Livet har sina ljusa stunder

Här sitter man och lyssar på Moving On. Kan det bli bättre? Detta är ingen depp låt utan en pepp-låt. Som lyfter en. Man ser saker och ting ur andra vinklar! Det är skönt! Those days are gone and I'm moving on!


I believe it finally


Jag har kommit på en sak. Det är rätt eller det är rättare sagt väldigt bra att saker och händelser har blivit som de blivit ( dom flesta i alla fall). Tex skolan och klasserna. Jag tror inte att jag, Caroline och Emma skulle varit så nära vänner som vi är idag om inte jag och Caroline hamnade i samma klass. Det skulle säkert tagit längre tid och vi kanske till och med hade missat chansen att bli de tre favoriterna! Vem vet. Eller det Adde, att allt annat fick hända för att få mig att inse att det är killen jag vill ha! Han är för bra för att vara sann!!

Han är en kille som har ett hjärta av guld! Han är inte killen som skickar massa gulliga sms hela tiden, kallar en för gumman, sötnosen ect (detta är fortstås väldigt roligt att höra men...). Han är killen som tänker innan han handlar! Han vet vad som behövs när det behövs! Han har fått stå ut med mycket men hållt sig, för att han visste vart ha hade sitt hjärta. Det fanns hos en tjej och den tjejen håller han sig till. Han är värd första priset !


 Inget löneprat idag heller. Chefen ville att jag skulle komma någon dag nästa vecka. Men vilken dag? När har du tid? Bra om vi bestämmer sånt också eftersom du har fullt upp hela tiden. Tror i och för sig att Annika fixade med någon lapp idag och la på Chefens rum. Bra! 

Ska snart bege mig ut på en L Å N G promenad!
I need it, I think!
Mycket som rullar runt i där inne! Många varför

På fredag blir det iaf Skål och GRATTIS ! Nathalie(?) fyller nämligen hela 18 år på söndag men iaf, bättre förtidigt än försent! Där i mot fyller A D D E år på fredag! Grattis till honom! Och presenten har jag nästan fixat. Gaah, du kommer att älska den ( och nej, du vet inte vad det är och du kommer aldrig kunna gissa det, tyvärr)! 

Va beredd på fredag, 08!

Take care

En av dom där....

Jag och särskrvningar är som handen i handsken, bara att gilla läget.

Helgen har varit en helg utöver det vanliga. Tankar, skratt, mat, dryck, promenader, Doris. ja, allt detta har det varit en saglig blandning av men underbart har det varit. det har varit en av dom där.. Dom där helgern/dagar som man bara älskar! 

Det började på fredagen. Då jag sprang som en vild höna på Willys för att handla det sista innan vi skulle åka. Kom Åsum och blev bjuden på Singoella(?) väldigt gott! Sedan blev det en biltur till Yngsjö och havet. UNDERBART! Fixa till sängen och sånt innan vi fixade till maten. Åh du milde va gott det var! Tacos och gott att dricka. Senare på kvällen fick vi besök av Martin, Nygen och Hampe. Haha, trevliga pågar de där..

Lördagen började me god frukost, tvn, promenad och på kvällen blev det fin middag med efterrätt. GOTT! Blandning är vår starka sida och teknik vår svaga!
 
Söndag hände det inte allt för mycket. Gick ner till stranden och grillade, städade och sen hemfärd! Självklart blev det Adde på kvällen. Underbart helt enkelt! Och bruntter kan också vara blåsa blondier! Det bara är så!

Take care


What a day (rätt eller?)

Imorgon smäller det och det ska bli så skönt! En lugn helg med tjejerna. Bäst att ladda upp sig nu i helgen när nästa vecka kommer bli en fart fylld vecka med massa saker som jag måste lärare mig. Detta är för att jag har fått sommarjobb på Mötesplatsen. Haha, ibland har man tur och hellre detta jobbet (med denna hemska chefen, fast hon är mycket trevligare nu) än ett jobb där man gör slavarbete med en minlön. Allt kommer att diskuteras på måndag med Pia, chefen och mig. Önska mig lycka till !

Roligt att Pia tycker detta är bra, hon vill ha mig på andra lov och studiodagar också!! Gaah, jag kanske har ett jobb och inte bara ett sommarjobb:P Önsketänkade!! men men..

