Det kallas ledighet

Vaknade för en halv timme sen men ligger fortfarande i sängen. Lovely!

Ska snart sätta på bikiin och bege mig ut i solen. Steka lite och sen troligen åka till Åhus och steka lite till, köpa glass av Jennie! Javisst, dagen kommer bli en bra dag! För jag är ledig!



What a day

Uppe med tuppen för att hinna till jobbet. Inget pepp och ingen på jobbet var det heller. Men oj, så bra det blev! Det blev verkligen en kanon dag och det gillas! Ledig imorgon men ska fortsätta leva på att jag hade en bra jobbdag idag.

Ska även leva på mina skratt med Jennie. Cykelturen hem från bio, först Ingmar och sen Anders (på inlines vid sommarlust!!!!). Pizzan! Helt underbart!



Nu, blåsa ut ljuset, krypa ner i sängen och läsa! Javisst! Ett helt klart bra avslut på en bra kväll! Ska också ringa Gustav och ge honom några goda råd inför framtiden..

Töser, när är det vi? Helg? JAAAAAA!!

Klockan 6 sitter jag bänkad!

Till hösten vill jag ha jobb. Jag söker jobb som jag inte gjorde annat, någonstans ska man få napp. Mitt nästa steg i mitt sökande är att gå till privata förskola och lämna cv och allt sånt. Sen får vi se!  

För övrigt sitter jag i världens fulsate klädsel och håret skitet som om jag inte tvättat det på ett år.. Detta ska dock åtgärdas efter One Tree Hill. Då blir det en lång dusch! Jadå! Ska också unna mig att raka benen och hårinpackning! Yeah, i like it!

Men nu, toa och sen Lucas Scott och Jamie!










SKIT PÅ DIG

En nyckel som passar till många lås, är en bra nyckel
Ett lås som passar till många nycklar, är ett värdelöst lås
// M.P

Godnatt

 


Jag njuter

Av att äntligen vara ledig. Att vara sommarvikarie är nog bland det bästa och sämsta, man blir alltid inring och man får massa pengar för sitt slit.

Men idag njuter jag av att vara ledig imorgon, dom kan fortfarande ringa in mig men dom sa inget idag när dom ringde, därför tar jag för givet att jag har den dag ledig imorgon. Dennna veckan blir alltså en 6 dagars vecka också! Gud, kommer gilla detta när lönen kommer.

All förlorad tid kommer att gottgöras när sommaren är slut, alltså om lite mer än 3 veckor!

Jag hoppas på strålande sol imorgon så jag kan åka till stranden med mostrana mina... och kanske Ferm också!

Nu blir det massa vila inför några spel omgångar i Rumekub med Bippa och Eva!

Andrija, jag har en idé!

Javisst

"Vi tar det lugnt"
"Vi tar det som kommer"

Och visst, det blev kanon! Kvällen till ära bjöd både på nytt folk´och massa skratt. En spontan utekväll är något av det bästa som sommaren kan erbjuda.

Nu är det snart dags igen men först måste fötterna fixas!






Låt det gå

Nu är sommaren här! Jaaa och jag har lust att springa runt naken. Men nästan. Sommarkänslorna bara sprutar inom mig och jag vill göra allt som har med sommaren att göra.
- sena sommarkvällar
- grill
- bada
- mer grill
- skratt
- picknick
- stranden
- poolen
- gräsmattor
- cykla
- sena kvällar och tidiga mornar
- resa

you name it!

därför låter jag jobbet gå. För dessa sena kvällar kommer komma, kanske inte nu i sommar eftersom alla jobbar men i höst eller sensommaren! Javisst! Då händer allt !

Men nu blir det grillat och sen TRÄFF med Carro  I hope!


Jag skrattar idag

Jag skrattar idag
Jag har en lycklig känsla i kroppen!
Jag mår bra!
Jag lever!
För jag skrattar idag!

Från ingenting fick man positiv respons från jobbet i måndags och jag lever fortfarande på det. På något vis känns det som att nu är jag accepterad. Nu är jag en av dom andra. Känslan är obeskrivlig!

Imorgon kommer det hända, det som bara händer en gång om året WOOKAD ÄLG! Underbart om man tycker om salt mat förstås. Wookad Älg och Carro (och några andra kanske?).





Just nu är jag stolt att jag är MALIN

Jag har en önskan

Sitter i bloggans värld. klickar mig från den ena till den andra. Tänk vilka människor som sitter och skriver om sina liv, tänk vad man får ta del av och får ta del av men man egentligen inte vill.

Annars sitter jag här och tänker på min önskan. Min önskan att få flytta till Stockholm. Stockholm ett år, varför inte? Få vara en del av den energin som finns där, alla människor, tunnelbannen och allt annat. Kunna åka till skärgården, ta sig någonstans där man aldrig har varit, Skansen och alla nya människor. JAG VILL och jag ska! Jag vill, jag kan, jag ska!

I helgen blir det festligheter igen. Töserna står på schemat och det klingar väldigt bra i mina öron!

