som säkert sänder något ovettigt. Eller om man har tur går det en B-film som man kan kolla på.

Och nu åter till verkligheten! Ligger inte i någon skön säng med någon filt och tittar på tv. Jag sitter här och har tagit en paus från mina studier. Samhällen håller på att ta död på mig och likså religionen. Ska inte ens nämna engelskan för då kommer jag få hjärtatack! Grattis till er som har lätt för engelska. Var glada över denna gåva!

En man i uniform klagar man inte för! Han gick från en militärgrön till en röd/orange. Från gruppbefäl officer till brandman. Han kan och han vill! Nästa kanske blir polis? Jag är imponerad och stolt!



Nu kommer pappa och säger maten är klar.

Ha det så bra!


1 2 3 4, jag är en party myra!

Everything 's gonna be all right

men åååh vad jag stör mig och jag vet att denna gången har jag majoriteten med mig i alla fall av tjejer och kanske några killar!

Tio djupa och sen är det klart!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Ska snart sätta mig med lite samhälle eller religion. Känner att det är bäst att man börja göra saker och ting i tid i stället för dagen innan. Don't you agree? Tänkte väl det...

Det var en lagom kväll igår, inga tvång eller partyhattar. Bara mysbyxor (som är skönare än vad de är snygga), 4 tjejer och 2 soffor! Idol och en allting var bara bra!

Kom på en sak till, kanske ska städa rummet innan min kära kommer hit? Orkar jag? Hinner jag? Det är frågan!

 

 


Torsdag.....

http://www.youtube.com/watch?v=I-G8IfjPAII

http://www.youtube.com/watch?v=JB_LYZ5uYPQ

Kan inte hjälpa det men jisses vad jag nöter dessa låtar. Perfekta att plugga till och det kanske är andleding till att jag just nöter dom. Läxor och allt har börjat komma nu och imorgon är första provet i 3an. 
 
På bussen hem satt jag och Jullan och pratade om precis detta, första provet i 3an det säger vi nu MEN tänkt när vi säger detta är vårt sista prov i 3an. Båda fick en underlig känsla eller mer funderingar. Vad kommer att hända efter studenten? Kommer vi stanna eller försvinna? Kommer vi jobba eller plugga? Gaah, vi har ett helt år på oss att bestämma oss, ingen bråska.

Nu är det dags igen!

Take care




Next time sweethaert 


Nämen gissa! Kan det börja på D och sluta på......

Jag kunde inte låta bli
Det bara ryckte i mig och jag slets med!
Dansen, studion och musiken har varit borta allt för länge för att inte kunna stå stil!
Men min "fläck" mår bra, tror jag iaf....

Händer mycket nu med KF, audition och ihop slagningar! Just do it! Jag är berädd på nya utmaningar.

Och på måndag sätter Carro och jag på oss våra dansskor och ställer och i danssalen för att dansa street. Ooooh, som jag längtar!

Snart är det Örebro och mina funderingar riktar sig på present till Klara!

Jag borde lägga upp bilder från helgen men orkar man? hmmmmm



 


Vi + Carro oslagbara en kväll som denna!


Verkligenheten slog till

Då sitter man här och njuter av livet. Jag kan inte släppa helgens bravder! Det har verkligen varit en helg av topp klass. Får säga att höjdpunkten var fredags kvällen med Timbuktu!

Nu är det måndag och det planeras att åka till stan med de där 2. Vilket jag tycker ska bli väldigt trevligt. Dock är man fattig så jag vet inte vad. Men fönstershoppa är gratis ovch testa kan man alltid göra.

Planerna ändrade igen. Verkligen slog till och Malin kom på att det är bäst att börja komma in i detta som kallas läxor och plugga. Så ingen fönstershoppning idag utan massa engelska, matte och pedagosk ledarskap ligger framför mig. Jag hoppas allt att Andrija kommer och hjälper mig med denna hopplösa engelska.Annars kommer detta sluta riktigt illa! Haha, jag satas på ett G men i pedagoisk ledarskap ska jag ha mitt MVG och matte nöjer jag med ett G. 

Kom på att jag måste se klart min film också, få bli senare eftersom jag ha mina tre krav idag! 

Ha en bra dag och idag är jag glad!  


Äntligen fick jag se HONOM!

TIMBAKTU!! Vilket ös, vilken skånska och vilka minnen! 

 

I går kom jag inte hem på de vanliga viset. Jag gick nämligen hem med några från den gamla men kanske inte den godaste tiden. Men det var i alla fall trevligt. Efter gått en stund kommer ingen annan än Hannes och har följe med oss. Haha, killen har inte förändras på 3 år. De tog sin lilla stund att gå (speciellt när man redan har ont i fötterna) men efter halva vägen gav jag upp och tog av mig mina stor med KLACK.  

Trots att skrona ger en smärta i fötterna kan man inget annat än älska dom!

Snart blir det fika med Hanna, vilket är efterlängtat. Haha! Nu ska det pratas och skrattas och allt det andra!

Take care

Taggad inför ikväll! Äntligen utgång med mina Tjejer!!


WHAT WHAT WHAT

JAG FATTAR VERKLIGEN INTE GREJEN!


Jag undrar.....

..... fortfarande varför tjejer är som dom är?

Fick nyss ännu ett bevis på att tjejer inte alltid tänker. Jag förstår verkligen inte varför. Detta med att berätta och göra saker bara för att är ingert hit. Försök att krossa mig men HA, ni kommer inte lyckas!

Nu är det många resor inplanerad
- Örebro
- Stockholm
- Kina

JAG LÄNGTAR!

Take care




Now I understand

Var finns vägen till Kina?

Tjejer är bara allmänt tröga ibland. Eller så tänker dom inte alls. Tro mig jag har erfarnehet av det sist nämnda och kanske de första också? Förstår inte hur man orkar lägga engeri på att förstöra och börja bråk med andra tjejer. Haha, ibland är det bara komisk hur tjejer beter sig. Blir arg för att man pratar med en människa eller att man kramar en viss kille.. Just nu kan jag förstå hur killar tycker att tjejer är konstiga och obegripliga varelser. 

Första och kanske sista gången i mitt liv har jag åkt rullstol genom Kristianstad centrum. Klassen i kursen Människor i behov av stöd fick nämligen chansen att testa att vara rullstolsburen och ni, det är inte så hemskt som det ser ut att vara. Om jag blev förlamad (från bena och ner) skulle jag troligen inte blivit allt för deppig. Jag kan fortästta dansa, vara social och leva livet.

Och mina stygn mår bra. De åker av på söndag! Kom nu att jag måste anmäla mig till dansen i höst. 

Ska göra det nu !

Take care


  


Guten Morgen (?)

It’s  a new day !


Solen skiner och denna dagen kommer gå i lyckanstecken....