Oskar Linnros på högsta!

Satt precis och gjorde massa tester på datorn med matten och till min stora besvikelse så hade jag max 20% (2 rätt) på varje test. Kanske att man ska lägga lite mer engergi på matten denna terminen.
Vilka Ord kan vara mer passande än dessa..... 
JAG KAN
JAG VILL
JAG SKA


idag har jag bötjat leva ett storstads liv som jag kallar Gs liv. Sittande på en uteservering, dricker latte och har det allämnt mys. Jag lever nu! jag lever med ett hopp att framtiden är ljus, att jag ska lära mig dricka både kaffe och lite vin. Att jag ska få leva i vardagslyx. Äta ute, sitta på mysiga café med sällskap, jobba och vara lycklig!

Jag vill bli en kvinna som min syster fast i Malin-version, jag vill bli mamma fast i Malin-version. Fast ändå inte. Jag ser upp till både Magda och mamma men jag kan aldrig leva mitt liv som dom lever sitt. Jag kan ta emot råd och visa ord.  

Hej och hå!

Veckorna rullar på och snart kommer julen vara här. Jag är uppe och lever i det blå. Mina dagara är fullbokade, jobb, plugga, fika, träna, resa, kalas, sova, läsa, duscha. Ja allt som jag skulle gjort i somras förutom att plugga. men jag gillar det. Det är början på något nytt och spännande.

För första gången i livet är det en som har sagt till mig "tänk om innan du utbildar dig till gymnasielärare". varför detta? Vill jag bli det så vill jag bli det!

Helgen var helt underbar! Träff med vanligt folket och sen en kräftskiva med Göinge-folk!

Nu ska jag läsa och sen sova!

Andrija!


Love like this


Imorgon börjar Matte B

Och jag laddar!

Som jag har sagt innan så är det nu som jag börjar leva. Det börjades i fredags med kräftskiva och det är så det kommer att fortsätta livet ut. Hela veckan är bokad och det finns inget bättre.


Dag med familjen

Loppis
Out let
Willy's
Eko

Heldag med familjen och det slutade med att man köpte de tre sista boxarna med One Tree Hill, en fliströja som kommer att användas när man ker skidor och ett alla-väder jacka-byxor! Underbart!

Meningen med denna dagen var egentligen att städa rummet + toan och sen baka, men icke! Imorgon ska det bakas och sen jobbas! JAA!!

Dagens

TOVE STYRK


nu är det nära!

En dag kvar att jobba och sen är det semester! Eller ledighet eller vad du nu vill kalla det!

Trots ledigheten är veckan redan fullbokad eller nästan. Ska på massa komvux-grejs, info-möte för vik och lite annat smått coh gott. Kanske blir det en sovmorgon eller två också. Vem vet?

Annars har jag checkat av allt som jag skulle gjort denna veckan idag.
Och det känns underbart. Nu ska jag bara ringa till Carolina och frga vart min sal ligger. Annars är det underbart!

Skidsememster över nyår?


7 av 7

Klockan blev halv 10 och jag visste att min vecka va över. Min 7 dagars vecka var klar och jga ska imorgon njuta av min lediga dag. Som kanske inte blir en ledig dag, spännande! Nu säger jag att jag aldrig kommer jobba så många dagar i sträck igen, men behöver man pengar så gör och då tar man varhe chans man får för att tjäna lite. Så jag kommer troligen någon gång i mitt 45 åriga arbetsliv arbeta 7 dagar i veckan, igen.

Annars nalkas det för både kräftskivor och fester framöver. Längtar man? Ett stor JA på den frågan.

Men nu sova!


Hej jag heter Malin

Och jag mår fint!

Jag har en mamma och en pappa, En syster och en systerdotter ! En syster som jag ser upp till och gjort ett bra tag. En syster som går sin egna väg, har sina mål och är beskydande! Vad mer kan man önska sig? Nja, typ inget! HON ÄR BÄST och ingen protest på det.





Jag vill ha höst!

Mor och dotter-kväll! Helt underbart! Mys framför tvn, jordgubbar och glass och bara helt skönt! På fredag blir det mor+dotter+stan! JAA, äntligen!! Jag längtar som ett litet barn. Inte för att vi ska på stan utan att få umgås med mamma, utan någon annan! Det kommer till och med bli mat på stan!! I like it!

Och för ovanlifhetens skull har jag träffat Limpan idag!! Kvinnan som har hängt med sen ett tag tillbaka. Limpan som nu mera bli kallad Elina (dock inte av mig) är helt otrolig och har nu skaffat POJKVÄN!! Det kan bara gillas! Det blev en vända på stan och Taco Buffén på Class. Jag rekomenderar den starkt! Dryck ingår i priset.. Så folket när går vi dit?

Jag vill ha höst!


Jag började precis!

Och snart är det slut! Visst är det konstigt!

Snart ska jag sätta mig på bussen som går mot Åsum. Ska träffa Carro och Emma om hon inte jobba. Ska sitta och njuta av att denna dagen har varit bra. Jobbet har funkat och det fortfarande är vart ute. Jag ska plocka upp mina funderingar och funderar tillsammans med mina två töser. Jag ska skratta och åtet njuta av att jag har underbara vänner!

Sen ska jag sätta mig på en buss igen som tar mig till Kulltorp. Home sweet home!