Han har nog rätt

Jag har sagt ett antal gånger att jag ska börja ett nytt liv men så har det ikke blivit. Och nu säger jag så här, jag kommer inte skriva att jag börjar ett nytt liv här förens jag verkligen har börjat göra det. Då var det sagt!

Det blev ett par nya skor idag, ännu ett par med klack! Ska försöka hinna med stan imorgon efter jobbet igen och leta efter ett par nya jeans och present till Martina. Jag är väldigt sugen på att köpa en ny berlock till mitt armband... Känns dock lite dumt att köpa en berlock till sig själv, känns som det är en "present-grej".




Nu blir det någon kriminalare!
såg precis att jag hade stavat fel på miami igår, ursäkta detta!


En sådan kväll

Inlinsen har varit på idag, kastade mig på cyklen efter jobbet för att komma hem så fort som möjligt eftersom jag ville ut och åka. Och det var helt underbart! Jag älskar ljudet som uppstår när hjulen möter asfalten! Blev ingen lång runda idag. Det var ju efter min förra runda som ryggen gav upp, så idag blev det 4 km istället för 8. Helt okej för mig!

Jag tror bestämt att det kommer hända denna veckan eller början på nästa, vi kommer beställa USA-resa! Jadå, Malin Axelsson åker åt andra hållet i stället för Kina. Denna gången kommer det bli med 3 töser, härligt! kanske sagt det x antal gånger innan men bättre att säga det en gång för mycket än en gång för lite, eller något.







Nu ska jag äta körsbär och kolla på csi maimi!


VITT VITT VITT VITT VITT

DET BLEV VITT!









Nu blir det en film innan andrija vaknar


Jag är inte själv om det

Jag är nog inte helt själv om att tycka om Den Svenska Björnstammens låt, Vart jag mig i världen vänder. Fick höra den i går och nu kan jag inte sluta lyssna på den.. Gillar Andrijas kommentar när han satte på den "Den är mycket dansvänlig."  HELT KLART!!!

På måndag blir det inlines! Jag längtar, det kryper i benen för att få komma igång igen. Nu ska jag också få in rutinen att träna rygg/ varje dag. Dags att göra något åt det och sen kanske det blir ett besök till sjukgymnasten också, får se vad mor min säger.


Tove, saknar dig också!! Känns väldigt konstigt att inte träffa dig eller martina varje dag nu.. Men du, snart beställer vi resan och sen är det inte länge kvar:)

Jag längtar efter mina inlines

Igår hände det saker! Skatten sattes in på kontot, beställt klippnings tid och köpt mig en kameraväska. Vilken tisdag!

Onsdag och ryggen är lika kass som den var igår, varför detta problem hela tiden?! Jag som äntligen hade kommit igång, fått lite rutiner på det hela... Och man känner sig inte bätte när man äter sämre när man inte rör på sig heller...

Har kollat runt på nätet ett tag och försökt förstå mig på detta med kosttillskott, piller som hjälper en med fettförbränning. Det skulle vara bra men insåg att någon måste hjälpa mig i den djunglen, så det blir nog en tripp till staden inom en snar framtid, skulle vilja göra det imorgon men vi får se..

Nu längtar jag efter att få åka inlines och gå på ett svettigt pass på friskis. Tummen upp för det! Heja Tove som kämpar på och har fått rutiner på allt!

Funderar på etta klicka hem ett paket där det finns det mesta för att få igång fettförbränningen.. Det kan vara en start för att få upp motivationen ännu mer. Ska jag eller inte? Det är frågan



Martina är bra hon

You take my breath away

Elton

















Jag siktar på vitt!


Moster x2

Söndag och jag vakande klockan 8, utvilad det kan jag inte påstå. Men jag är uppe och ska snart gå en vända till gymmet.

Och nu eller för några dagar sen blev jag moster igen!!! En pojke som har fått namnet Elton. Han är helt klart världens sötaste kille och han har världens sötaste storasyster. Klara kommer bli en bra storasyster, just nu är det hennes bebies och hon är stolt.

Nya jobbet är väldigt bra. I veckan sätter det igång på riktigt. Jag har mina mål och nu ska vi bara se till att uppnå dom..

Inget mer att tillägga denna gång!


T som i Träna och Tove

Nu har vi börjar träna..
Och nu ska vi bara fortsätta!

Eftersom Tove redan har varit ute på en löparunda ska jag inte vara sämre. Så idag innan jag ska springa ner till staden för att träffa Martina blir det en löparunda i skogen. Gillar jag det? Nej! Behöver jag det ? JAAAA!

Jag gillar att ha någon som motiverar en och en som man kan motivera tillbaka. Så heja mig och Tove!

Ikväll blir det festligheter i Sibbhult och på lördag blir det festligheter i Hässleholm. Tycker om att åka runder lite, nytt folk, ny miljö! Livet kan inte bli bättre. Men nästa helg har jag bestämt mig, kickoffen med jobbet sen är det nog med festligheter på ett tag.

Men nu ska löpaskorna på!

efter ett benpass på 70 minuter!

Hemma ett år till

Sovmorgon en måndag, helt underbart! Denna veckan är det semster för hela slanten.

Vaknade och precis efter ringder det. Jag kommer att befinna mig i Skåne i ett år till. Jag kommer fortfarande att jobba på Anton, förskolan eller skolan det får vi se. Men hej och hoj, jag kommer ha jobb! Och jag gillar det. NU håller vi bara tummarna att Andrija hittar ett jobb, så vi båda kan leva i lyx.

Ikväll blir det bio i Hässleholm med några trevliga töser.

Ses och hörs!


Det gick bra fram tills nu...

Jag åt choklad idag, vilket inte inte ingår i det jag ska äta. Men har man mensvecka så har man, kanske inget att skylla på men jag gör det.

Dagen började vid 9, full rulle på jobbet! Jag gillar det, jag tycker om min arbetsplats och alla som hör dit. Helt underbart! Men en dag kommer jag att förflytta mig till en högskola föra att studera vidare...

Imorgon blir det en vända på stan och sen USA-middag med tjejerna, imorgon kommer det planeras, diskuteras och skrattas. Helt underbart!

Men nu ska jag gå på toa och sen lägga mig bredvid en sovande pojkvän!




.

Saknar