En magisk helg

En helg fylld av
Kärlek
Glädje
Vänner
Fest


                                           


Det här är min låt
/Ville

Hahahahaha


Och imorgon börjar en vecka med en ny start och nya möjligheter. Det kommer bli en del skola och en hel del projekarbete. Äntligen stätter vi igång!

Take care


I love you


paniken slog mig men jag klarade det

Paniken slog mig hårt igår när jag låg här i mökret. Men nu är det fixat. VI kommer att klara detta! Jag och Carro!

Löning imorgon! 

Take care

 
A+M


 


Can't sleep


Ligger vaken och lyssnar på Lars Winnerbäck.  

Du får gärna komma och skrämma mökret

Just Dance

Dansfebern har kommit och hela kroppen bara skriker bara DANS!

Vet inte än vad det blir för dans i höst. Det lutar mycket åt street & jazzshow. Hade mina funderingar på balett också, men la ner det lika fort som de kom. Tror det kommer bli en del afrikanskdans också. Är detta mitt stora utvecklings år i dans? Hinner jag med? Jag vill!

Nu är allvaret igång och jag längtar redan efter ledighet och Kina! ChingChong på dig!
 
Take care
 Malin och Hampe

 Tvillingarna Nilsson

 Andrija!

Kolla www.barrocarro91.blogg.se för fler bilder och njut bar läsning

I Skåne skiner alltid solen. Right?

Sitter ute i värmen som just nu har blvit en anng svalare eftersom solen gömmer sig bakom ett extremt moln. Men jag ska sola idag så jag går mot strömmen och startar en egen våg.

Idag är det söndag om jag inte är helt fel på det och igår var det lördag. Och det var bra. Kräftskivan blev bättre än vad jag trodde och ja, kräftor är gott! Till och med Caroline åt det och då är det gott! Bilder kommer senare, antar jag 

Snart tittar solen fram igen och då måste jag vara beredd!

Take care


Klara Färdiga SOV!

Början på det sista imorgon!

En bild säger mer än tusen ord











Take care


Passet borta men lycka ändå!

För det första. Banken rånar en. För nån dag sen var jag tvungen att beställa nytt ID. 400 kostade det för ett nytt!!! Det är bara sjukt! Helt sinnes.

Kvällen igårt började i katastrof. Skulle gå och bli upphämtad av Jönsson men narturligtvis kom jag på efter jag gått en bit "SKIT, mitt pass och min väska." Jag trodde att jag behövde det nu när mitt id har gått ut. Jag springer hem och börjar letar och ser hur klockan går. Hittar inte passet, frågar mamma. Men nope, hittar inte passet. Frågar Magda om jag kan komma in ändå. Självklart säger hon. Jag springer iväg och på vägen möter jag Jesper. Och nu har turen vänt för att Jönsson kommer och möter mig när jag+ Jesper går där på vägen. Kvällen slutade med flaggan i topp!

Ikväll blir det Malmö med Tha Gang. Vet inte hur vi ska kunna toppa gårkvällen men på något vänster ska det gå! Jag är taggad och laddad. NU sätter vi på partymusiken och dansar järnet!

Take care

 Rött+Malin= Bra?

Sommarkänslorna är på topp!

Uterummet med släkten runt omkring sig. Detta är sommar, dock saknas Karlssons och några till men ändå. Jag gillar det ändå. Nästa sommar kommer iaf hela släkten ner en gång och då för att fira att sista kusin tar studenten! Tjoooho!

Makalöst att det bara är ett år kvar. Vad ska hända sen? Kommer allting förändras? Kommer vi vara lika tajta? I hope so! eller, självklart kommer vi vara det!


Ikväll blir det kvällsmat hos familjen Nilsson på vantamansvägen i Yngsjö och sen kommer Adde hit. Dagen kan verkligen inte sluta bättre! Ännu ett plus är att jag hittade min svarta lillaväska som jag trodde var borta. Lycka säger jag bara!

Nu är det fika som gäller!

Take care



 Världens bästa Klara!