Blev en lång promenad idag, 2 och en halv timme skulle jag tror det blev. Kallt men skönt! Haha.. Behöver röra på fläsket någon gång denna veckan.. Tror i och för sig att det kommer bli en del promenader med tjejerna också!!

Sitter och kollar på lyxfällan. Sjukt att det kan gå så illa för människor. Att man inte har bättre koll!

Packa kanske. Ringa Adde?!:) Låter som en mycket bättre idé!!

Take care

Sitter i sängen!!!

Idag sitter jag inte vid min dator, utan jag har fått äran att låna den bärbara datorn. Ni ska bara veta hur skönt det är att sitta i siin säng och skriva! Finns inget bättre, jag kommer helt klart kunna vänja(?) mig vid detta.. No problems!! Jag vill fylla år nu och få min dator!! Om jag har tur får jag Magda/Emils dator eller en likadan. Ni borde se den, den är läcker, lagom stor och allt är bara perfekt med den!! Det var verkligen kärlek vid första ögonkastet!

Vackra ord
Sanna ord
Du är underbar!


EMC imorgon!! Inga kommentarer på det!


Take care

Kaffe är ett måste....

Idag blev det nästan en kopp. jag har satt hjulet i rullning och nu går det inte att stoppa. Mitt mål är att dricka kaffe med mjölk innan jag blir 18. Just nu dricker jag mer mjölk med kaffe, det är äckligt men jag ska göra det. Haha, känner på mig att Carro vill ha en kaffevän. Förövrigt har mor min fått sig några goa skratt idag. Hon älskar att jag försöker dricka kaffe men så som jag ser och stunden innan jag dricker, det kan inte bli mycket roligare enligt henne. Jag kan förstå henne men iaf, jag försöker! Är inte det värd en applåd? 






Inte hänt något mer idag, skippade träningen (jag vet Blixten, dåligt stil av mig:P) Fick rycket och började skriva på mitt Martin Luther King-arbete i stället. Och det var väl bra? Något som inte är så bra är att jag har tappat bort min APU-uppgift. Jennie, hjälp mig?! Och detta psykologi-arbete, hjälp mig!!! Detta ämnet är verkligen inte min starka sida! Usch och tvi och blää!! 

Malin: Idag mår hon bra. Hon gillar inte sitt yttre men sitt innre tycker hon är okej., det kan bli bättre. Hon jobbar på det. Malin är glad över sina fika-stunder med favoriterna! Malin är glad att hon träffat Adde!! Väldigt glad till och med! Malin kan leva med sina misstag, man lär sig av sina misstag, right? Malin är glad över att hon börjat dansa mer, hon gillar det och hon känner att det går bra! 

Take care 

                             

 

Fyllesamtal och de andra....

Här låg man och sov, klockan var runt 1(?) och då kommer det första samtalt. Första fyllesamtalet och det var från Adde (Andrija, kallar honom för Adde nu eftersom namnet kan tolkas som Andrea). Humöret på topp och han satt på bussen hem. Han hade mycket på hjärtat och jag bara lyssnade och njöt av vart ända ord som kom från han. Andra samtalet kom från min berömda Norrläning, 08an, Gustav. Även han hade massa saker på hjärtat, idiot hit och idiot dit. Gustav, jag ställer upp idioterna på en rad och sen kommer du?

Efter dessa härliga samtal som jag älskar. Finns nästan inget bättre ! Haha.. Men iaf, jag kunde inte sova. Försökte men det gick icke. Skickade ett "Är du vaken"-sms till min trogna nattuggla Johan, själv klart var han vaken och det kändes ju bra.

Ibland förstår jag mig inte på dig. Du har förändras den sensate tiden. Finns det något kvar av dig? Skilda vägar har vi gått och människor förändras men du var stark i dig själv. Du tog det lugnt för att vara på den säkra sidan men not any more! All lycka till er!

Nu skulle de suttit fint med lite frukost.

Take care


En blandad kompott

Alacazar
Pizza
Folket
Prat
Skratt
Andrija!
Ström avbrott
Kramar
Mys

Fredagen slutade med flaggan i topp!

Och lördagen börjar med flaggan nästan i topp. Mamma och pappa väckte mgi inte till frukost som de brukar göra. Detta är hag tacksam över eftersom de åt vid 8, halv 9. Sjävl vaknade man vid 10 eller halv 10 då pappa kom in och "kollade till mig". Detta är ett måste för honom, fast att det är lite drygt ibland känns det ändå bra att han gör det. Man vet att han är där och allt sånt ni vet.

Efter frukost blev det sängen och tvn. DET GÅT INGA BRA PROGRAM PÅ LÖRDAGS FÖRMIDDAGAR!!!!! Det är illa men kanske bra? Och nu sitter jag här och precis fått höra senaste nytt!! Gaah, egna världar med egna regler. Men snart får man springa in i duschen och sen in till stan för att ta en fika med DOM. Haha.. Mina hjärtevänner! Tjoooooohooo !

Uppdatering kommer.....

Uppdatering

Blev en kort runda på stan med familjen Nilsson och sedan en tripp till Maci för att inhandla fika!! Och en kanelläng och prinsesstårta med Oboy att dricka tackar man icke nej till. En mysig fika stund där tänkar och skratt var huvudämnena. Även familjens Nilssons mormor och morfar var kanske det mest omtalade ämnet. Haha. Efter en stund togs datorn fram och oj va kul man kan ha med en sådan. Haha och oj va bra låtar som CE hittat, tex den acoustic (svensk stavning tack?) låten (Hope and glory) med Måns Zelmerlöw. MYCKET MYCKET än vertionen som var med i melodifestivalen! http://www.youtube.com/watch?v=RkR7LYHPQzU
                                                                                    


Majs
Färs
Popcorn
Godis
Tomater
Gurka
Engångs grill!
Listan gjordes lång på allt vi skulle ha med oss till nästan helg som kommer att tillbringas i Yngsjö med dom två. Haha. Det kommer att bli en fruktansvärt lyckad helg med skratt, allvar, mat, godis och FILM!!

Kvällen har bestått av massa tv och massa program som varit helt världelösa egentligen, fast man tittar på dem iaf. Konstigt men sant. Frågan är nu varför man kollar på dom? Snygga killar/tjejer? Man vill känna sig lite smart ( Sveriges smartaste barn)? Eller vad är det? Det kanske inte finns något svar utan man bara kollar utav ren vana?

Kom precis och tänka på vad som har hänt denna veckan. I veckan som har gått har jag pratat med vänner som jag inte pratat med på evigheter. Eller iaf ett bra tag sen. Och det är ju hru gött som helst. Få tänka tillbaka och komma ihåg gamla minne och få blicka framåt. Diskutera vad som händer i livet och vad vi vill göra i livet. Kanske inte har varit såna seriösa samtal med alla men iaf.

Att vara vänner betyder inte att man hänger på varandra och ska prata va ända dag utan man vet vart man har var andra, om det händer något finns personen där antingen om det är roligt eller tråkigt. Att man bara kan komma över på en kopp kaffe. Vänner är något som tar tid att få. Det går inte på några minuter, dagar, veckor, månader. Vänner är något som kan ta år att skaffa sig. Tror jag. 

Imorgon blir det plugg, träning och Andrija

Take care

 


Humöret ät på topp och jag gillar det

Hittade precis detta inlägget som jag trodde att jag hade slarvat bort. Men icke, nu hittade jag det (bara en vecka försent) och nu får ni lite extra läsning. // Malin





Build Me Up Buttercup...... Man kan inte annat än bli glad av denna låten och denna dagen!!! Allt är bara så underbart bra idag. Kan det vara att gårdagen var kalas eller att vädret och jag äntligen har städat både mitt rum och toan idag? Jag vet inte, men allt ä bara BRA idag och livet leker!

Igår var det bak och stök. Sedan tog man bussen till Broby för att spendera kvällen med Han, han Andrija. En mycket lyckad kväll och Så ska det låta är ett bra program no mader what(?) och ikväll blir det först tacos som Moi ska tillaga och sedan blir det en busstrip till älsakde Åsum. Melodifestivalen med dom två bäst and I like it! Väldigt mycket rättare sagt!

Innan idag när jag städade mitt rum som förövrigt är lättare att städa efter jag fått min nya säng. Gaaaah, den älskar jag också. Finns inget bättre än en stor säng! Iaf så kollade på Semestersvenskar(?) väldigt roligt program. Man får följa några reseledare i deras arbete och lite så. och då slog tanken mig, reseledare kanske inte skulle vara så fel? Kanske rätt skoj? Tänk att jobba som det efter man tagit studenten... But now it is just a drem!

3 veckor kvar till lovet och det gillar vi! MALMÖ med tjejerna hoppas jag på. dock får vi se om plånboken håller för det. Annars Andrija, får du följa med. Vet att du vill eftersom du ogillar Kristianstad starkt.. Haha...

Dags att ta på sig lite kläder och ta Lillan till konsum för att handla lite grönsaker!

See you later!

Tack och hej


En härlig blandning

Sådan mor, sådan dotter. Mamma och jag har helt olika syn på vissa saker här i livet. Till exempel mitt hår, hur jag ska ha det, vilka färger jag får färga/tona/slinga det i. Hon tycker inte att jag ska färga håret innan bröllopet. Mor min vill att jag ska vara neutral, vara blond och blåögd. Jag gillar att vara blond men ändå ibland vill man göra något annorlunda. Låt fantasin flöda!

Denna dagen har chefen varit lugn, inga kommentarer! Kanske för hennes dotter var på besök idag. Och jaa, hennes dotter såg bra ut. Blond tjej med mörkblå ögon men ändå var det någon som inte stämde. Kan inte sätta fingret på det. Fördomsfull eller ej. Där i mot har jag även idag fått vara med om ett väldigt trevligt samtal med en äldre. Egentligen var det inget specellt vi pratade om men när hon gick upp efter lite memory, kaffe och pratande var hon så glad och lycklig, Få göra något annat an bara sitta uppe på sin vågning. Tänk att så lite kan göra så mycket!

I morgon är det fredag och det betyder inte utgång utan det betyder pizza och sällskap av folket. Äntligen ! Ska bli mycket trevligt att träffa folket igen. Var ett bra tag sen men bättre sent än aldrig?!

Det var svårt att skriva idag, kommer inte på något vettigt.

Nästa helg drar jag och favorit tjejerna iväg. Vi ska ut på äventyr i ingensmansland. Haha, vi kommer både hinna bli livrädda och få skrattanfall 10 gånger om. Det ska bli så skönt att bara komma bort och njuta! Kvällspromenad kanske? Grillning på stranden? Vi kommer ha fullt upp. Inte illa för att vara tre tjejer på egenhand. GOD MAT ska vi också ha!!

Inlägget avslutas med Alcazar's låt- Stay The night
I can feel your force right across the floor.
Every look I take makes me want you more.
Now we're all alone and the time is right.
So don't even try telling me goodbye.

So why do you need to go when we've just begun?
We got time.
Come inside, come inside!

Stay the night.
Won't you stay the night?
I can be your lover.
Hold on tight.

Stay the night.
If you stay the night
I can be your guide to paradise

Prinsen<3 
                                        
                                                                                                                                                                                                   




                                                                                                                                                                                                        Take care

Del 2

Dansen gick hur bra som helst fram tills sista kvarten då inget gick som jag ville. jag vände fel, hade fel fot uppe och allting var bara mög. Men sånt man får leva med. Haha.. Fick även kläderna ikväll. Och jag säger bara HERREGUD! Ni får avgöra själva sen när ni ser bilder men en svart fjäder som står rak upp från pannan, rosa linne, guldiga handskar, tunna svarta strumpbyxor och dansskor med klack. Om jag inte ser ut som en get redan, kommer jag göra det den 26e april. Hahahaha. Om dansen misslyckas kommer i alla fall publiken har något att skratta åt! Det är alltid något bra!

Väl hemma från träningen tog jag en snabbdusch och sen gick jag upp och gjorde fruktsallad! Melon och apelsin. Mums!

Sleep well
Malin

Myntet har två sidor

Onsdag
Onsdag
Onsdag
och jag har äntligen börjat ta tag i min praktik. Jag har verkligen satt mig ner och pratat med de äldre. Och ni skulle bara veta hur mycket strunt som kan komma ur deras munnar och hur mycket vettiga saker som kan komma ur dom. Man märker även hur liten världen kan vara ibland. Idag pratade jag med en äldre dam som hade jobbat med min morbror och kände även till min mamma. Fast det här med mamma, vem känner eller vet inte vem hon är om man är inom vården? Bra fråga. Tur är det väl att mamma har ett hjärta av guld och alla tycker om henne, annars skulle det varit lite små jobbigt.

Har även kommit fram till att chefen ogillar mig på min praktikplats. Hon gillar i alla fall i mina sjlar, mitt hår och hon stör sig nog väldigt mycket på att jag bara är där. Hon kan vara väldigt trevlig men ibland har hon verkligen inte alla hönsen hemma. Kommentarer kan slita ut på väldigt tokiga sätt. Men vi är alla olika och alla kan inte älska alla. Tur är väl det? Fast att chefen inte gillar mig, men jag storm trivs med min handledare och Yvonne. Vilka plingor säger jag bara, skrattanfall och miljöförstöring är något man får och blir av att arbeta med dom.

Har precis varit uppe och käkat, haft en het diskution med mor min också och snart bär det av till dansen. Tack gode gud att jag ska röra på mig idag, har allt för mycket som måste rinna av mig. Både på gott och ont! Haha. Kanske får kläderna ikväll! Spännande:)

Bloggen är som ni ser fixad och all ära till hjärtevännen! You are the best<3

Tiden har gått och vi finns inte längre. Inga ord eller tankar byts ut. Vi lever i två helt olika världar och tur är väl det. Jag antar att de är det efterdsom de har blivit som det blev/är. Ibland saknar jag dig och ibland vill jag bara halshugga dig. Du betedde dig som den bästa och jag kunde inget annat än gilla dig. Sen tvär vände det och du började bete dig som alla dom andra, som en idiot. Varför såg jag det inte förens det var försent? Detta misstag förföljer mig. Men nu är det lugnt, jag lever och mår bättre än förut. Jag trivs med allt och alla. Jag börjar hitta tillbaka! Men jag undrar vad som hände? Vad blev fel? Var det jag? Något jag gjorde? Detta är frågor som jag aldrig kommer att få svar på eftersom You are just a boy. 

I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on




Livet har kan förändras på en sekund, ibland vet man verken in eller ut, men vet inte varför eller vaa?! Allt är en ända röra och man vill bara fly till ingenmansland, lämna allt och bara få va. Men livet får en vändning, en vändning som gör att hoppet kommer upp till 10 istället för 0, man börjar lyssna på topp-låtar i stället för depp-låtar, man börjar vända sig utåt och se livet igen. Man vill något, har en mening. Livet är ingen dans på rosor och jag tror jag gillar det. Det är bra att livet har sina nedgångar för att kunna få sina uppgångar. Ett mynt har alltid två sidor och så har också livet! Och mitt liv är på rätt sida. Jag har allt och lite till. Trivs med livet fast att det finns saker jag vill ändra på.    

Ta vara på livet
Favoritvänner är svårt att hitta men dom finns, leta noga och öppna ögonen

Take Care
Malin



 


inlägget har inget sammanhang, just so you know

Jag har precis läst massa bra bloggar och jag älskar det.  Tänka vilka skrivar vänner jag har, otroligt! Känner mig lite i underläga när det gäller att skriva och hur bloggen ser ut. Men jag är jag och så ska det vara !
 
Just nu går Byz på högsta volym och jag gillar det ! 
Heey där
Men ska du gå
säg mig vadå
Ska vi ta sällskap
Här ta min hand
gå med varann
Jag menar allvar
En tjej som dig
ska ej gå själv
det är mitt ansvar

Tankarna och allt blir bara ett glädjerop!

Annars har dagen varit väldigt bra, bättre än vanligt! 
Samtal om pannlampor och skrattanfall när mjölet skulle i degen.. Resultatet blev iaf 96 muffins med äppel eller nonstops i och en annans-kokos-kaka!

Fast det bästa på denna dagen var ändå Johan. Johan Borg, min älskade vän från de regniga Borås som slåg en pling till mig. Vilken kille och fy va jag saknar dig. 

Igår var det också en väldigt bra dag. Var längsen det gick så bra att dansa och vilken känsla jag hade. Fick ut allt som bara byggs upp innuti mig. Jag älskar dans!!

SNART ÄR DET LOV OCH DET SKA FRIAS MED BULLER OCH BONG! En tjejkväll eller två?! Favoriterna vad säger ni? jag vill ha lov nu nu nu NUUUUUU! Det kommer bli en Malmötripp med tjejerna och kanske Andrija? Den killen ni, han är något speciellt. Haha. Det ska även firas påsk med släkten. Huset fullt med mostrar, kusiner, kusinbarn och kanske min älskade morbror. 
 
Bakningen hemma idag blir bara kaputt.. Inte gott alls. Usch och tvi !

Sängen kallar!

Take care


<3