2 veckor

Ligger i sängen, funderar på att fixa spotify så jag slipper 10 timmar i veckan eftersom jag lyssnar betydligt mer än det. Annars funderar jag på vilka kläder som ska användas ikväll, vilka kläder som ska med till Turkiet, vilken bok som ska med, egentligen allt som ska med och hur jag ska fixa min väska, den fick ju ett ryck när vi var i Thailand, köpa ny eller hoppas att mamma hittar kvitto så jag kan få en helt ny eller att de byter ut mitt lås.

Jag funderar också på vad jag ska göra för mat, kycklig eller inte?

Men ska först duscha, komma ett sex and t6he city avsnitt.. såg förresten andra filmen för ett tag sen.. känner väl att en håller måttet men ettan är bättre! Och nu vill jag se Baksmällan 2. NU NU NU!!





Imorgon!

Imorgon händer det eller i helgen, vi + en! JAVISST!



FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG, jag längtar!

Mika - Happy ending



Vill jag verkligen det....

Borde jag sagt ja till jobbet och låtit bli att vänta, för just nu vet jag inte. Vill jag ha en "fri" sommar för att kunna ge 110 till hösten då jag börjar ett nytt liv, i en ny stad, nya människor och med nya möjligheter eller vill jag jobba. Jag kommer säkert jobba lite i sommar på något vänster, men ha ett schema att följa. Vad vill jag.

Mamma är på mig och frågar. Men jag vet inte nu vad jag vill. Få pengar eller njut av livet?! Få tillbringa tid med Klara, åka och hälsa på alla som jag inte har gjort på år och dar, kunna göra vad jag vill. Men samtidigt tackar jag inte nej till jobb om de dyker upp.

Just nu är jag i ett läge där dom flesta befinner sig efter studenten, ett såkallat viloläge, man vill inte göra något förutom det man själv känner för. Det kanske är dags för mig att ha det läget nu, i höst kommer jag nog tacka och buga att jag "vilade" en sommar!

Lördagens umgänge!






Snart 4 bröllop!

Godmorgon!

Frukosten är äten, solen är nästan framme och jag ska snart cykla till gymet. Men innan det ska jag sitta i min säng iklädd mina nya "cykelbyxor", en förstor skjorta och känna mig lite som Carrie i Sex and The City när hon sitter och skriver till sin spalt, dock kan jag inte säga att jag har NY utanför mitt fönster men min väg får duga ett tag till.

Just nu längtar jag till sena sommarkvällar, bara ben, grillning och skratt! Kommer den tiden komma i år eller blir det en repris från i somras då det bara var massa jobb? Vad hoppas jag på, jobba eller inte? En sak vet jag och det är att jag är väldigt glad att min syster ska tillbringa sommaren här nere! Känns väldigt bra eftersom detta är troligen sista sommaren som både "bor" hemma, för Magda har ju redan flyttat och jag kommer (hoppas) flytta till hösten. Grädde på mosen är att klara kommer vara här nere nästan hela sommaren, love it!


Taggar!

Efter en kväll med grillning med jobbet ligger jag i min säng i mitt ny städade rum och njuter. Njuter av att livet ä väldigt bra just nu! Men jag längtar till hösten, jag vill komma bort här ifrån och upptäcka något nytt.

I helgen är det fest som gäller först med några vänner och sedan med några kollegor! Som sagt, livet är underbart! till och med träningen går bra, kanske inte riktigt är där G är ännu men det kommer en dag.

hade egentligt massa att skriva men just nu vill jag bara titta på min nya favorit serie, Hawaii fibe- 0! men jag sviker inte sex and the city, carrie håller fortfarande fast vid adin och det är jag glad för! mr big är inte i närheten av adin, vilken kille!! love it!


lite gamla bilder är väl helt okej....

Disciplin

Efter att tröttnat på sin egen spegelbild, efter jag haft ett "godis-stopp-prat" så tog jag tag i det. Få lite disciplin på det hela igen. 

Träningen har börjat, småätandet och godiset har upphört, nu är det dags igen. är jag peppad? JAVISST! Det kommer inte bli någon beach 2011 men en höst 2011, kanske. Någon gång kommer det!

Idag är det fredag och ikväll ska man träffa Jennie. En film, lite youtube-klipp och popcorn med vatten eller bluekeld. Vi får se vad damen är sugen på. Vi ska också försöka oss på att laga någon sorts mat. Men nu ska jag läsa lite och sen cykla till ett medelpass, för att sedan kunna äta mammas köttfärssås.


THE LAZY SONG



Ringde och tackade nej till ett jobb, ville hellre bli vikarie. Hoppas och håller tummarna nu att jag får hela sommaren på LA. Annars har det varit väldigt mycket sex and the city idag och mer ska det bli.