Måste måste måste måste

Äntligen har kah fått tummen ur rumpan och gjort klart ett av mina arbeten. Nu är det bara intervjun med Hanna och att mamma ska läsa igenom det innan det ska lämnas in och bli bedömt. Jag hoppas verkligen att fiskarna är på min sida då...

Nu ska jag snart sätta igång med ett annat måte, nämligen skapande eller relgionen. Kanske lite samhälle? Nä, vi kör på skapande. Skulle vaa så fruktansvärt skönt att vara klar med det också. Två måsten på en kväll!! Jag gillar tanken.. men orken, JADÅ! Ikväll finns den där. Kanske för att min dator kom idag men inte funkade (och nu får du skylla dig själv älskling för detta kommer jag säga ett antal gånger till dig).

Nu har äntligen syrran med familj inträdit i Skåne eller nästan, Osby men nu är dom nära och jag längtar! Jag längtar tills jag får träffa världens bästa igen.. Hon är någon som verkligen lever på glädjen och kärleken. Hon är även tjejen som lever på nyfikenhete och det är underbart att se. Ett liv som precis har startas!

Jag har en vän som jag kan diskutera med. Hon sitter där framför mig och lyssnar. Hon "hmm:ar" och "aaa":ar. Hon ser på mig med ögon som ingen annan ser och hon tar in och bearbetar. Hon anstänger sig inte för att vara nyfiken på vad jag har att säga utan hon vill höra vad jag har att berätta. Hon är tjejen som får mig att flyga högt av skratt ibland och ibland tar ner mig på jorden när jag är helt ute och cyklar. Det är hon som ser säker som tar fem hundra år för mig att se men det är bra. För jag gillar när du säger "Men det visste jag redan Malin".

Men nu åter till verkligen och skapande!

Ta hand om er så tar jag hand om Klara när hon kommer hit!



Puss

29 april och det ryker ur hennes öron

Detta inlägget ger jag till Caroline eftersom det ryker rök ur hennes öron nu. Med andra ord så är Caroline arg. Frågan varför kommer nu att plopp upp i era huvuden men varför kommer ni aldrig få reda påom ni inte fråga henne själv.

Annars rullar livet på. Sommarjobbet är fixat och ska inom en snart framtid på läkemedelundervisning. Arbetena är i full rullning även om jag inte tycker om det och imorgon är det 2 veckor kvar till Kina.

Valborg närmar sig och jag kommer sitta hemma.Underbart underbart underbart!

Och nu väntar jag spänt på vad både Caroline och Gustan ska säga om mig blogg och detta inlägg.

Ha en bra dag!


27 april eller?

Helgen har gått och nu är det snart bara två veckor kvar till Kina....
Innan jag åker dit ska jag hinna med att göra klart 3 arbeten och göra ett prov. Och få bra på allt eftersom betyget hänger på detta. Gaah, hatar när läraren säger dom orden "Och detta är betygsavgörande" Då gör man ju inget annat än sliter häcken av sig!

Och denna dagen vill jag kalla komplemangernas dag! Komplemanger har bara kommit idag.. Kanske att man behövde det efter helgens bravader eller jag vet inte..

Men nu är det åter till mitt skrivande på alla dessa arbeten ( två plus är iaf att boken är utläst och samhällen färdig).

Och du är min bästa vän! Hjärtat tog sig ett skutt när du sa orden "Malin är en person som höjer andra människor"! Orden gick rakt in i hjärtat! Älskar dig kompis!

 

 och för jag gillar denna bilden!


April 19, 2010

Jag tänker inte vara tyst!
Jag tänker inte låta detta gå mig över huvudet
För jag har rätt att prata med vilka jag vill!

Så tjejer lägg av! Det är era pojkvänner men mina vänner!
Jag tänker inte ta dom ifrån er eftersom jag har en egen.
Jag blir bara så trött på att ni ska överdriva och få era pojkvänner att känna sig kassa!
Och jag är ledsen om ni ser mig som konkurrans (men grattis till dig Andrija som fått en tjej som andra vill vara:P)

Med det sagt så ska ja fortsätta prata annars spricker röven.

Plus att jag inte vill ha den "stämplen". Jag vill inte att tjejer ska tycker jag är konkurrans. Vill heller att de ska tycka om mig och lära känna mig.

BLäää. Nu lägger jag ner

 


Längesen

Imorogn ska jag ha en pratstund med mina höga hand!

Och nu ska jag läsa min bok!

Plus att jag gillar Petters låt- Längesen!

Ikväll är det en kväll jag minns tillbaka. När det var vi tre, du och jag! Jag tänker på hur det var, hur det skulle bli och vart vi är idag! Du la band om mig men lät mig gå. Jag la band på dig men lät dig inte gå. För jag visste att du skulle behöva någon utanför.

Nu står vi här idag. Vi har kommit till de stadiet då vi kan prata igen, hjälpa varandra och vara så som vi var innan allt hände! Det gillar jag!

My Man<3


Koppling, lite gas och sen kör vi

Några få minuter kan vi väl med all värdighet lägga här på bloggen. Inte för att jag har något roligt att berätta eller så utan baa för att.

Torsdag, gick en lektion eftersom jag har hoppat av matten. UNDERBART! sen har jag kört en vända också. jo, jag har kört och inte på en pakering utan på en väg. jag växlade till och med. kan ni tänker. Oh ja! Så hej körkort nu kommer jag snart. men så långt behöver inte tänka än eftersom detta inte kommer ske förens i höst.

Annars har jag varit en vända på stan och hittat min studentklänning, den som jag ska sy upp i kina (denna var i fel färg och allt men modellen var den samma). även hittat stuket på den som jag ska ha på kvällen också och färgen bli marinblå! Oh jaa!

Och nu vet jag vad det blir för tatuering eller jag är väldigt sugen på att göra den nu. En ballerina sko bakom örat, den ska inte vara stor eller något sen vill jag skriva "Only God can judge me" på foten. Oh ja!

men nu ska jag ner och duscha och sen upp och lägga mig i en annan säng en den vanliga. Kommer jag överleva att vakna imorgon utan min tv och MVT?!

Sov gott!


Massa har hänt

Jag hade tänkt skriva om min händelsrika dag där men neee..

Har gjort alla rester jag har haft liggande så nu vill jag bara till min säng eller till min melonsallad som ligger och väntar. Sängen känns inte så lockande när man vet att det ligger en dator där som måste fixas med. BLÄÄ på att göra massa saker!

Nu är det melonsallad och vatten!


En ny kärlek? JAVISST!

Veckan med mannen är över och det är tråk. Detta innebär att vardagen står på klänt och snart hoppar över trösklen för att återfinna sig i livet mitt. men rätt skönt eftersom det är exakt 2 månader minus 2 veckor till student jus idag. Och det gillas!  

Annars är livet bra. Jag är röd och brännan inför Beach 2010 har börjats bygga. Nu är det bara kroppen som måste fixas till innan man kan bli en riktigt Beach 2010 eller en 12 av 10 poängare.. Träning sätter fart denna veckan efter en vecka i frihet eller i sjukdom (TYVÄRR!)  

Jag tror jag har börjat ett liv med Björn Rosenström. Killen har verkligen klass eller knass. Jadå, det är inte fin klass på hans låtar men jag gillar den. Det är lite mer frihets klass på hans grejer (grejor?) "Du sa att du var snygg men du är FUl. Jag har blivit lurad!!" Han är blåst, han är blåst. han får gå hm med svansen mellan benen! 

Nu ska jag gå och smörja in kroppen min och sen kolla in min snygga Wallander på kanal 4. Min kära sms-vän kommer att befinna sig någon stans i Sveriges skogar och hålla mig sällskap genom kvällen. Efter detta blir det läsa boken "Babbeldrottningen" Yeah! kvällen är räddad!

Take care and I LOVE YOU

MY MAN 

Lördag

Igår var det firande av Nathalie. Kvällen slutade som nästan alltid på Banken eller Bånken som denna plats nu har bytt namn till.

Idag är det mys med tv och en chipspåse. Även Björn Rosenström får vara med på ett hörn. Denna man har verkligen sommar minnen med sig. Det kvittar vilken låt det är man sugs tillbaka till kvällen på Banken i somras då alla vara på topp och det bara var allmänt bra! Det bästa var ändå när En gång är Ingen gång-låten kom!

Jag skulle vilja skriva något vettigt här. Jag funderar på att börja en seriös blogg. En blogg som handlar ist för bara massa prat som inte spelar någon större roll? Just nu skriver jag bara lite för skrivandets skull... Yes, men vi får se. Jag är ändå en tjej som drömer väldigt mycket men inte kommer till kritan särskilt ofta, tyvärr.

Men nu ska jag kolla på Miljonlotteritet och smälta maten lite.

Ta hand om er!

Mallan was very hungrig!

Vilken dag!

Har insett att man verkligen inte ska träna förens man är riktigt frisk och det är inte jag. Så det kommer inte bli något gymande denna veckan, tyvärr.

Sitter just nu själv i ett hus i Broby och väntar på att mannen ska komma hem. Han är och kollar på fotboll med några typer. Men jag gillar det. Det är  så vår vardag kommer att se ut om vi nu flyttar ihop. Dock hoppas jag att han kommer snart för jag vill både ha kvällsmat och tårta. Plus att jag ska få honom på dansa lite Zumba för mig! Haha!

När man tänker på trollen så kommer dom. Nu kom han och han kom med en smäll också.

Och nu börjar min nervositet övergå till känslan "nu är det bara att köra". På torsdag smäller det och sen är det kört. Jag ska ha körkort innan året är slut. Jag kunde haft det nu och det skulle innebära att jag kunde haft en bil för mig själv hela denna veckan. Men nix, jag skit i det!

Nä, nu ska vi äta och jag ska ta näs-spary!

Så synd att du är så söt

P
Å
S
K

och jag varit sjuk. Hela detta året har jag bara varit sjuk eller varit skadad. Det gillas inte och nu vill jag att det ska vara slut med sådant.

För övrigt så har hela släkten varit här förutom hon som åkte till Fjällen och han som bor i det stora landet USA. Men det förstås! Det blev både påskmiddag, konstrunda och påskägg. Dock har jag hittat 3 påskägg och då är det något som är fel. Någon ha missat sitt ägg! Stackars stackar henne eller honom!

Min mobil fungrar fortfarande inte och det är lite tråkigt. Telenor eller 3 vem det nu är som ska skicka ett brev till mig är då allt för tradiga. De säger första att det ska ta fem dagar men ångrar sig sedan och säger att det kan ta upp till två veckor innan breet kommet (alltså 14 dagar). Dålig service!

Min älsade bärbara ska skickas på tisdag, tror jag. För nu både Emil, Alex och Einar kollat på den och sagt "De kommer inte göra hårddisken. För felet sittet i moderkortet". UNDERBART!



Och och detta är ett mycket stort OCH! Jag och Andrija hade ett år i måndags! Rikigt trevligt! Vi var så romantiska att vi gick och bowlade och köpte mat på SUBWAY (!). Det hjag ville ha ut av detta var att jag vann både på bowling och air hockwy (?). Gillade även kommentaren av Andrija "Dig kan jag ju ta med när jag ska bowla med killarna".

 

Nu ska jag hjälpa G med något klädproblem och sen ska jag fixa Andrijas present.

 

Imorgon ska S och jag ut på äventyr!