Himmel och Helvete möts i min vardag

Det stämmer. En sekunden är allt på topp och engergin bara finns där och sen en sekund efter är man bara tok depp och allt är bara pest och pina. Det är små sakerna som gör livet värt att leva och det är små sakerna som får en att nästan bli djävulen själv. Ibland kan det räcka med att en blick är fel och hela dagen vänds upp och ner.

Ikväll blir det en tänkar kväll. Ibland behöver man bara få tänka, gråta och skratta om det behövs eller bara vara allmänt lam och inte ha några åsikter om någonting! Kanske dags för mig att bli en sån person som inte säger någonting? Bara låter allting vara?! Usch nej, då finns det ingen Malin kvar! Lite skinn på nästan och kött på benen, det behöver man för att överlever i denna världen, iaf i denna staden, Kristianstad heter den!

Flytta aldrig hit om du inte är som alla andra för då passar du inte in och får bara massa skit. Iaf känns de som det. Är man inte som alla andra så passar man inte in, sant eller falskt? Kanske dra alla över en kant och det ska man inte göra. Det finns mycket bra med denna stan också, finns människor här som är helt otroliga! 

Snart bara en vecka kvar till praktiken! Tjoohoo ! Rakter och ballonger för det ! behövs verkligen eftersom allt som har hänt och händer! En paus från vardagen. Praktiken ger oss alla lite andrum och det låter även tankar och känslor att få sin tid att fundera och känna, kanske komma fram till något bra!

Ta dig i kragen och hör av dig. Det ska inte alltid vara jag som gör det! 

Take Care ! 

Vanessa Carlton- A Thousand Miles

Kommentarer
Carrobarro säger:

MALIN MALIN MALIN !!!

Jag håller med i punkt och prickar, vart ända ord :) Du är en helt otroligt underbar kompis <3

2009-02-28 | 16:21:15
Bloggadress: http://barrocarro91.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback