Jag vill börja NU

Om exakt två timmar börjar jag jobba. Igår var jag så nervös och förväntasfull att jag inte visste vart jag skulle ta vägen men idag vill jag bara sätta igång. Få lära mig något nytt, lära känna nya människor och tjäna pengar!

Rätt kul att dom ringer och frågar om jag vill jobba mer fast att jag inte jobbat än. Men självklart tackade jag ja till tiderna, två kvälls tider, det innebär massa OB!

Men nu är sommaren är här och jag är inget annant än lycklig! Jag tänker inte på hösten, jag tänker inte på det som varit! Jag är här och nu och NU ÄR DET SOMMAR! Speciellt om man dricker iste och sitter ute!





Ha en bra dag!


Shirley Clamp- Du är allt

Síttande i sommarnattens värme sitter jag och tänker på dig. Jag kan inte heller sluta tänka på att jag ännu en gång bränt dela av rumpan, på grund av att man använt en annan bikini. Jag kan inte heller sluta tänka på att min systerdotter som ville ha "Moster-tid", och fick det. En systerdotter som tar en tillbaka till barnsben och känslan hur lätt livet kan vara. Det är de lilla som gör att man går runt på rosenbland i en hel vecka!

Jag skulle lägga mig innan 12 idag men det har redan gått snett. Nu statsar jag på klockan 1 i stället. 

Jag längtar tills imorgon! Stranden med Ferm, Hanna och Ebba. Underbart! Sista lediga dagen och den ska tillbringas på en strand och steka järnet. Sen på kvällen blir det troligen en dejt med min andra halva, Andrija! 

Argentina vann kvällens match! Kvartsfinal nu. kommer de gå längre? Den som väntar får se!

Framtiden är vi





Det blev ett lyckligt slut

Nu när man sitter läser bloggar, facebook-statusar och så vidare märkare man att alla hade en bra midsommar. Även de som inte trodde att midsommar skulle bli en lyckad afton hade trevligt. Och det är rikigt bra! Det är härligt att höra!!

Min afton började väldigt bra. Blev midsommarmat hos Johan som tillagades av tre pojkar sedan begav vi hos till kvällens party ställe. Och där har jag ingenting att klaga på, trevligt fol, återföreing, nya kontakter och massa massa skratt!

Ikväll blir det One Tree Hill för att börja ladda upp inför första jobbveckan!








Midsommar 2010

Och jag sitter här och ska snart sätta på ett One Tree Hill avsnitt för att verkligen aldda upp inför ikväll. Kvalitets tid med sig själv är verkligen inte fel när man vet att det kommer bli ett intensivt (?) dygn. Jag ser framemot denna kväll eftersom jag har hört ryckten att det är nyårs-folket som midsommar ska firas med.

Men nu blir det tv och sängen. Bilder + text kommer inom dom närmsta dagarna från kvällens trevligheter!




Ska det alltid gå framåt...

Tanken slog mig igår när Linnea B sa "människan vill alltid framåt, ha mer, kunna mer osv". Människan måste alltid ta kliv framåt och om männisan råkar gå några kliv tillbaka är det katastrof..

Men varför är det så? Kanske är det bra att vi misslyckas ibland och är tvunga att gå några steg tillbaka. Kanske kan vi lära oss något på det. Kanske är det så att vi inte alltid ska tanken att vi ska ya hos framåt, utan stanna upp ibland och funderar, tänka på vad vi har gått igenom, vad vi har lärt oss av det och vilka erfarenheter vi har.


Solen skiner idag och jag har varit på arbetsförmedlingen. Helt onödigt enligt mig eftersom gubben bara sa "kom tillbaka i höst när du är arbetslös." Schysst!

Annars har jag stekt och blivit besviken. Ingen bio ikväll efterom både min man och jag tog fel på datumet. Det är inte förens nästa torsdag som vi skulle gå, och självklart jobbar jag då! Hel lyckat! Därför blir det en hemmakväll. Syster med familj är på väg ner, så kanske blir en träff med dom.

Imorgon är det party med Göinge-folket! I LIKE IT!

  Frizon-09!!

 


Tacos och Jennie

Kvällen kommer innehålla tacos, Jennie, tv och en överraskning!


Det går en väg till

Efter nästan tio timmars sömn begav jag mig till mina andra två. Blev lite fika och lite film. Dear John, jag älskar filmen! Vilken underbar kille och kärlekshistorien ska man inte klaga på. Den tjejen som inte gillar filmen är nog pojk-flicka.



Jag har haft min tänkare dag idag. Jag vet verken ut eller in i vissa frågor, vart ska jag ställa mig? hur ska jag få detta att låta bra? Hur ska jag klara detta? Vem ska jag fråga detta om, för vem vet vad som är rätt eller fel. Och vem vet mest om det...

Annars har längtan att flytta hemifrån vuxit sig större och nu vill jag bara här ifrån. Till en egen lägenhet med egna saker och allt är mitt. Jag får göra som jag vill och ingen behöver lägga sig i. Jag behöver inte lyssna eller göra något som jag inte känner för att göra. Dock kommer det alltid att finnas måsten, men de måsten som kommer finnas är måsten när jag vill det, och inte när mamma eller pappa vill det.

Det går en väg till mitt hjärta och en bro till mitt liv
Det går en stig till min hemlighet och du följer den precis
Det finns ett rum i mitt inre och en dörr till min själ
Och du hittar mig och går aldrig fel




 
En bild säger mer än tusen ord?


Det är nånting som händer, jag undrar var det är.... nananananaaa

Jag vill skriva
Jag vill inte skriva
Jag vill skriva
Jag vill inte skriva!

Jag skriver! JAG HAR FÅTT NOSTALGI PÅ LEJONKUNGEN! 

Har ikväll varit på avslutning med ledarna som också är ledare för barngrupper på söndagar. God mat och trevligt sällskap! En bra början på de många sommarkvällarna som vi förhoppningsvis kommer att ha i år.

Annars har man stekt idag och ja, det är sant.. Steken blev röd och det insåg man ikväll då det bränner (lite smått) i hela ansiktet. Planen var att åka stranden imorgon men skippar den. Känner inte för att skraffa mig hudcancer redan vid 19 års ålder. Så imorgon blir det solning hemma hos mig med Emma. Kom du också om du känner för det!

Kusiner!


blaaaaaaaaaaaaaaa

Ringer till min troga vän på

Svensk sommar

Nu är den tagen och jag längtar redan tillbaka! Jag vill ta tillbaka dom veckorna som gått, jag vill göra allt igen! Jag älskar studentveckan(orna).

Men nu sitter jag här med facit i hand. Studenten är helt underbar och man livet i nuet. Dagarna efter är hemska, frågor som "vad händer nu?", "När ska jag gå till arbetsförmedlingen?", "Vad händer efter att sommarjobbet är slut?". Jag vill tillbaka till skolan men samtidigt inte..

Studenten dagen var underbar! Fina kläder, trevligt folk, stipedium(?) och allt annat!



och förresten, nu är det svensk sommar!!! REGN REGN REGN!


Jag gillar känslan!

Uppdatering!

Balen i söndags!! Helt helt helt underbar! Emma dansade järnet och jag hängde på. Nils och Anna var trevliga och bord I var super!





Tisdags var det karneval och jaa, den var helt underbar! nu fattar jag verkligen vad ex-studenterna menar med att njuta av de två sista veckorna!







Och imorgon är det fredag och då TAR JAG STUDENTEN!! Underbart underbart underbart!

Som solen gick ner och aldrig vaknar mer.....?

Hemma från en ute kväll. Jag gillade att tjejerna dansde gärnet men jag gillade inte hur den slutade. Att jag tillät att alkholen tog över och hände det som hände.

Jag vill(e) vara ärlig mot dig och var det. Hoppas att det uppskattas. Hoppas att du kommer står kvar vid min sida..


Jag älskar dig!
Förlåt!

Imorgon!

Just nu är det bara pina att inte vara på Jens fest. Jag kunde nu fått dansa järnet med mina östra köinge-kompisar, men nej jag ligger i min säng och kollar på Laddes 49. Inget fel på den filmen, väldigt bra om jag ska vara rikigt ärlig! Men nu är jag så sugen på att festa, festa med Andrija, Jens, Josse och alla andra!

Men imorgon kommer jag nog tacka min kära att jag inte gick på festen eftersom det är bal imorgon. Och det innebär att jag ska upp rätt tidigt.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen!


Jag är lycklig!

Jag är
- Förväntanfull
- Nervös
- Lycklig
- Glad
- Lättad

I morgon är det lördag och sen är det söndag. Söndagen med ett stort S. Dagen då Malin ska gå på bal, en bal på slottet. Inte för att Kristianstad är något speciellt med att ha en bal för alla studenter, så kan man ändå inte känna sig lite speciell och stor.

Min baldejt heter Nils och verkar vara trevlig. Eftersom jag har mina kontakter i Göinge har jag fått reda på att detta är en gentleman. Kan inte bli bättre! Jag ser fram emot en kväll med trevligt sällskap!