Puss och kram!




Oh oh oh oh vilken härlig dag!

Helgen är över och det är illa. Vad skulle man gjort för att få tillbaka den? Jo, allt!

Men i stället för att titta tillbaka på det lyckliga som varit, minns vi det med glädje och ser fram mot i stället. Framtiden är ännu inte skriven.

Något som jag alltid kommer att små skratta åt är "Kolla hans vader!!!!!"

Nu ska jag äta!

Jag tror (och jag vet) att jag har dom bästa vännerna!




Jag vill inte

När Gustav åker till stranden åker jag till jobbet
När Carro ligger vid poolen sitter jag på jobbet.


Den positiva energin ligger på is nu. Men ikke för er som ligger och får solens strålar på er! Hlet underbart och njut av det!

Joobba joobba jooooooobbbbbaaaa

Jag vill vara ledig!
Jag vill också åka till stranden och bli brun
Jag vill inte jobba idag helt enkelt!

Men dagen börjar ändå halv 3 och avslutas halv 10. EFTER det är det fest. Fest med dom bästa! Oh yeah!


Imorgon är en ny dag......

Dagen börjar 06.00 och avslutas vid någon tidpunkt...

Jodå, överlevt ännu en jobb-dag. Och ännu en gång har jag kommit fram till att jag inte ska jobba inom vården. Inte rikigt min grej

 

Nu kolla klart fotboll och sen sova. Matlådan är klar och frukten finns på jobbet. 

 

Jag vet redan

Jag vet redan att jag aldrig vill jobba inom äldrevården någpt mer. Redan efter första dagen visste jag, detta var inget för mig. Men jag kämpar på, denna sommaren får det gå och sen får det vara nog. Trots att jag inte vill jobba där kommer jag gå emot mig själv och skriva upp mig på tim-listan som finns. Jag kommer under tiden försöka hitta något annat som jag trvis bättre med.

Så även om jag inte tycker om mitt jobb så funkar det, i 7 veckor får man stå ut plus att de ger en pengar. Har tagit på mig 3 extra tider också (2 är redan klara). Så nu är det nej till fler tider, men jag kommer att tacka jag när dom erbjuds eftersom jag vill ha pengarna.

På fredag börjar kristianstaddagarna!

Ut över det vanliga så gav jag Andrija näsblod i natt när vi sov. Lyckat!



5 juli

Oh yeah! Idag är det första dagen på jobbet som jag inte har bredvidgång. Det är nu som jag verkligen börjar jobba och slita för mina pengar som snart kommer att ramla in på kontot. Plus att detta är en extratid som jag har fått, helt underbart!



Jag längtar till helgen
- Kristianstaddagarna
- Gustav
- 25 års fest (?)
- Party
- Sol
(-Jobb)

Nu blir det frukost!

Ännu mer sol

Solen är skön
Solen är toppen
Solen är varm
O måla brun hela kroppen
Solen som gör att det blir morgon var dag
Solen i Skåne är bäst tycker jag

Jag har sommarkänslor i hela kroppen! Att får åka på pakethållaren när den man älskar cyklar och det är varm sommarkväll. Det kan inte bli mycket bättre! Det var sommar på högnivå och kärlek på samma!

Stranden med tjejerna håller samma nivå som både cykelturen och kärleken!



Men nu är jag rödbränd och behöver smörja in mig!

hej så länge


Sol

Om fem minuter ska jag gå och lägga min i solen. Kanske att Ferm kommer och gör min sällskap! Vem vet. Och jag har klarat min första jobbvecka plus att jag fick mitt intyg på att jag får dela ut läkemedel igåt också. LYCKA!

Ikväll blir det 18-års kalas för Karin. Mat, prat och lekar står nog på schemat. Det kommer helt enkelt på en bra lördag. Tror det eller ej.

oh ja, på söndag blir det bio. Twilight 3. Oh yeah!

Men nu solen och ringa till G.



Johanna! Oh, miss ya!

Godnatt

Jag har inte dött än och kommer inte göra det på ett bra tag. Fast att jag trodde att tiden var kommen i tisdags. Mitt jobb är verkligen en helt ny grej, helt annorlunda än vad jag har gjort och kommer vilja göra. Jag visste verken ut eller in när jag stod där´.. Jisses, det var verkligen en upplevelse. Men alla är vi nya.

Men med tiden går det lättre, nu vet jag hur liftar och allt så funkar. Vilka som kan gå själva, vilka som man behöver hjälpa mer eller mindre. Och detta kommer nog bli en bra sommar trots allt. MEN EN SAK ÄR SÄKER, ATT JAG ALDRIG KOMMER ATT ARBETA PÅ ÄLDREBOENDE NÅGON LÄNGRE TID. Självklart kommer jag tacka ja om de frågar om jag vill fortsätta som vikarie men SJÄLVKLART ska jag kolla runder och hitta något som jag känner mer för.



Nu ska jag sova för jag vill att det ska bli fredag!

Sov gott!