18 år! Klassen är en klass för sig

Äntligen kan jag säga att jag är myndig! Jag kommer alltid att vara den lilla men iaf nu är det iaf offentligt att jag är M Y N D I G !  JAG ÄR 18 HELA ÅR! Och mina första krog runda är gjord! Thanks för en trevlig kväll i fredags! Ni är BÄST, inget slår er! 

Idag hade jag lovat mig själv att plugga. jag skulle ha gjort klart samhällen men så blev det icke. Ska snart iväg och träna och det är underbart ! Dansen ligger varmt om mitt hjärta. Till hösten hoppas jag på mer dans, mycket mer dans! jag hoppas även på att hälsenan fixar sig. Det löser sig!




Skolan idag var rätt lam. Jag tycker om Jimmi och Carro! Solstrålarna ! Vilka människor, humöret på topp och allting är bara bra ! Jag gillar det ! Annars har jag upptäckt att min klass är speciell. Många viljor, starka viljor, många som vill vara ledare, många som vill ha makten!

Men att inte kunna diskutera och respektera annars åsikter och tänkade är väldigt lågt. Alla är månniskor, alla har olika bakgrund/uppväxt och det är bra. Vi ska vara olika för att kunna utvecklas och prata. Få nya tankar och låta våra gamla komma in på nya vägar. Men i denna klassen går det inte. Klassen har även bestämmst sig för att vara negativa. Det funkar inte om man redan har den inställningen! Ge er och öppna ögonen!! Ni är inte 5 år längre ! Man får göra det bästa av siuvationen inte lägga skulden på någon annan.

Och i denna klassen finns det inte vara maktbegär utan även massa annat skit. Jag kan stå med rak rygg och säga att alla har sina fel och brister, även jag! Ingen är stört bäst och vackrast. Det är heller ingen tävling om vem som är kompis med vem. Man behöver inte bli sur/arg/ovän med någon bara för att just den personen inte va med en idag. Världen är stor och vissa människor behöver andas! Träffa andra och hitta på något nytt!



Klockan börjar komma till rätt tid och jag ska snart sätta på mig mina dansskor och åka iväg till studion! Jag längtar verkligen idag och idag ska det gå bra! Jag ska inte bry mig om benen eller hälsenan gör gjort! Smärtan får komma men jag ska överlva den!
 
Adde är världens bästa<3

Take care




Ingen vanlig måndag...

Det hela med att jag tog mig friheten och tog en halv timmes sovmorgonen. Orkade inte gå upp med tanken att teckenspårk var min första lektion. Men var iaf uppe så jag tog 8a bussen och det var tur annars skulle jag inte få så trevligt sällskap som Jesper och Thomas.. Har kommit fram till att Thomas är bra att träffa på morgonen, glad och pigg hela tiden! Underbart !

20 i 10 kommer Lisa insprinagde på min lektion och säger att jag har utvecklingssamtal klockan 10, panik ringer till mamma och meddelar detta. 10.00 är mamma på skolan och jag fick även säga et sista hejdå till Klara! Hon är redan saknad. Utvecklingssamtalet gick väldigt bra, INGEN FRÅNVARO! Känns bra och mamma är stolt!

Efter det hände det inte så mycket skoj i skolan, lunchen var trevlig... Men eftermiddagen var en klass för sig. Prat, skratt, FIKA (denna gången med oboy och macka. Nyttigt?), sol och ännu mer prat. Jag missade även bussen och det var rolig i just den studen. Eller vad säger ni familjen Nilsson? Får tacka för maten också, underbart gott!

Har kommit fram till en sak. Mitt andra hem är hos familjen Nilsson. Ni har öppna armar till alla men ni vet när foten behövs sättas ner. Ni ser och hör, ni skrattar och ni gråter. Hos er känner jag mig säker, jag behöver inte göra något för ni bara är och jag bara är. jag gillar det! Tack för allt!

Min nya vana är
                                     

                                                                            Att ha en spärrad mobil!



Take care


Halo!

Jag är GALET sugen på att dansa! Jag behöver göra det men icke innan jag har blivit frisk! Jag vill ut och rör på fläsket! Jag var taggad men att se på "Du blir vad du äter" gjorde mig  inte mindre bara mer taggad! Ibland kan jag verkligen känna mig fet. Ja, när man går förbi en spegel eller nåt. Men ska göra något åt det. Känslan är inte bra att ha och jag är egentligen inte fet ( i think). Jag säger inte att större människor är fula de kan vara vackra och ofta är det dom som har charmen och en personlighet som ingen annan och det är B R A ! 

Och så ogillar jag att alla tjejer ska vara pinn-smala. Är det verkligen så snyggt, killar? bara skinn och ben? Varför inte former och lite och ta i? Jag ska gå med strömmen ett tag men sen ska jag stanna för pinn-smal ska jag aldrig bli. Jag är tjejen som ska ha något att ta i, jag är tjejen som är skapad så och det är jag. Malin Inger Maria Axelsson är ingen smal tjej, hon har former och hon ska vara sån, annars finns det ingen Malin kvar.

Idag har det inte hänt något eller jo, börjat rensa min garderob och det är bra. Nu ska allting bort eller upp på vinden som jag inte använder. Bara onödigt att ha massa kläder där som jag inte använder. Har funderingar på att stå på torget och sälja, känna några extra kroner... 

Och mitt convers-skara har växt


 


Take care


What a DAY!

Vilken dag! Matten fick inte vägen mot vattnet utan vägen mot elden. Skolan avslutades vid 1 ist för 3. Blev en vända på stan med Jennie som avslutades på Cafét med en macka och vatten. Fick även träffa två utav hennes vänner. Trevligt men tyst som en mus var jag. Konstigt? Lite kanske. Tog bussen hem hoppade av vid Sommarlust, köpte dricka och tog bussen tillbaka till stan för att mina Favoriter fanns där och vntade på mig. Blev en liten fika stund hemme hos dom innan Molly blev vårt stora intresse! Denna hund är värsta bäst och livrädd för dammsugaren. haha.

Och nu har jag nästan precis ätit middag med hela familjen plus Klara. Detta underverk som har lärt sig att säga MOSTER!!

Att ungen kan men kanske inte så konstigt när hon ärm född i Nilsson-släkten. Smarta som snillar är alla, dock finns det alltid ett svart få.

Jag har kommit på en massa saker!
Bra, dåliga och konstiga!
Tar det imorgon!



Tack och hej!

En gott och blandatpåse med choklad

Jag gillar det!
Jag tycker om det!
Jag älskar det!
Ni är det finaste någon kan få!

En del vet man bara vilka det är
En del är påväg
En del är PÅ vägen
En del sitter i Min buss.



NI känner mig, ni vet hur jag beter mig, mitt kroppsspårk. Ni vet vad jag känner, tycker och tänker bara genom mina blickar, kroppsspråk och de ord jag väljer att använda. Ni vågra att skälla ut mig, säga till när jag gör något dumt och ni vågar att ge mig beröm!  Ni vet mer än vad jag tror att ni vet! och detta är något väldigt bra!

Jag älskar när jag upptäcker att någon ny lärt känna mig, vet om jag har gjort det eller inte. Märker av bara genom ett sms att jag dansade fast att jag inte fick det, fast att jag inte sa det rakt ut. Jag gillar även när jag upptäcker att jag lärt känna någon ny eller bara lärt känna någon bättre, fått se sidor som man inte sätt innan både bra och dåliga.

Igår var det träning, ingen bra idé´men är man tvungen så är man tvungen. Fick skorna som vi ska dansa i helt okej men STORA! Storlek 37 när jag egentligen har 36, känns bra men det fixar sig. Lägger lite papper längst fram i tån så är det löst!



Just nu är jag väldigt sugen på att baka! Men orkar jag ? Kanske hinner slänga ihop något innan Stockholm-Arland eller HJälp! Jag är med i japanska tv-show? Sockerkaka, bownies, kokoskaka? Chokladbollar? Choklad är mycket bra mot mensvärk har jag hört. Stämmer det, kanske ska testa och se?

Och i morgon är det fredag och det betyder att syrran och Klara kommer hit !! Tjoooho! Party party, Så ska det låta och popcorn! I lik it! Även presenterna från Kina kommer! NYA CONVERS hoppas jag innerligen på! Röda eller gröna? We will see tomorrow!!