Men imorgon ska det sista fixas. Måste hitta en slim and fit- dräkt annars kommer det inte sluta lyckligt, intalar jag mig medan mamma säger motstatsen. Denna sak ska köpas i sällskap utav Hanna och Emma. Javisst! Ska även köpa mig ett champang-glas av något slag någon stans!

Förövrigt så testade jag min balklänning idag tillsammans med allt och ni, det blev rikigt bra! Jag trodde inte det skulle bli så bra men jag känner mig vacker! Oh yeah! jag gillar känslan! Har också frågat Frida och Hanna om dom ville fota lite på balen och trogna som dom är ställde dom upp!!

Jag vill läsa, har jag något att läsa NEJ!

Skattjakten i minnen

Nu sitter jag här. För ett dygn sen satt jag i solen med en drink i handen på Nilssons uteplats. Nu är det min tur att ha skattjakten som minne och inte som någon förväntat.

Det var igår när jag fick smset "Ha det så underbart idag. Det förtjärnar du!". Det var då det verkligen slog mig att jag förtjärnar att vara här! Jag har gjort allt, varit på allt som handlar om skolan så nu är det dags. Andrija visste vad jag hade att förvänta mig men lät mig ta reda på det själv och ha roligt på mitt vis ( dock var det nog väldigt lik hur han hade det men iaf).

Yeah! Dagen började i alla fall med mat hemma hos Nilsson och sen fix. Först fick inte igång musiken men efter en timme så kom den och då ni, då började det! Målning, fixa hår och skratta! Och det blev inte sämre när man kom till parken heller. Helt underbart att se! och känna känslan.

I mitten av allt dyker Rebba upp, tjejen som var ¨på min plats för 5 år sen. Det ända vettiga hon sa till mig igår var nog "Malin för fan! Du ska inte stå här och vara trevlig utan du ska vara DÄR inne och dansa!!! försvinn". Rebbas ord är lag.

Mitt lag som hade det vackra namnet Kuckelimuck-91 hann göra några uppdrag men inte alla. Vi var nästan för upptagna med att dansa, skratt och leka  "250". 250 är leken som vår nya vän Kennie kom på och gissa vem som vann. Jo jag! jag fick till och med en väktare att välja mig. (leken gick ut på att vi frågade vem som helts kvinna eller man, om han/hon var tvungen att lägga 250 kr på mig eller Kennie vem skulle dom välja..). Dock vann Kennie en gång också men ändå.

Annars dansade vi loss och jag hade återträff med några från 9c! Helt galet att det var 3 år sen man gick ut nian.



 

 


S T U D E T T I D E R

Ja! Nu börjar det. De 2 magiska veckorna innan man springer ut. Jag hade tänkt att dessa veckor skulle min blogg handla om min student och allt om krig!

Och vi börjar idag.....

Idag är det skattjakt. En tradetion som vi har här i stan sen jag vet inte när. Förr i tiden var det jag och alla andra 91:or som stod och kollade på när alla andra studenter sprang om krig och var glada och utklädda MEN idag är det vår tur!! woooow!

Efter många om och men så är laget fixat och vi har bestämmt både lagnamn och utklädsel. Haha! Detta kommer bli så bra. Jag ligger just nu och taggar järnet med musiken på högsta och lite högre än det. 

Det är idag som förfesten till studenten börjar!

 

Sommar och Kärlek

Nu när jag ändå sitter här och äter min pasata med köttfärsås och dricka Loka Päron, kan jag inte göra annat än att tänka på vad jag och några kompisar (kanske bara Carro och Emma) pratade om för ett tag sen.. Nämligen sommar och kärlek.

Det är i denna tiden som solen borde värma sönder alla och allt skulle vara sött och gulligt, men så är det inte idag. Men ändå finns det sommarkänslor o kroppen på dom flesta, mest av allt i oss som snart ska spronget ut i verkligheten!

Men iaf... Sommar och kärlek. På sommaren vill dom flesta vara singlar men ändå ha någon. Många par gör slut för att dom vill ha "sommaren fri". Men sen finns det dom, dom som har en och inte bryr sig om det är sommar, vinter eller höst! Det är dom som vänder sina sommar-kärlek-känslor till den man är tillsammans med i stället för att göra slut. Och där är jag. Pirret i kroppen och fjärilarna i magen har jag för att kärleken till Andrija har växt och jag har blivit nykär! Så jag säger er, gör inte slut med personen du älskar bara för att det kommer en sommar! självklart ska du göra slut om det inte känns rätt och bla bla bla men ha inte sommaren som en ursäkt när du ska göra slut. Det är bara dumt!

Jag gör tummen upp för förhållanden även på sommaren!



Nu ska jag leta reda på presenten till Gustav!