Just så där JAAAA!

Efter många om och men så bestämde jag mig för att byta helt, från Mj till Sean Banan. Kommer mina elever gilla det, absolut! de flesta eller ingen alls. Jag hoppas på det första. De kommer troligen tycka att det suger balla när jag berättar det men jag tror på denna dansen, jag tror att alla kommer fixa den och det är målet! alla ska kunna vara med och känna att JAG KAN, JAG GÖR RÄTT OCH DET ÄR HELT OKEJ!

Dansen gjordes ikväll efter en fin middag hemma hos frugan som jag från och med idag har börjat kalla henne, hon den där Fina Martina! Alla tiders va bra hon är!

Nu läsa lite Mode eller beställa lite från H&M,.. mmmmhhhh..


I used to be fat


Jag blir peppad. Klara de av det ska jag också göra det. Någon gång i framtiden ska jag också kunna säga "I used to be fat".











Min nya kärlek!

Saknar Klara och Elton!!

Om mindre än ett dygn står jag i dansstidon och ska ha min första grupp, iaf för Prova på-dagen. Jag är nervös, jag är nervös jag är NERVÖS! Bättre att vara det nu än när jag står i salen med barnen.. Frågan är nu KOMMER DET KOMMER NÅGRA BARN ELLER UNGDOMAR som vill dansa hos oss?! Jag vill så gärna, jag vill, jag vill, jag vill!

Jag har i alla fall gjort klart både musik och dans till alla grupperna. Plus att jag är taggad inför att testa på både salsa och zumba igen. Dans är livet och så ska det vara detta året. Mycket dans, mycket glädje!

Imorgon blir tredje träningspasset för denna veckan.. NÖJD! Igår var det Bio utan popcorn, En gång i Phuket, älskar den! Lite långtråkig ibland men ändå, jag älskar den!

Saknar mina hjärtan som befinner sig i Norrköping!




Jag stödjer inte det!

Vet inte riktigt hur jag ska lägga fram detta på bästa sätt men NEJ, jag stödjer inte det. Jag tycker inte man ska stressa fram, känns det rätt, så känns det rätt. Man har fått personen i fråga och så borde man egentligen bara nöjd. För då kommer man flytta ihop, man kommer leva hela livet tillsammans.. Det är nyttigt att sakna och längta efter varandra!!

Jag tycker heller inte om förlovningar som vara i nån månad.. eller att man skaffar barn, bara för att!

Absolut att det kan funka! Det kommer alltid finnas par som det funkar för. Underbart!


2 år och 10 månader med dig! Pajas!