Med helt andra ögon

Nu har jag bott i Malmö ett tag. Jag storm trivs, vilken stad med otroliga människor. Det är nog inte riktigt förens nu som jag förstår hur litet Kristianstad är och hur folk beter sig där. Katastorf! 
 
Kristianstad kommer alltid vara min hemstad men vill man förknippas med hur folkbeter sig, nej, för det är inte mänskligt! Vill jag bli förknippad med att man alltid tror att det är skitsnack någon pratar om mig? Nej, inte det heller för jag är inte sån. Nästan så jag känner att det behövs en social-instas där för att få ordning på ungdomar/unga vuxna. Ett förebyggande arbete eller projekt liknande. Jag är helt uppe i mitt tänkade och besvikenhet/irretation så ni får stå ut. 
 
Bara för att man inte ha likadana kläder än alla andra behöver man inte kolla snett på en, bara för att man inte håller sig i "innegängen" behöver man inte kolla snett. Det är verkligen okej att ha sin egna stil och att känna att jag inte behöver synas mest och hörsas mest för att må bra!
 
Det som äe spännande att jag såg detta betende väldigt tydligt när man flyttar från Kristianstad. Väldigt märkligt!
 
Nu har jag har smuts kastat Kristianstad och människorna som bor där, vilket är helt rätt för det finns medborgare i den stan som är precis så här, samtidigt som Kristianstad kan vara den bästa staden i hela världen och är full med bra människor som är mer mänskliga än bara vill hävda sig! 
 
Särkerligen finns det människor som tycker att jag stämmer in på "att hävda sig, antar att de snackar/snackar skit om en". Alla har rätt att tycka vad de vill men anta inte att någon har snackat skit innan du har frågat personen i fråga först. Det kan bli hur fel som helst! 
 
 Tillbaka till vardagen!

Konstigt

Precis blivit klart med första uppgiften sen jag började.. Glad? Nej? Känner att detta kommer bli 3 tunga år, har ingen lust alls MEN vänta bara tills jag kommer in i alla akademiska texter och strunt så är det nog lugnt sen. Då ska jag njuta (njuter gör jag redan men inte just nu).

Malmö imorgon och allt ska med, mat, halsdukar, cykel, konserver, väskor, skor!! allt du kan tänka dig!! Men att veta att man har matlådor för hela veckan är guld värt!!

see you later!!