Vi kommer till tanken men aldrig till handling

Detta var en dag som började orkeslös men slutade med flaggan i topp trodde jag. Den kom bara nästan ända upp, tyvärr!

Jag som hade stt fram emot det. Nu har allting rasat och här står vi. Vi som för förska gången skulle resa tillsammans men troligen blir det inte av.... Jag som hade planer och var villig! Men inte, vi ska då alltid ha oturen med oss. Allt jobb känns nu onödigt eftersom mina tanker har beslutat att det kommer nog inte hända. Mamma brukar ha rätt och då är det bäst att ställa in sig på någor värre än vad mamma säger.



 

Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter! Tack och lov har jag dans på kvällen och om inget annat blir bra så kommer det vara dagens höjdpunkt! På tal om träning så är mitt frikis och svettis kort inköpt...

Nej, men vad säger ni. Lite positva nu eller?!

8 månader med dig <3


Kom så går vi och dansar

Lasse i lördags var nog det bästa jag varit med om. Han bara är han och han är bättre än BÄST! All heder åt Lasse som är Kung!


 
Idag är det tisdag och det är varit en bra dag trots att man har haft 2 prov precis efter varandra. Men man överlevde och sitter nu här nerbäddad och nöjd med dagen.

Träningen i kväll va hel bra! I just love to dance! Jag har kommit fram en en väldigt viktig och bra sak. Den kanske inte är särskild speciel för er men för mig är den det. Saken är den att jag trivs i min dansgrupp. Tjejerna som är med i en är helt otroliga! Inga sura miner eller klagotoner. Det är skratt och mys. Det finns inga krav på att man ska vara på det ena eller de andra viset. Jag bara stört trivs med tjejerna och jaaa!! Galet bra! Att vi flesta kommer att ta studenten samtidigt gör inte saken sämre. 

Ni kan ju tänka er att våra samtal handlar väldigt mycket om balen, studenten, prov, 3:3! 

Ett stort plus till er tjejer!  

Och dagens skratt går till Marie!!

 


LÖRDAG

Fredag- Bio med Andrija

Lördag- LARS WINNERBÄCK!

Söndag- Plugg!

Men nu är det chill som gäller och sen fixa!


F ordet

Just kill me

Or?!








Om ni tror på det så gör jag det också!


Just rescue me now

Vart är vi på väg?
Vad ska min verklighet bli?
Vill jag möta den öga mot öga?

Fick hem information om en dansfolkhögskola i dag. Verkade vara helt okej, dock är den nog mest inriktad på jazz/modern/balett. Och jag är mer street och jazz. Har iaf kommit på att jag ska skicka efter mer information om skolar. Och ja, mamma inte bara om dans. Bättre att börja i tid än sitta här om ett år och inte ha något att göra.

Dags att börja leta skolor..

Dock måste jag börja på matten! Usch!
Somebody save me now


Ikväll blir det nog fika med Philip eller blir det en plugg/tv kväll..

 

Ha det bra!


Men jag undrar...

Skolan slutade vid 1 kanske. Var på väg mot bussen då Filip kommer körade förbi. Snäll som är stannade han och frågade om jag ville ha skjuts. Självklart! När man får chansen att åka bil med någon rolig i stället för att åka buss själv, så tar man den!

Sitter nu hemma och funderar över varför det är 4-5 poliser hos grannen (som är polis och bodybuilder och ska eller redan tävlat i SM.). De går runder och kollar genom grannes källarfönster och nu kom en polisbil till och en hund. Hmm, detta kanske är allvarligt eller så har dom inget bättre för sig? Själv tycker jag det är ganksa spännande och män i uniform är inte fy skam! GRR.. (haha)

Nu ska jag allra högsta grad sätta i gång med plugget. Tror allt att engelskan får vänta tills Andrija har tålamodet att hjälpa mig. För jag fattar nada men därimot tror jag att jag kommer kunna mer om England än om Sveriges landskap när jag är klar med detta.

Dans ikväll och på torsdag köps det!


En vanlig dag i en vanlig människas liv som lyssnar på John Mayer

Söndag och söndagar brukar betyda Andrija. Denna söndagen skiljer sig inte från mängden. Vi sitter här framför varsin dator och njuter av livet.

Lovet har försvunnit på 2 röda. Men för att vara de sista höstlovet som vi troligen ha haft har det varit väldigt bra. De innehöll både sjukdom, utgång, skratt, vänner och mycket mer. Andrea höll mig sällskap störren delen av lovet men tiden räckte inte till för att ta igen allt de vi missat hos varandra på ett år. Men helgerna är många innan vi ber ger hos till himlen.

Utgången i fredags var bra. Tjejerna + Jesper var och är en bra kombination. Jag gillade och jag tror resten av hos gillade de också. Kvällen avslutades med att jag och Andrea tog bussen hem, duschade och sen somnade.




Innan Andrea åkte hann vi fota lite också. Och ni ska bara vet att svenskar inte är rädda för att titta.. Jisses! Jag tror allt att vissa äte klosoppa till frukost, middag och kvällsmat varje dag. Mannen med den vita hunden som stannade och kollade tog iaf priset. Haha!

                                                


                                

Ha en bra kväll!