Kan det vara så?!

Idag är det tisdag och det gillar vi. Iaf tiden mellan 19-21. Skolan på tisdagar brukar inte vara tip top utan mer helvete. Engelska läraren verkligen ingen empati för elever. Jag kom och tänka på en sak som han sa bland de första gångerna vi hade honom "jag har varit lärare så många år så jag vet allt" GUBBEN vet ingenting! Han lever fortfarnade på stenåldern och inser inte att dagens musik, tvserier och allt annat är på amrikanska och inte brittiska! varför håller på och tjata om denna brittiska när vi har fårr prata amrikanska sen vi började på engelska?! Usch, han är verkligen ingen som kommer få ett tacktal när studentmössan höjs mer ett hattal.

Jag har gått och tänkt på en del saker. Framför allt mig fram tiden. Hur den kommer ser? Vilka kommer att finnas med mig i den? Kanske står jag där helt själv? I alla fall. Min storadröm är att dansa. Kanske inte dansproff men något med dans, danstränare, danslärare på någon dansgymnasium. Men en annan tanke har slått mig. Varför inte lärare? Ja, en helt vanlig lärare på gymnasienivå. Jag är ändå tjejen som gillar samhälle men hatar matte. Jag tror att någon stans inom ser jag nog upp lite till Anders.

Anders är mannen som är klädd i svart. han springer mellan klassrum, upp och ner för trapporna i skolan. Han tycker man har gott om tid när det är 2 minuter kavr på lektion och att man hinner göra mycket på den tiden. Han är läraren som tycker om att han vända orden "fokus, gott om tid. TIDEN!"

Men! Han är läraren som brinner för att lärar oss nya saker. Han brinner och älskar att stå längst fram i klass rummet och prata om BNP eller konjuktrer. Han är läraren som inte ger sig förens vi fattar! Han är läraren som är allvarlig när det gäller men han kan skratta till ibland. Jag gillar Anders och om jag någon gång skulle bli samhällslärare skulle jag vilja ha samma passion för det som Anders har!





Jag vill bara göra dig lycklig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback