15 veckor och 2 dagar

Tillbaka!

I alla fall för nu

Jag har böjat dansa igen. Och nu är de verkligen dans på schemat. har två pass på måndag, street och modern(!!) och tisdaga är det kristianstadflickorna. Kanske ska börjar på jazz på onsdagar men måste hinna vila något och friskis har blivit min vän igen. N har kämpat med mig och nu är jag mitt i smeten igen.

Trivs på praktikplatsen och idag sökde jag mitt första sommarjobb!! På Astrid Lindgrens värld i Vimmerby. Ja, bättre än inget säger jag. Det ska även bli en ansökning till Tetra pak i Lund också. CV eller personligt brev är näst intill klart, bara lite till som ska fixas sen är det bara DET, att DET ska lämnas ut för att göra någon nytta. Att ligga på mitt rum och se fint ut gör verkligen ingen nytta.

För övrigt är jag totalt helt har inga fötter på jorden när det gäller vad jag ska göra efter gymnasiet. Jag trodde jag visste men nu är jag inte lika säker. Att bo hemma ett åt till, jobba, gå någon enskild kurs på högskola och spara pengar skulle inte vara så fel heller. Och sen kunna resa, jobba utomlands (ta någon danskurs utomlands?!) Men en vis man sa till mig, sök allt och sen får vi se!

Kom och tänka på en sak, jag undrar när min dator kommer tillbaka, om allt finns kvar eller allt är borta. man kan väl inte ha tur två gånger på raken?!

En annan fråga är om det blir utgång på fredag?!

 

 


Jag säger bara Kina och Andrija!!

Nu är det spikat. 14 maj ska jag med familjen och självklart Andrija åka till landet i öst. Detta land av myter och fantastisk historia. Man kan bara längta. Nu har nedräkningen börjat och man bara längtar mer för varje dag som går. Nu får man fördriva tiden fram tills dess.

Untill next time : Carpe diem

Detta kommer bli en lång natt....

Det skulle behövas tre ord av dig! Tre enkla ord för att detta skulle bli en lugn natt men ist säger du sov. Jag behöver sova, men kan inte för att...

Var smset postivit eller negativt? Fick du det stöd du behövde eller låg det ironi i det?! jag vet inte.

Jag välkomnar natten med John Mayer...

Chansar på 3 timmars sömn ikväll....

I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile

 
Det är tur att jag har er!


........

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=28160877_se"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=28160877_se" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>

One day

Sitter nere i källaren. Rummet där både jag och Andrija brukar hålla hus. Dock inte nu eftersom han precis åkte iväg till sitt lag som väntade i badhuset (här i broby). Jag väntar på bussen som inte går förens 10 i. Men det är bara att gilla läget, ska inte säga att det är hemskt. För nu känner jag mig som hemma här. Kommer och går lite som jag vill, fortfarande finns det saker som jag icke vågar göra här men har hela livet på mig.

Kvällen vet jag inte vart den tar vägen flera bollar i luften. Jag känner mig vilsen! Ta de säkra före de osäkra.....

Innan jag blev sittanade här var jag och Andrija på 1 års kalas! Den omtalade Lovis och vilken tjej! Helt underbar och söt! Klara har fått konkurrens, men Klara slår Lovis. Kanske för att Klara är Klara och hon är MIN. Kalaset bjöd på god tårta  och saft. Ett riktigt barnkalas!


Men nu ska jag snart hem och äta stekt strömming!


JAG SKRATTAR IDAG

Dag 1 av 30 är klar.

Vaknade vid halv 4 imorse, somnade om vid kvart över 5 och vid halv 7 ringde klockan (kul att det tagit 5 minuter för mig att skriva "ringde klockan" eftersom jag skrev sjunger hela tiden ist för ringde...)

I alla fall, bussen till stan och sen en promenad till Norretull. Och varför Norretull?! Jo, nu har äntligen min 6 veckors praktik börjat. 6 veckor i en klass med särskilda behov. Underbart! Har inte skrattat så mycket första dagen i skolan som jag gjorde idag. Vilka ungar eller ungdomar jag har att göra med. Jag gillar dom!

Utvädering för dagen gick väldigt bra!

Imorgon börjar träningen och jag vet ikke hur jag ska klara detta med min träningsvärk från skidåkningen i söndags. Nu får kämpen komma fram i en annars blir det ingen Beach 2010 här! Kämpa Kämpa Kämpa! 

Även mamma ska bli en heting på stranden i år. Vi har satt upp våra mål och denna gången ska jag icke låte henne komma undan. Jag tänker bli en Anna Skipper här hemma.. Haha

Men nu är det slut för idag och all onödigt prat!



Hej

FÖR JAG SKRATTAR IDAG
KANSKE GRÅTER JAG SEN
JAG VILL LEVA I NUET
INTE ÅNGRA MIG SEN
FÖR JAG LEVER IDAG IDAG IDAG
FÖR JAG SKRATTAR IDAG

Hej!

Hej!

1an nu och nostalgin bara växer i mig ! Michael Jackson! King of pop!



Haha! Skriskor är något som man borde åka mer, iaf när det är jullov och det är is på sjöarna. Att så lite kan vara så kul! Pratat på när ner mit sjöv var "hur ska vi rädda varandra om någon trillar i?", "Tänk om isen verkligen spricker...".

Men ingen dött och igen glömd.

Kvällen tillbringades med min andra familj. Om mamma är på jobbet och jobbar så är det väldigt bra med en andra mamma när man behöver råd eller bara struktur på något i livet.

Jag tycker om att gå från de huset och ha 100 frågor och tankar i huvudet. jag gillar att få höra hur andra tycker och tänker. Jag tycker om att höra att jag inte är ute på hal is hela tiden. Jag tycker om när jag får komplimanger och jag tycker om att höra sånt jag måste jobba på. Tex att ta för mig mer fast att jag inte helt och hållet tycker om andras attityd till det (över huvud taget ta för mig mer när jag dansar.. Hur ska jag annars lyckas med det?!)

Jag vet att jag kan dansa så varför inte bara kötta sönder och få andra att se upp till mig ist för tvärt om? Kollar på Michael Jackson's 30 år som artist nu och HAn kan dansa. Ingen tvekan om saken. Han är grym och är helt egen! Hans backdances är också grymma men jag kan också. Jag skulle också kunna göra det som dom gör! Lpåt mig träna lika mycket som dom så skulle jag också fixat det. Har man det i kroppen ska man inte hålla tillbaka det.

Så nu säger jag till mig själv och andra! Släpp loss och bara gör det! Det är bara jag/ni själv som håller mig/er tillbaka när alla andra står och håller dörrarna öppna och peppar er! JUST DO IT och visa världen att JAG/NI kan! 

Godnatt

All I want
All I need
All I want
All I need

Show you that I love you


 


Ser du det jag ser.....

Om jag gav mig av för att försöker hitta någon bättre än dig
Så skulle de ta ett helt liv att söka utan att finna någon som dig
Lika underbra!

Nu har jag börjat eller jag försöker fånga mod och mod och mod till att ta detta körkort. Sitter kvällen till ära och försöker lära mig hur det ska gå till att köra, hur man gör och vart varje pedal sitter (koppling, broms, gas).

Saken är den att jag vill ta körkort och viljat det ett bra tag men jag vågar inte. Jag är rädd för att sätta mig framför ratten och veta att allt hänger på mig, om vi krockar kan det vara mitt fel osv. Känslan som kom när jag och pappa krockade för några år sen sitter fortfarande. Jag tycker inte om svängar där man inte ser runt hörnet, jag tycker inte om att köra förnära en bil för känslan kommer tillbaka och jag är rädd att samma sak ska hända igen.

Men för att komma över sin rädsla måste man ta den i vitögat och det ska jag göra i år. När, var och hur vet jag inte. Jag har sagt att jag ska ha det innan jag fyller 19 men det känns inte som jag kommer hålla det. Så nu säger jag det, jag sätter ingen på tid när det ska vara taget förr eller senare kommer det.


Och ni som inte sett filmen Välkommen Mrs Doubtfire har missat något. Hyr den ladda ner den, bara kolla på den!!!
 



Dags för ett One Tree Hill-avsnitt och sen sova.

 

Dags att vända tillbaka dyget och välkomna praktiken!

Hej

Och du, det kommer fixa sig. Just trust me on this one!


2lax10

Har verkligen inget vettigt att skriva!!

Men bloggen kommer få ett nytt yttre om en snar framtid och imorgon är det bio.

+ att jag stör mig på att det inte funkar att lägga upp nu profilbild på facebook. Gillar ej!

Nyår= Dans, skratt och människor!

Hej