Take care


Flodenhästen är på väg ut!








 


2 nya passioner och träning

Mer än hälften av apu-arbetet är klart och samhällen är klar, kan man ligga mer stabil? Knappast. För en gångs skulle är det jag som har skolan under kontroll! Mohaha. Annars har det varit lugnt, haft mina tyst perioder men haft det trevligt ändå. Äntligen fick man träffa sin skåpskompis och de andra! Tjooho, ni har varit saknade dock kunde vi tagit bort teckenspråket för det finns nästan inget tråkigare än det!

Träningen idag gick bra, längsen man tog i så mycket och blev så svettig! Go Plus/medel!

Och nu måste jag berätta om mina nya passioner! Nämligen inget mindre än fruktsallader och knäckebröd! Finns det något bättre? Knappast, det är både nyttigt och gott. Det bara smälter i munnen och jag känner mig nyttig. Mitt nyttiga liv har börjat och denna gången ska det funka!
 



Cykla, dans och frikis och svettis! Och ja, jag ska bli en svettis människa igen. Jag går med eller mot strömmen och börjar gympa igen! Eller spinna, tror inte jag vågar mig in på gymmet men vi få se. Man ska aldrig säga aldrig !



Take care





Är det finaste någon kan få

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan va den du e, åh så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå
Att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har något bra
Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig, och även till mig
Åh se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör
Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå
Att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du
Får dubbelt upp
Älska och du förståååår...
Yeah yeah, wooooo woo woo

Varje liten sak som du gör
Varje litet ord som jag hör
Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå
Att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Är det finaste någon kan få


<3


Dagen i sig

Och åter igen har de äldre vunnit över det i yngre i släkten Nilsson. I går var det Tp och ikväll var det kubb. Detta med kubb är verkligen en utmaning när det sker när det är mörkt ute. Try it ! Det går inte så fort fram med skrivande eftersom mina fingra är som 10 stycken istappar på en nästan för fyrsen kropp. Kroppen i sig mer annars bra förutom hälarna. där det finns blåsor av dagens promenad på 8 km. Det var en skön promenad med sol och vind och allt sånt. Jag kan bara tänka mgi hur det är i norrland, is, snö och bara kallt.. tycker allt lite synd om dom där uppe!

Jag har också hunnit med en cykel tur idag och under denna cykel turen kom jag på en väldigt bra idag. Jag ska börja cykla till skolan. Det är lite drygt 2 mil fram och tillbaka men ändå. Det är ju skit skönt plus att jag kommer få trevligt sällskap den sista biten !

En sak som jag är lite beskymrad(?) över är att skolan börjar snart och min läxhög har inte minsakt något sen sist. Och min ork har verkligen inte kommit tillbaka! Help me ! Imorgon efter att släkten har gett sig av hoppas jag att orken är tillbaka och skallen är inställd på att lära sig nya saker. Eller något liknande!

Take care


Något blev fel!

Skrev ett inlägg imorse och som ner ser här under så sattes det ihop med ett annant inlägg. Konstigt men sant. har funderingar på att skriva om båda igen, men har jag orken är frågan. Ska först skriva på mitt Martin Luther King-arbete och alla dom andra arbetena som ligger i min vackra skolhög på mitt rum. Lie små ångest över att jag inte gjort mer än vad jag har gjort! Men så är det och jag lever med det.

Släkten kommer snart och då blir det middag, närmare bestämmt lammstek som mamma håller på att fixa just nu !! Mums!! Och ikväll blir det inte kjugokull som vanligt utan det blir Malmö med ingen mindre än Hanna!!!!! Ska bli en trevlig tripp och jag hoppas att ni är det !! MALMÖ-folket!! BE THERE!

Take care



 


Texten är större och fet!

Nu lyckades jag gör något med texten så den blev stor. Frågar mig inte hur, men så är det. Någon som vet hur jag får tillbaka den vanliga storleken?

Solen är på topp och jag var uppe med tuppen idag. Det blev en skön frukost med mor och far och snart ska man iväg och träffa Hanna. Tjoohoo!

I går kväll hände inte allt för mycket, sängen älskade mig och jag älskade sägen. Kollade även på en film (utan att somna) Eva och Adam, helt okej film. Och sen somnade jag.

I eftermiddagen kommer delar av släkten. Ska väl bli skoj, blir en tripp till kjugokull (stavning rätt!) och gå en runda. Det är tradtion för Nilsson-släkten.

För övrigt mår jag bra!
Fast jag har kommit fram till en sak. Jag måste preotera(?) träningen mer! Sommaren är snart här och då händer det grejer! Haha

Take care



Har turen vänt?

Det är redan torsdag och detta lovet har gått alldes för fort! Vet inte vart dagarna har tagit vägen men bra har det varit. Gårdagen tillbringades med folket. Mycket trevligt får jag lov att säga fast att det hade sina upp och ner gångar.

Idag är det fint väder men det är kallt! Plus att det ringde en från Allögården och frågade om sommarjobb! kan man ha mer tur, två jobb?! Ska dit och prata nästa måndag. Hoppas på det bästa och att det inte är samma veckor som de andra! Dock har jag en magkänsla som säger att det är samma veckor.. Men sånt är livet.

Nu kallar maten och jag är hungrig!

Take care
Malin


Lov, sol, skor!!




Idag är det en bra dag! Det är sol och jag ska in till stan och sätta in pengar! Plus att jag ska kolla skor också! Tjoohoo! Humöret är verkligen på topp idag! Kanske för att solen ljuser och att påsklovet har börjat? Eller är det bara för att
Glada-Malin verkligen är tillbaka?

Jag tänker inte på det förfluta. Jag tänker inte på sånt som har hänt.
För det som har hänt, har hänt och man kan inte göra något åt det.
Framtiden kommer med ett steg i taget och det är bra!
Det är sånt jag gillar, något nytt och spännade. jag vet inte
vad som kommmer runt nästa hörn, något bra eller något dåligt?
Något spännande eller roligt?
Framtiden får visa!


Nu är det verkligen dags att gå ut i solen!
Det är just nu som solen tar som bäst!


Take Care










Spännade och utmanade

Sitter och väntar på Han! Han är inte typen som skyndar sig fram här i livet;)

Idag har varit en spännande och utmande dag. Jag, Carro och Emma har lekt modell för en dag. Vi blev sminkade och sen togs det foton. Och jag njöt av att stå framför kamren. Jag älskar att vara framför kameran, dock tycker jag att poserna som skulle göra var lite stela. Jag ville hoppa och rör på mig lite mer. Men trots allt blev några bilder bra! Kan ni tänker er, fast att man ser ut som en uppblåst foldhäst kan man bi bra på bild! Its amazing! De bästa blev ändå gruppbilderna! Älskar er tjejer och tack för denna dagen!

Nu är det dags att dra sig igen ! Adde kom precis!

Ha en bra söndags kväll!

Take care


(bilder kommer senare)


This day is a happy day

Musik, Extra, fruktsallad! En ensam hemmakväll kan inte bli mycket bättre! Skönt att ha fjortismusik på högsta volym och bara va! Ja, ni kan tänka er själva hur jag ser.

Dagen har gått i skratten och lyckans-tecken!
Praktiken: Kanon, mycket skratt (Yvonne var en av anledningar till detta) och lycka att jag inte behöver fixa papper med chefen utan med Annika inför sommaren!! Kan det bli bättre?! Svar NEJ!
Eftermiddagen: Stan med Linnea och Carro. Fika med Carro, uppskattat! Djupa tankar, skratt, frustation, glädje, ilska och lycka! Fantasi har goda mackor(osten är inte så god men iaf) Dock saknade vi E! Mupp unge som ska vara sjuk! KRYA PÅ DIG!


Kvällen: har spenderats här! Härligt! Ska snart dra mig till sängen och bara njuta. Ingen träning ikväll, träningen från igår, för går och för för går räcker tills på söndag iaf, för så smäller det. jag har nämligen bestämt mig att börjar på medel igen ( tråkigt men sant). Känns som det är nu eller aldrig! *lycko spark*


C har sagt många kloka ord idag!



29 mars är ett bra datum

Och jag skriver på svenska/skånska! haha;)

Take care