Himmel och Helvete möts i min vardag

Det stämmer. En sekunden är allt på topp och engergin bara finns där och sen en sekund efter är man bara tok depp och allt är bara pest och pina. Det är små sakerna som gör livet värt att leva och det är små sakerna som får en att nästan bli djävulen själv. Ibland kan det räcka med att en blick är fel och hela dagen vänds upp och ner.

Ikväll blir det en tänkar kväll. Ibland behöver man bara få tänka, gråta och skratta om det behövs eller bara vara allmänt lam och inte ha några åsikter om någonting! Kanske dags för mig att bli en sån person som inte säger någonting? Bara låter allting vara?! Usch nej, då finns det ingen Malin kvar! Lite skinn på nästan och kött på benen, det behöver man för att överlever i denna världen, iaf i denna staden, Kristianstad heter den!

Flytta aldrig hit om du inte är som alla andra för då passar du inte in och får bara massa skit. Iaf känns de som det. Är man inte som alla andra så passar man inte in, sant eller falskt? Kanske dra alla över en kant och det ska man inte göra. Det finns mycket bra med denna stan också, finns människor här som är helt otroliga! 

Snart bara en vecka kvar till praktiken! Tjoohoo ! Rakter och ballonger för det ! behövs verkligen eftersom allt som har hänt och händer! En paus från vardagen. Praktiken ger oss alla lite andrum och det låter även tankar och känslor att få sin tid att fundera och känna, kanske komma fram till något bra!

Ta dig i kragen och hör av dig. Det ska inte alltid vara jag som gör det! 

Take Care ! 

Vanessa Carlton- A Thousand Miles

Favvisar

Hairspray, I can hear the bells. Underbar låt! jag och många fler behöver låtar som muntrar upp en i stället för att bara dra ner en. När man är nere vill man bara upp och det går lättare om man får höra lite glad musik. Tummis  på det.


Egentligen har jag mycket att skriva men vet inte hur jag ska skriva det. Allt som jag börjar skriva på låter så fel. Och a, jag vet inte verkan ut eller in på vissa saker. Jag har hamnat i ett svart hål som aldrig tar slut. Dragningskraften är för stark för att stå i mot fast att jag vill det. Jag vill bara vända och börja om från jorden igen. Jag är ingen astronaut, jag har ingen utbildning, jag ska helt enkelt ha båda fötterna på jorden och inte i något rymdskepp.


Går dagen var kalasbra! En b-film, choklad, cola och trevligt sällskap, kan de bli bättre? Dessutom fick jag en "ragga"runda i Broby. Den byn är inte som alla andra, den har både post och polis. Inte illa får jag säga! Fina rosor fick jag också fast dom glömde jag så klart.


Ikväll blir det kladdkaka och beck med mina favvisar. Ni ska bara veta hur bra dom är ! Finns inga bättre och det kan ni rulla er i backen med! Början på något väldigt bra och jag tycker om er!


Gå ut i det fina vädret och känn dig som en människa!


Take care


Release me & Hjärtansdag

Det var ett tag sen, men bättre sent än aldrig? Känner att jag måste sätta igång att skriva här igen. Och min hjärtevän HJÄLP MIG att de min blogg snygg! Du är grym på sånt så det är bara att sätta fart att hjälpa mig! Haha


Sista dagen är gjord och nu har jag lov! Detta lovet är efterlängtat efter allt som händer, har hänt och kommer att hända. Jag väntar egentligen bara på att bomben ska komma, om det kommer på dig eller mig är frågan. Vem ska få ta det denna gången? Det är bara och se.


Veckan som har gått har varit väldigt mycket upp och ner. Har varit en depp-Malin men ändå försökt att hålla modet uppe. Min hjärtevän är min klippa! Vi ligger på samma nivå, behöver inte förklara allt för att du ska förstå. Ibland räcker med en blick eller ett ord för det ska gå fram vad jag menar. Jag tackar och bockar! Det vi har börjat bygga på är något speciellt. Något som inte dem flesta hittar! Soulfriends?


Som sagt fredag och det gillar vi. Detta skulle blitt en kväll med gamlingarna trodde jag sen får jag reda på att de flesta hade åkt till Bosarp så nu blir det en kväll med mor och far istället. Jag ska verkligen inte klaga för det var inte igår man satt runt köksbordet och åt bakad potatis med mamma och pappa. Jag ska verkligen njut denna kvällen att få umgås med dem! Ett härligt gammalt par som sitter i varsin fåtölj och njuter av livet, tv och allt annat på denna jord.


Ingen tankeställare idag, det får bli en annan dag men ett tips köp inte grisen i säcken, det blir aldrig bra. Det är bevisat!


Take Care




Alla hjärtansdag idag, bra eller dåligt? Själv tycker jag att dagen är som en vanlig dag fast att man tänker lite mer på kärleken, att det skulle ha varit skoj att ha någon vid sin sida dag in och dag ut. Någon som orkade med någon som mig. Haha, jag har ju alltid Hjärtevännerna men någon från de motsatta könet? Skulle inte vara helt fel att få ha den känslan igen, att både få bli älskad och älska någon. Någon frivillig?


För övrigt har jag bara städat och pratat säng med mor och far mig idag. Nu är det bestämt att söndagen den 1 mars ska vi åka till Ikea och fixa! Kan det bli bättre? Oh nej ! Har till och med nästan övertalat mamma att fixa hela rummet innan jag hinner flytta hemifrån.


Fredag kvällen blev kortare än vad jag hade trott, gick och la mig redan vid 10 och somnade vid halv 11. Trött eller ej, en bra fråga. Där i mot fick man ett härligt fyllesamtal från Per. Evigheter sen man hörde från honom men trevligt var det. Detta gjorde att man vaknade vid 4 och kunde inte somna om förens vid 7 igen.     


Melodifestivalen ikväll och den kommer inte tillbringas med Favoriterna utan med min tredje favorit Andrija. Det kommer bli en spännande kväll och heja Markoolio & Måns Zelmerlöw!


Klockan tickar på bra och jag måste dra mig in i duschen! Måste bädda min säng innan jag beger mig till bussen!


Ha en trevlig alla hjärtansdag!

                                                                                                                           

Take care