En blandad kompott

Alacazar
Pizza
Folket
Prat
Skratt
Andrija!
Ström avbrott
Kramar
Mys

Fredagen slutade med flaggan i topp!

Och lördagen börjar med flaggan nästan i topp. Mamma och pappa väckte mgi inte till frukost som de brukar göra. Detta är hag tacksam över eftersom de åt vid 8, halv 9. Sjävl vaknade man vid 10 eller halv 10 då pappa kom in och "kollade till mig". Detta är ett måste för honom, fast att det är lite drygt ibland känns det ändå bra att han gör det. Man vet att han är där och allt sånt ni vet.

Efter frukost blev det sängen och tvn. DET GÅT INGA BRA PROGRAM PÅ LÖRDAGS FÖRMIDDAGAR!!!!! Det är illa men kanske bra? Och nu sitter jag här och precis fått höra senaste nytt!! Gaah, egna världar med egna regler. Men snart får man springa in i duschen och sen in till stan för att ta en fika med DOM. Haha.. Mina hjärtevänner! Tjoooooohooo !

Uppdatering kommer.....

Uppdatering

Blev en kort runda på stan med familjen Nilsson och sedan en tripp till Maci för att inhandla fika!! Och en kanelläng och prinsesstårta med Oboy att dricka tackar man icke nej till. En mysig fika stund där tänkar och skratt var huvudämnena. Även familjens Nilssons mormor och morfar var kanske det mest omtalade ämnet. Haha. Efter en stund togs datorn fram och oj va kul man kan ha med en sådan. Haha och oj va bra låtar som CE hittat, tex den acoustic (svensk stavning tack?) låten (Hope and glory) med Måns Zelmerlöw. MYCKET MYCKET än vertionen som var med i melodifestivalen! http://www.youtube.com/watch?v=RkR7LYHPQzU
                                                                                    


Majs
Färs
Popcorn
Godis
Tomater
Gurka
Engångs grill!
Listan gjordes lång på allt vi skulle ha med oss till nästan helg som kommer att tillbringas i Yngsjö med dom två. Haha. Det kommer att bli en fruktansvärt lyckad helg med skratt, allvar, mat, godis och FILM!!

Kvällen har bestått av massa tv och massa program som varit helt världelösa egentligen, fast man tittar på dem iaf. Konstigt men sant. Frågan är nu varför man kollar på dom? Snygga killar/tjejer? Man vill känna sig lite smart ( Sveriges smartaste barn)? Eller vad är det? Det kanske inte finns något svar utan man bara kollar utav ren vana?

Kom precis och tänka på vad som har hänt denna veckan. I veckan som har gått har jag pratat med vänner som jag inte pratat med på evigheter. Eller iaf ett bra tag sen. Och det är ju hru gött som helst. Få tänka tillbaka och komma ihåg gamla minne och få blicka framåt. Diskutera vad som händer i livet och vad vi vill göra i livet. Kanske inte har varit såna seriösa samtal med alla men iaf.

Att vara vänner betyder inte att man hänger på varandra och ska prata va ända dag utan man vet vart man har var andra, om det händer något finns personen där antingen om det är roligt eller tråkigt. Att man bara kan komma över på en kopp kaffe. Vänner är något som tar tid att få. Det går inte på några minuter, dagar, veckor, månader. Vänner är något som kan ta år att skaffa sig. Tror jag. 

Imorgon blir det plugg, träning och Andrija

Take care

 


Kommentarer
Martin Karlström säger:

akustisk är den svenska stavningen :)

2009-03-22 | 13:25:56
Bloggadress: http://martinkarlstrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback