En av dom där....

Jag och särskrvningar är som handen i handsken, bara att gilla läget.

Helgen har varit en helg utöver det vanliga. Tankar, skratt, mat, dryck, promenader, Doris. ja, allt detta har det varit en saglig blandning av men underbart har det varit. det har varit en av dom där.. Dom där helgern/dagar som man bara älskar! 

Det började på fredagen. Då jag sprang som en vild höna på Willys för att handla det sista innan vi skulle åka. Kom Åsum och blev bjuden på Singoella(?) väldigt gott! Sedan blev det en biltur till Yngsjö och havet. UNDERBART! Fixa till sängen och sånt innan vi fixade till maten. Åh du milde va gott det var! Tacos och gott att dricka. Senare på kvällen fick vi besök av Martin, Nygen och Hampe. Haha, trevliga pågar de där..

Lördagen började me god frukost, tvn, promenad och på kvällen blev det fin middag med efterrätt. GOTT! Blandning är vår starka sida och teknik vår svaga!
 
Söndag hände det inte allt för mycket. Gick ner till stranden och grillade, städade och sen hemfärd! Självklart blev det Adde på kvällen. Underbart helt enkelt! Och bruntter kan också vara blåsa blondier! Det bara är så!

Take care


Kommentarer
Carro säger:

" på kvällen blev det fin middag med efterrätt. GOTT! Blandning är vår starka sida och teknik vår svaga "

haha : Teknik är verkligen inte vår starka sida. Klockren komentar !!

Haha XD !!

<3 <3 <3

2009-03-30 | 19:00:50
Bloggadress: http://barrocarro91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback