Jag tror jag tror på sol igen!!

Nya bekantskaper och äldre som har byggts på. Kvällen har varit bra! 

Jag är egentligen alldeles  för trött för att sitta här men känner att något behöver jag skriva.

Jag är just nu förkyld och trött. Jag behöver läsa mitt häfte som jag fått från läkemedelsutbildning, på måndag gäller det nämligen. Provet ska göras och man kan bara få godkänt eller icke godkänt. Jag måste få godkänt för att få dela ut medicin(?) i sommar!

Sov gott!

Min dator är tillbaka och den funkar!


Nu är jag hemma!

Det stämmer! Jag är hemma. Min vistelse i Shanghai är över för nu men inte för alltid. Och för alla som är intresserade hade jag ingen övervikt, maxvikten var 20 kg och jag hade 19,9 kg. Dock hade jag packat lite i både mammas, pappas och Andrijas väska men ändå.

Nu är jag här i alla fall och hela huset är fullt med damm. Skoj? Njaa men nu är det mest gjort UNDERBART! Väskan ska snart packas upp för att hitta både de ena och de andra för att sedan bege mig till ÅSUM!!! Jaa, ni läste rätt! ÅSUM där mina bästa sitter och väntar!! WOOW! Och jaa, ni ska få presenter! Många presenter!!

För mig är klockan egentligen 20 i 10 på kvällen och jag är så överpigg att det inte är lätt. Har haft en flygresa på 19 timmar och sen aa. ¨Så just nu luktar jag svett och mög men shit the same, jag är hemma och imorgon är det skola. Skola, jag längtar!!

Övrig information så köpte jag 5 par convers! (BARA) men jag slängade även mina röda där..





SKOR och annat

Idag ar det den stora dagen. Antligen ska vi ut pa skojakt! Convers i mangder ska kopas och massa andra skor. Dock har jag redan hunnit kopa fyra par men anda, nagra till skadar inte. haha!

Har fatt hora att det funkar i skolan och idag, fredag ska det vara klassens fortsa klassfest!! FINT folket! Have a nice time!!

Mer uppdatering kommer en annan dag!

Nu ska jag satta pa mig shorts och linne och sen aka!

Hejsvej!

Sittandes i Shanghai

Nu sitter jag har. Jag har redan hunnit med att kryssa over nagra saker jag skulle gora har i Shanghai. t ex har jag redan bestallt mina klanningar infor studenten plus att jag bestallde en skinnjacka! javisst! skor infor bal och student ar fixat. Nu ska jag bara hitta vaska och kopa x antal converse.

Fast att jag sitter har i en stad som ar stor sa jag vet inte vad kan jag inte lata bli att tanka pa dom dar hemma och skolan. Hur gick det pa provet, vad far jag for betyg  och vad gor mina toser.. Blir tokig!!

Ikvall blir det pizza och nogon annan kvall blir det Tabanjaki!! Underbart!!

Nu ska jag raka benen !!


Kram!

Nu är det snart!

En av mina bästavänner sitter just i Grekland och gotta sig. Det bästa är att han är så värd det! All heder till honom som har lyckas ta sig från skiten och upp på topp igen! He is back on track!! YEEEAH!

JAG ÄR FRI! Skolan är över och jag ska snart börja fixa inför Kina resan! Fattar ni, KINA är det på fredag. Fredag är det om 2 dagar. 2 dagar!!!! GAAAH, fick precis sms av Nathalie att det är ett nytt askmoln på väg hit. Är det mening att vi ska åka eller inte?! Jag som vill!

Om vi inte kommer till Kina, så kommer vi i alla fall till Danmakr. Allt nått!

Nu ska jag skriva det sista och sen börja fixa och trixa! Halv 8 hos mig snart och jag är HUNGRIG!

Fight for this LOVE

 Andrija och Malin, JAVISST!


.......

Har bara ett ord att säga

LÄNGTAR




Och lite musik skulle inte skada G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


BOM BOM CHECK CHECK

Jag börjar små tagga inför fredag! Lite BOM BOM CHECK CHECK och massa Meet me at the Hotel!

Har min efter längtade paus nu. Sitter nämligen och rå pluggar samhälle. Sista och då menar jag mitt alda sista prov för denna terminen, tänkte säga föralltid men kom på att det kommer x antal prov till i höst. Detta ska i alla fall bli ett Vg och MVG skulle också suttit fint!

Och jag säger HÄRLIGT! Gustan som åker till Greland på onsdag och Andrija som ska på intervjuv imorgon! Kan det bli en bättre dag?!




Nu har jag det!

Tjo!

Helgen har tillbringats med Lotta! Blev en roadtrip till Skånes stolthet, Malmö! Shopping, prat och skratt. Fick träffa på en av Malmös stor tjuvar! Spännande! men nu är helgen över och veckan som jag har fruktat har kommit eller kommer snart. Men HEJ på FREDAG åker vi! Dock åker Killen från Norr redan på Onsdag, dock åker han BARA till Grekland medan en annan åker till KINA! ÅH JA!

Jag har kommit på kombinationer inför sommaren, ni ska få se!

 just look at my t-shirt!

och till detta ett par låga svarta converse!

Ha det bra!

Avslutnings bild på mig och Lotten!

 

 


5 maj

Kampen mot 92:orna blev ikväll "Kampen mot mor och syster". Att vara yngstabarnet och lillasystr är ingen höjdare. Det är allt mitt fel vad som än händer, och så var det denna gången också. Bekräftelsen hade ju kommit till mig men den var inte där. Med en argsint mamma brevid sig och en lam-syster i telefonen så började min jakt på bekräftelsen.. Den fanns inte, jag såg det, mamma såg det och syster hörde det- Ändå stirrar mamma upp sig och var tvungen att göra allt själv för att förstå att den fanns inte. Till slut av ren ilska glämmer jag ut mig att jag har nog sparat den, varför kom jag inte på det innan!? Då hade jag sluppit känna mig som 4 år igen. Men om man vänder på stecken, nu fick jag i alla fall en lycklig mamma och en syster som putsar ut och nu kan vi åka till Kina (fast det skulle vi kunnat utan de pappret också).

Dagen slutade som en började, att någon var arg på mig. I morse var det Fru Anka och hennes 10 barn som blev arg. Haha, jag tror aldrig jag har varit så rädd för en anka som jag var i morse och vilken respekt hon fick hos mig. Det gick så långt att jag gick till den andra trottoaren på andra sidan gatan. Jag tänkte " Hon kommer döda mig om jag gå närmare men kolla babiserna(!) Vilka små små sötingar!"

På bussen fick jag sällskap av en äldre dam som berättade om hela sitt liv. Jag tror hon ville prata med någon och där satt jag, en vanlig ungdom på väg till skolan med musik i örnen och där satt hon med huvud fullt med tankar och funderingar. Jag tor jag kommer få träffa denna dam igen eftersom vi åker samma buss varje dag och ofta samma tid också.

På bussen hem var det en annan som började prata med mig. Än vacker kvinna som sa "du borde klä på dig mer, du kan få influensan". Jag tror att hon hade sett mig stå och frysa innan bussen kom. Snällt sagt i alla fall!

LÄSNING elle samhälle?

Kampen mellan 91 och 92

Jag förstår inte!
Alla dessa 92:or, över allt och inget vett heller.
Nej, nu är kampen mellan 91:or och 92:or uppe i tiden!
Blää på 92:or, ni får bli dagens hat idag eftersom arbetena redan är gjorda!

Precis, har lite små grejer kvar att göra och sen är det slut. Skickade precis sista arbetet så nu ska det bara redovisas imorgon och något på fredag. Woow! Dock får vi inte glömma samhällsproivet som ska göras på tisdag och där kommer jag dö. Fattar ingenting om FN eller EU eller inget över huvudtaget. Det ska bli spännande ha betygsprat med Anders för han kommer troligen säga "Malin, det har märks på dig att du tyckte dett var SVÅRT" Oh ja, och han kommer ha så rätt så rätt. Men detta ska inte bli mitt fall, mitt VG ska fortfarande stå stadigt kvar även fast att jag väldigt ofta på lektionerna säger "jag vet inte" eller "jag kan inte". 

För övrigt har det häntså mycket. Eller jo, en hel del! Gustan ringde på luchen och fick skjuts av av Philip, eftersom jag missar bussen för jag redovisar min bok jag har läst på svenskan. Aa, fick mig en promenad med min kära Caroline också! Underbart underbart underbart! 



Och helgen är redan bokad för Lotten! MALMÖ, prat, skratt och massa annat står på schemat! Självklart är jag din på söndag kväll my woman!!! Så skriv upp det! 

Nu ska jag återförenas med samhällen och lära mig något vettigt!

 


Klara är världens bästa!

Nästan precis hemkommen från Nyehusen. Blev en trevlig afton med grillat och folk. Dock var den bästa av dom bästa där, KLARA! Nu kan jag leva på den lyckan fram till Kina. Och Kina är det om 13 dagar, snart 12. 

Förövrigt har denna dagen gått långsamt. Inte gjort någonting och funderat väldigt mycket på om min kära man levde efter hans bravader igår.. Denna fundering var egntligen helt onödig då jag (engentligen) visste att han bara var för trött för att svara på ett eller två sms där frågan var om han levde.

Men nu ska jag gå.. Går kvällen var hur skön som helst dock var Så ska det låta inte på topp, tråkigt!

Godnatt