Så, då var alla hemma..

Efter att jag och Martina hade varit hemma i detta land ett antal dagar själv så är nu alla våra turlands-vänner hemma. Skönt och tråkigt, men nu är det bara att se till att vi träffas! Heja heja heja!

Midsommar var toppen på snoppen, god mat(köttet av något av det godaste jag har ätit), trevligt folk men vädret kunde varit en aning varmare. Klänningen var på och blommor i håret fast att Andrija inte tycker om denna svenska tradition.







Idag har jag gjorde jag ett tappert försökt till att vara en mycket snäll flickvän men dett försök blev inte som jag hade tänkt mig eftersom Andrija låg och sov när jag ringde, för att berätta att jag saknade honom och älskade honom! Men nu när han (du) läser detta så vet du ju varför jag ringde och väkte dig, förlåt!

Nu ska jag ställa tvn på insomning och sova som en stock, imorgon blir det full rulle med klara! hoppas på fint väder så vi kan åka till stranden!

En vecka att längta tillbaka till

Nu har vi varit hemma i några dagar men jag längtar tillbaka, jag ville inte åka hem till detta land. Trots allt som alla har sagt om Turkiet innan vi åkte har detta varit den bästa resan jag varit på, snälla turkar, härliga Göteborgs bruttor och massa massa sol! Och en massa Martina! En del galna kvällar och massa drama på Okan Tower, det är helt klart en 10 poängare!

Men nu sitter jag här och läser uppdateringar av Victoria och Jasmine som fortfarande är befinner sig i Turkland.. Dom verkar ha det helt galet och underbart!

Idag ska det jobbas och sen åka till Broby för att få en försenad 20 års present. Men innan klockan hinner bli allt för mycket funderar jag på att städa eller om jag låter det vara tills imorgon då jag är ledig igen. Har fortfarande inte fått reda på om jag har kommit in i höst men annars blir det jobb eller en tripp till Thailand med Johanna.















Jag är lycklig!

Du vet när det behövs

Jag borde ligga och sova.
Jag borde packa.
Jag borde göra klart inför imorgon.
Jag har massa borden!

Men just nu sitter jag och njuter, av livet, av dig, av att snart åka till Turkiet och att jag har det så bra.

och nu är det dags att fisa lite och påbörja packningen eller ta tag i studentpresenterna.



Allsång i parken, dock var detta innan jag gick in i folkmassan...

K som i Klara, M som i moster...

Upptäckte nu att jag lagt upp samma låt två gånger, helt okej eftersom den är bra, väldigt bra!

Och jag har världens bästa systerdotter!




Hemkommen från Norrköpingen, en helg i lyckans tecken och har nu en ledig vecka framför mig. Jag ser fram emot att få plocka undan på rummet, växla pengar och umgås med både nära och kära.

Men nu får det räcka för idag, läsa och sen sova! Vi ses imorgon!


På resande fot

Ska snart åka till Norrköping och ja, jag längtar! Jag längtar tills jag sitter i Magdas soffa och kollar på något debatt-program, jag längtar tills frukostarna med Klara och hela familjen. Jag längtar! Men jag längtar också tills jag och Martina sitter på flyget till Tutkiet.

Du är som en lyktstolpe. Du är lång, du vet när du behöver tända din lampa för mig. Du står alltid vid den väg jag går. Du finns där när man behöver hålla sig i något.


Två godningar, lyssna och njut!